Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ismerősöm a chaten ruhátlan képet kért tőlem. Ő küldött... fórum

Ismerősöm a chaten ruhátlan képet kért tőlem. Ő küldött... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

ma 00:39
tiltsd le azonna,mert csak zsarolni akar teged ez a ferfi!
13. Anyagi (válaszként erre: 9. - Kristo_f)
tegnap 21:36
Elképzelni sem tudom...
12. komor (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:42
Nem vagy véletlenül fiatalkorú? Mert ha igen, akkor ne intézzük el egy legyintéssel a dolgot!
tegnap 20:32
Ma már egy ruhás képből is simán csinálnak Ai-val meztelent.
tegnap 19:07

Nem tudom, hány éves vagy, lehet, hogy még nagyon fiatal.

De fontos, hogy ezt komolyan vedd!! Sajnos volt már rá példa, hogy ilyen képekkel lányokat zsaroltak, és nagyon rossz vége lett, az öngyilkosságba is üldöztek lányokat sajnos.

Gondold át nyugodtan, ezt tényleg jó szándékból írom. Ha még az arcát sem láttad, és te is mondod, hogy nem gondoltál bele, simán lehet, hogy nem is saját fotókat küldött.

Egy ilyen kérés nem oké. Senkinek nincs joga ilyet kérni tőled, és főleg nem fenyegetéssel. Ne sodord magad ilyen helyzetbe! A net elbírja a szép szavakat, fogalma se lehet sok nőnek, ki van a háttérben. Vigyázz ilyen kéréssel nagyon. Aki szeret, szeretni fog ruhátlan fotó nélkül is, hidd el!

9. kristo_f (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:20

Könnyen adod magad nyuszi

Ha sokéves ismerősöd és sok pajzán szöveg esett meg köztetek, talán, de még akkor sem

Ott az élet. Mit gondoltál minek egy meztelen női kép egy férfinek? Nem mesélem el.

8. secret8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:17

Mar akkor tiltottam volna, mikor képet kért. Bar nem tudom, milyen cseten beszélgettetek :))

Nehogy küldj magadról kompromittáló dolgot!

tegnap 16:49
Ne is válaszolj, csak tiltsd le.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Bree25)
tegnap 16:41
Igazad van, erre nem is gondoltam.
tegnap 16:36
Meg egyébként is, mi a garancia arra, hogy az általa küldött képen ő van?
4. gigi> (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:13
Ha jót akarsz magadnak már most letiltod. Jelenleg " csak" képet kér rólad, aztán ki tudja mi jutna még eszébe. Ellened fordulna,zsarolna a képeddel.
tegnap 16:09
Ne küldj. Aki ilyen gátlástalan, képes lenne felhasználni ellened. Hiszen most is zsarol. Hát még ha kép lesz a birtokában?
tegnap 16:02
Szerintem okosan tetted. Ha már kezdetben fenegetőzik valaki, az képes lenne zsarolásra, a fotóval való visszaélésre, is ha teljesítenéd az akaratát.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook