Ismerősöm a chaten ruhátlan képet kért tőlem. Ő küldött... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem tudom, hány éves vagy, lehet, hogy még nagyon fiatal.
De fontos, hogy ezt komolyan vedd!! Sajnos volt már rá példa, hogy ilyen képekkel lányokat zsaroltak, és nagyon rossz vége lett, az öngyilkosságba is üldöztek lányokat sajnos.
Gondold át nyugodtan, ezt tényleg jó szándékból írom. Ha még az arcát sem láttad, és te is mondod, hogy nem gondoltál bele, simán lehet, hogy nem is saját fotókat küldött.
Egy ilyen kérés nem oké. Senkinek nincs joga ilyet kérni tőled, és főleg nem fenyegetéssel. Ne sodord magad ilyen helyzetbe! A net elbírja a szép szavakat, fogalma se lehet sok nőnek, ki van a háttérben. Vigyázz ilyen kéréssel nagyon. Aki szeret, szeretni fog ruhátlan fotó nélkül is, hidd el!
Könnyen adod magad nyuszi
Ha sokéves ismerősöd és sok pajzán szöveg esett meg köztetek, talán, de még akkor sem
Ott az élet. Mit gondoltál minek egy meztelen női kép egy férfinek? Nem mesélem el.
Mar akkor tiltottam volna, mikor képet kért. Bar nem tudom, milyen cseten beszélgettetek :))
Nehogy küldj magadról kompromittáló dolgot!
További ajánlott fórumok:
- Egy ismerősömnek azonnali pénzügyi segítségre lenne szüksége
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Miért akadt ki ennyire az ismerősöm? Jogos volt részéről, hogy azóta rám se bagózik?
- Mennyire normális, ha az egyik ismerősöm heti 2-3 alkalommal velem jön haza, de soha nem akar fizetni?