Ismeretlen betegség? (beszélgetés)
Sziasztok!
A fejlemények:
a füllgyulladás ráment az egyensúly központra, ezért szédeleg és nem tud megállni a lábán.
Holnap- hétfő - ha minden igaz, már haza is engedik.
Kapott antibiotikumot meg pihennie kell. De semmi egyéb.
Remélem, hamar megygyógyul majd.
Köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok!
Elnézést kérek, amiért megalapozatlan voltam az ítéletalkotásban, és emiatt tévedtem. Legközelebb óvatosabb leszek.
(Persze továbbra is érdekel, hogy a hemangióma miként okoz szédülést.)
Kedves Pirosalma!
Kösz a reklámot!!
Lehet hogy nem vagyok racionális, csak a tapasztalataimra és a belső sugallatokra hallgatok.
De azt hiszem mindenki eldönti ki a megfelelő ember a segítségnyújtáshoz.
Továbbra is várom támogató hozzászólásaidat!
:))))))))))))))))))
Ne haragudj az arroganciáért:-)
Hát tényleg lehet, de nem valószínű.
kérdés volt csupán, vagyis felvetés.
Hogy miért lehetne? Meret kolleganőmnél most derült ki, hogy a nyaki csigolyájában van, és szintén szédült....
Mellesleg, mi ez az arrogancia????
nyaki idegbecsípődés? csigolyasérv?
gyomorégés...epét néztek? Fekvőhely?
jó kérdés.mert legutobb nemvolt,csak gyomornyálkahártya gy,de ez végülis attol lehet. ez a modern kor...
kinek nincs ?:)
passz,annyit tudok h napi 1 pariet,és ennyi.
ha már nem szedem vagy mást szedek fáj a hgyomrom.pedig ez igy nem jó,hosszutávon ezeket amugy sem lehetne szedni.
.............
Nézd, mindenhol vannak jó és kevésbé jó szakemberek..:-/
És mi volt az oka?
További ajánlott fórumok:
- Miért kell valakire rászállni minden ok nélkül, ismeretlenül?
- 18hós kisfiam 2 napja tele van ismeretlen csípésekkel, most meg belázasodott. Mi lehet ez?
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Minden nap 2x felhív egy ismeretlen szám (már 2 hete), és nem szól bele! Ki tudom deríteni kié ez a szám? Ha igen, hogyan?
- Kedvenc festmények, kinek van otthon festménye otthon? Szeretne beszélni róla? Nem számít hogy a festője ismeretlen, a kép a fontos.
- Donor kérdés! El tudod képzelni, hogy valaki, aki élő és egészséges ember, egy ismeretlen embernek donort, például az egyik veséjét adja?