Ismered a Gynevac-ot? (beszélgetés)
Era, nálunk is kb. annyi időbe telt, mint Nóriéknál.
Mi egy magánrendelőben voltunk. Nem tudom az sztk-ban hogyan működik, de ez egy nagyon civilizált, és intimitást biztosító hely volt. Csak mi voltunk ott a megadott időpontban, nem hogy várni, de más pácienssel találkozni sem kellett. Azt hiszem a férfiaknak ilyen helyzetben ez igencsak fontos tényező. A rendelő és a mellékhelyiségek is nagyon kellemesek voltak. Ja, és nem kellett semmiféle beutaló, felhívtuk a dokit, és pár nap után már mehettünk is.
A rendelő Budán van, könnyen megtalálható, megközelíthető. Ha esetleg érdekel, szólj, szétnézek, szerintem még elő tudom keríteni a doki elérhetőségét.
Ja tényleg? Na ennyire nem tudom ,hogy megy ez. :)
Akkor keresek egy andrológust ,oda a háziorvosnak kell beutalnia vagy mehetünk magunktól is? Vagy menjünk magánhoz? Na mindegy utánanézek kihez tud elmenni.
Igaz igaz, jobb lenne népszámlálás :) és hát el is menne természetesen, itt viszont nem tudom hogy tudjuk nyélbeütni a dolgot.
Esetleg otthon augusztusban négy hétre megyünk haza akkor esetleg megnézik neki. Mennyi időt vesz ez igénybe? mármint népszámlálás és eredményhirdetés között kb?
Era, vigyázz, több típusú macavibe van. De nem az a különbség, hogy férfi vagy nő szedheti-e, hanem hogy mire jó. Mi egyszer bevásároltunk belőle, és csak otthon tűnt fel, hogy cukorbaj esetén ajánlják azt a típust. :-) Így továbbajándékoztuk.
Amúgy, ha mindenképp akartok ilyet, inkább bioboltokban nézzél szét. Ott talán jobban képzettek ilyen téren.
A férjem beszedett egy dobozzal, de hogy őszinte legyek lényegbeli különbséget nem észlelt, észleltünk. Igaz neki, szerencsére, nincsenek gondjai ilyen téren (ha jól emlékszem ő is még a "népszámlálás" előtt szedte), lehet, ha gond van ott hat, de igazából nem tudom... Annyi "csodaszer" van olyan szép árakon, hogy csak na, győzd kifizetni, kipróbálni.
Véleményem szerint (de ezt Ti tudjátok) jobban megéri "beruházni" egy "népszámlálásra". Ott kiderül, hogy van-e gond, ha meg nincs, minek szedni. Arról nem is beszélve, hogy ezzel az Ő részéről a helyzet ki van pipálva... Na, de mondom, ez csak az én véleményem, Ti tudjátok.
Mert valahol olvastam ,hogy orvos ajánlotta állitólag babaprojektes pár férfi tagjának pedig tökéletes volt a spermaképe , de miután szedte a macavibét még jobb lett az eredménye. Úgyhogy gondoltam miért ne. Mert nem tudom hogy párom hogy áll a katonácskákkal.
Nory én is valahol úgy érzem nincs hormonális és azt tudom hogy nincs ciklus problémám, szoktam észlelni a peteérést is szinte minden hónapban.
Köszi az együttérzést borókafenyő :) már most lenyugodtam hogy még várnom kell.
De arra gondoltam ,hogy páromnak beszerzem a MacaVibe kapszulát. Ti esetleg tudtok róla valamit? És hogy kell kérnem ? Férfinak vagy nőnek is ugyanazt a macavibet kell szedni? Mert már volt hogy otthon voltam és majdnem megvettem de aztán mégsem,nem voltam biztos abban hogy az az egy fajta van és az kell páromnak. És hát egy kis patikába mentem be ahol a patikus sem volt biztos abban mire is jó.
Sziasztok!
Era, sajnálom! :( Nagyon megértelek, el tudom képzelni a helyzetedet.
Kiscica, szívesen, használjon! ;-)
Jó olvasni a boldog kismamák beszámolóit. Még akkor is, ha időnként aggodalmak, szorongások lépnek fel. Lányok, bízzatok ebben is, mint a Gynevacban. Minden rendben lesz!
Nory, ha más jelentkező nincs, és ha július első vagy utolsó hetében valamikor Pesten tudnánk találkozni, én átvenném azt a hármat.
Köszi Nory! Remélem rendeben van veletek minden! Amúgy tényleg sok múlik a dokin, a stílusán, a hozzáértésén. Jól rá tudnak az emberre ijeszteni! De csak nyugi, fogadd meg a másik orvosod szavait és rendben lesz minden! :))))
Ti is vigyázzatok magatokra nagyon! :))))
Szia Lady!
Én is hiszek az injekcióban! Igaz, hogy nekünk ugye nem egyszerre az injekció-kúra befejezése után jött a baba, de azt gondolom, hogy akkor is nagy segítség volt. Állítólag a magzat beágyazódásában és az esetleges vetélés elkerülésében is fontos szerepe lehet a gynevacnak. Mivel én február végén kaptam meg az utolsó injekciót és pont azután produkáltam a magas prolaktin szint tipikus tüneteit (márciusban 2 hét mensi késés, áprilisban 2 hét folyamatos közti vérzés) szegény gynevac lehet, hogy hiába dolgozott bennem, a prolaktinom erősebb volt. De ez csak a magán véleményem a dologról, lehet, hogy nem így van, de én erre gondolok. És végülis a siker május végén volt.
Gravidát szedek, gondolkodtam, hogy szedjek e mellé folsavat, vagy magne B6-ot, de lehet, hogy igazad van és kellene még valami... el is megyek a patikába!
Vigyázz nagyon magatokra te is!
Era!
Igen, mi a 7. hónapban elmentünk egy dokihoz, és a férjem volt kiskatona vizsgálaton, ahol minden ok volt. Én rendben voltam a nőgyógyászati vizsgálat alapján. Aztán elküldött hormonvizsgálatra. Kiderült, hogy tök jó peteéréseim vannak (én ezt tudtam is, mert mindig éreztem, hogy mikor volt). De felírta a clostit, és az utolsó 3. hónapjában lettem terhes. Lehet, hogy az is hozzájárult egy picit, hogy pont abban a ciklusomban a 10. napon voltam az otthoni dokimnál az éves kontrollon a mellemben lévő ciszta miatt, és mondtam neki mi a helyzet. Azt mondta, hogy akkor megultrahangoz. És láttott 3 szép érett tüszőt, és mondta, hogy másnap bújjunk össze a párommal. Mi aznap is,másnap is, és még utána is együtt voltunk. És terhes lettem.
Nekem is húzták a gynevacra a szájukat a dokik, mert azt mondták nem ér semmit.De én ragaszkodtam hozzá. És meg is lett az eredménye.
Szorítok neked is! Biztos, hogy akkor neked is sikerülni fog!
Azta! :)
Mi már kb 2.5 éve nem védekezünk és én is érzem ,tudom,hogy a folytonos gyulladásaimra jó lesz,nagyon bizom benne. Annak ellenére, hogy a környezetünkben lévő (mármint otthoni magyar) háziorvosok rázzák a fejüket. Nem érdekel a véleményük ,mert én tutira veszem ,hogy többet tudok erről a szerről mint ők. :)
Nory előtte voltatok kivizsgáláson is ? Szóval tudtad,hogy semmi akadály nincs, csak a gyulladás?
Era!
Igen. :) 13 próbálkozáshónap után.
Viszont én mikor először hallottam a gynevacról, rögtön tudtam, hogy nekünk segíteni fog a folyamatos gyulladások miatt. És elég volt rá kettő is, és terhes is lettem.
Sziasztok!
Nem adják be itt a szurit,úgyhogy iszonyatosan dühitő de itt nem tudjuk beadatni magunknak.:(
Párom is szidott itt mindenkit,bár érthető ,hogy magyar cucc és valami prof. azt mondta ezt itt nem lehet beadni és kész. Hát hadd ne mondjam hova kivántam őket. Na mindegy
Párom ismer egy aranyos védőnőt magyarban már beszéltünk is vele és nagyon örül ,hogy segithet. Igaz kimarad egy injekció mivel 4 hétre megyünk haza. De már nem érdekel . Remélem az is elég lesz hogy kifejtse hatását .
Jsanett!
Ha kicsit visszaolvasol, akkor többen leírták már azt hiszem kb. 3-4 hete lehetett. De egyébként olyan 8000 Ft felett egy kicsit, de már azt hiszem nem lehet kapni. :(
Sziasztok Lanyok,
Csak annyit szeretnek kerdezni, hogy mennyibe kerul egy doboz Gynevac szuri, ha felirja a doki?
Emmmy! Csak most olvasom, hogy kisbabád lesz! Nagy-nagy gratula! De jó! Nagyon örülök neki!
Sissy, látom regisztráltál ide, és látod nem is hiába. :)
Egyébként ha vkinek kell még nekem is van feleslegben 3 db injekció, mert ugye azok már nem kellettek.
Ladybird, szorítok majd az uh-nál!
Engem meg úgy megijesztettek múlt héten, mert kicsit több a magzatvizem, meg a baba lent van, és a hülye uh-s úgy beszélt, mint nagy baj lenne. Sírva mentem haza, hívtam az otthoni dokim, aki megnyugtatott. Másnap a pesti dokimat, és ő is csak nézett, hogy most mi volt a baja az uh-snak. Mondta, hogy csak egy picivel több a magzatvizem, ezért jövő héten terheléses cukorvizsgálat, mert lehet, hogy magas a cukrom, a lenti tapadás miatt, meg kímélni kell magam, meg nincs szex. :(
Jövő héten kedden megint uh, majd szorítsatok, remélem minden ok lesz. Még nem tudjuk a nemét, mert azok után ahogy megijesztett azt már meg sem kérdeztük.
Szia Emmmy!!
igen, szerencsére én is így voltam!!!5 hetes voltam mikor tesztet csináltam és orvos látott,majd 12hetes uh már pici manót is láttuk rendesen...még 2 hét és megyek 18 hetes UHra, reméljük megtudjuk mi lesz, kisfiú v kislány!!
ÉN NAGYON HISZEK AZ INJEKCIÓBAN ÉS AJÁNLOM IS BÁTRAN MINDNEKINEK!!!remélem te is így gondolod!!
Én dec7re vaok kiírva..tiszta izgi!!!
TISZTA SZÍVEMBŐL ÖRÜLÖK NEKTEK!!!!!
NAGYON VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!
napi 1 magne B6 és magzatvédő vitamin!!!!fontos!!
Szia Lady! :)))))
Még nem voltam dokinál, mert nagyon friss a dolog. Kb. 5 hetes lehetek. Jövő héten, vagy utána következőn tervezek dokihoz menni, ha addig nem lesz semmi panaszom, úgy gondolom nem kell annyira sietni ezzel, mert 6.,7. héten akár már egy kis szívhangot is hallhatok. Egyébként annyira hihetetlen a dolog, hogy fel sem tudom fogni, pláne, hogy a cici fájdalmon kívül semmi panaszom. Nincs hányingerem, nem vagyok hulla fáradt, nem zavarnak a szagok, nem vagyok kívánós... Így még nem igazán tudom felfogni a dolgot! Az én számításaim szerint egyébként jövő év február közepére érkezik a csöppség:)
Veled mi újság? Hogy vagy, mesélj!
Puszi és legyen szép napod!
EMMMY!!!!!!!!!!
HAHO...most olvasom csak a jó hírt!!!! te vagy a 3. itt a fórumban!!! :)
jaj..voltál már dokinál??? még idén megszületik a baba? juj ÍRJJJJJ, JELENTKEZZ!!!
Sissy, köszi, de Kiscicáé az elsőbbség. :-)
Era, nem volt egyszerű, de jó hogy összejött/jön!
EMMMY EMMMY EMMMY!!! Én annyira örülök ennek a várva várt jó hirnek :D Gratulaaaa!
Hát mondom felnézek már ide de gondoltam még mindig áll a fórum és látom a nagy hirt!:)
Borókafenyő tegnap voltam az orvosomnál először de meglepetésemre egy fiatal 30 körüli csajszi fogadott ,nagyon kedves volt vittem az angol leirást és nem volt/ak elutasitóak mert kivonult hogy a főnökével is megbeszéli. Visszajött és mondta hogy még átolvassa a dokumentumokat meg a honlapon is még nézelődik és hétfőn hivjam föl az asszisztenst és ha minden ok akkor ő be is adja.
Először azt hitte mikor mondom hogy honlapon is ovlashat róla ,hogy én rendeltem ezt a cuccot:) mondom ez nem igy működik ott van a papiron hogy lehet hozzájutni csak orvosi vényre lehet gyógyszertárban átvenni. Látszott az arcán hogy ha rendelt cucc lenne akkor elküldött volna oda:D
én meg lettem volna olyan hülye hogy bemegyek vele az orvoshoz:D