Ismered a Gynevac-ot? (beszélgetés)
Beus hogy te miken mehettél keresztül .
Én két dologtól tartok,az egyik hogy talán nem is átjárhatóak a petevezetékeim a másik pedig amin te is átmentél,hogy ellenanyagot termelek a sperma ellen. Még ilyen vizsgálatokon nem mentem keresztül ,de januártól ha addig nem jön össze a baba akkor belevágok. Mindenkinek mielőbbi babásodást!!
Ha az ember szervezete egészséges és rendben van, akkor soha sem késő szülni. Szerintem nem csak annak jó, akinek gyulladása vagy gombája van, hisz nekem egyik sem volt. Én akkor úgy voltam vele, hogy mindent kipróbálok, csak összejöjjön már végre a baba... és tulajdonképpen a beadatás utáni második hónapban sikerült, bár nem természetes úton. DE A LÉNYEG, HOGY SIKERÜLT.
(köszönöm Mátém nevében is a bókot!!!)
Kedves Era!
Nekem nem volt semmilyen gyulladásom, csak évekig tartó sikertelenség. Egyszer olvastam erről a szuriról egy újságban, aztán utánanéztem, s a kezelések alatt kezdtem el beadatni ezt a kúrát. Akkoriban persze még nem derült ki, hogy mi miatt nem sikerült a spontán teherbeesésem. 2007. október elején kezdtük a szurit, november 30-án fejeztem be. December 28-án voltam a meddőségi szakrendelőben, ahol kiderült, hogy ellenanyagot termelek a sperma ellen, ekkor vettek fel az inszeminációs programba, január 25-án volt meg az inszeminációm, ami rögtön elsőre sikerült.
Tehát nem spontán lett nekünk Mátékánk, de én hiszem, hogy segített a Gynevac is. Még ha csak 1%-ban (bár szerintem több), akkor is megérte beadatni.
sziasztok!
ez az injekció csak annak jó akinek valamilyen gyulladása vagy gombája van?Nekem csak annyi a bajom,hogy lehet már kicsuszok lassan az időböl.:)
Bár sokan 40 felett szülnek.
Dr Lázár Erikát ismerem,a 90-es évek végén voltam nála még Kazincbarcikán.És kaptam ebböl a csodaszerböl,de sajna nem segitett.Bár lehet jobb is volt igy mert az akkori párommal szétváltunk.
Biztos sok helyen maradt még "lejárt" szavatosságú vakcina ,csak hát a kérdés mikorra lesz meghosszabbítva. Mi most adtuk be párommal az utolsó szurit ,úgyhogy most már jöhet a bizalommal teli várakozás.
Beus és neked volt gyulladásod vagy más problémád amire beadattad a szurit,vagy orvos ajánlotta?
Sajnálattal látom ,hogy eléggé kihalt a fórum. Gondolom azért is mert gynevac sajnos nincs forgalomban. Ezt találtam egy fórumban(aug.28)
Szép estét Lányok!
dr Lázár Erika vagyok, a Gynevac "nevelőanyja", összes vizsgálatának 35 év óta művelője. Aki azt állítja, hogy a Gynevacot törlik a törzskönyvből, az hazudik! Amióta törzskönyvezték (1997)nagyon sok rémhírt terjesztettek róla. Hogy miért, helyenként az itt beszélgető fórumosok nagyon frappánsan megírták.
A valóság az, hogy a pénzhiány miatt gyakran van gyártóhely és egyéb ilyen nehézség - most is.
A dobozára ráírt dátum nem szavatosságot jelent, mert ez nem tej, vagy felvágott, ami azon túl megromlik. Formalinban elölt laktobacillusok keveréke, és a formalin évtizedekre konzerválja a fehérjét. A 2009. júniusi dátum már hivatalosan meg van hosszabbítva decemberig, de azon túl se fog megromlani, ha hűtőszekrényben tartják. Néhány nap múlva lehet kapni a patikában, ezt pontosan a www.gynevac.hu honlapon közöljük az érdeklődőkkel. Naponta nézzétek meg a honlapot! (Piros betűkkel lesz kiírva.) Jelenleg az ellátás nehézsége onnan adódik, hogy a laboratórium, ahol gyártjuk, teljes egészében a sertésinfluenza elleni védőoltásra van ráállítva. Talán év végén kapunk lehetőséget az új széria gyártására, de az azt követő vizsgálatok még több hónapot vesznek igénybe, így az új vakcina jó esetben tavasz közepén lesz kapható.
Most azt javaslom, hogy akinek szüksége van rá, dátum nélkül írassa fel receptre, és amikor a honlapon megjelenik, hogy kapható, menjen el a legközelebbi patikába, rendeltesse meg, fizesse ki, és a Hungaropharma nagyker 1-2 napon belül leszállítja. Erre a néhány hónapos időre, amíg forgalmazni tudják, valószínűleg kevés gyógyszertár rendeli meg anélkül, hogy a beteg ott hagyná a receptet és pénzt.
Akinek kérdése van, a honlapon az email címet megtalálja.
Üdvözlettel
Erazmusz
Sziasztok!
Új vagyok ,és szeretnélek titeket kérdezni arrol,hogy a gynevac szuri csak a gyulladásra fertőzésekre jó?Mert nekem hála ilyen gondom mostanában nincsen,de viszont tul vagyok a 37.életévemen és babát szeretnénk a párommal.Annó az ex-emmel voltunk 2 lombikon,de nem jött össze.
Minden leletem jó csak már lehet koros vagyok kicsit:)Még arra gyanakszom,hogy 0RH-os a vérem és van valami összeférhetetlenség vagy mi.De akkor legalább megkellene fogannia nem?tud valaki segiteni?
Haho Lányok!
rég voltam valóban...majd most vissza olvasgatok!!
Köszi Nory1981 kérdésed, jol vagyok..gömbölyödöm!! :) ugynézki kisfiú van a pocakban! Most megyünk 31én 4D UHra, nagyon várom!
álunk már volt a védőnő, semmi extra, bár nekem nagyon kedves, fiatal a védőnőm!!
Emmmy neked is minden jót, én dec7re vagyok kiírva, de a 18hetes UH azt mondta a doki1-1,5héttel lehetek előbbre!!
UGYHOGY LÁNYOK NEKEM PONT HAVI UTÁNI ELSŐ NAP JÖTT ÖSSZE A BABY...TUTI, mindenkinek csak ajánlani tudom, amig sajna nincs gynevac!!
De ha megnyerem addig a lottót, ne aggodjatok....:)
Borokafenyő...nektek pedig kitartást és sok-sok szerencsét, erőt!!!MOst olvastam amit írtál!!!
Sajnos rossz hirem van...a mi kicsink elment...
Az okot nem tudjak, talan nem volt egeszseges, talan nem tudott megtapadni. De az orovosnok szerint minden rendben van, johet a kovetkezo...
Probalunk ebbol erot meriteni.
Ja, es bocs, a mar felajanlott ket oltast ezek szerint megsem ajanlom fel masnak...
(bocs, de itt nincsenek ekezetek)
Gratula az uj kismamanak! Nagyon vigyazz magadra. Es minden kismama...
A tobbieknek meg kitartast, nem baj Lanyok, elobb-utobb majd mi is felsorakozunk!
Itt is gratulálok neked Borókafenyő! :) Annyira boldog vagyok!
Emmmy, örülök, hogy veletek is minden rendben. Kíváncsi leszek hogy fiú-e v. lány.
Ladybird, veled mi újság? Régen jelentkeztél már!
Én ma voltam uh-n, és minden ok. De a dokim már nem volt ott, így mehetek vissza hozzá hétfőn, hogy megvizsgáljon zárt vagyok-e stb. A védőnőnél is voltam, erre meg mondja, hogy jövő szerdán jön hozzánk. Na, már csak ez hiányzott nekem. :)
Bettina én úgy tudom,hogy a gynevac nincs hatással a menstruációs ciklusra. Nekem a második szuri után is szinte napra pontosan jött meg ahogy szokott.
ritus gratula :)) megtudhatom hogy ti mióta próbálkoztatok? és orvosi vizsgálatokon voltatok a szurizás előtt? orvos ajánlotta a szurit? szuri beadása után mikor sikerült a baba?
Sziasztok!
Nekem is voltak nőgyógyászati panaszaim(felfázás,gomba) de beadattuk a gynevacot a párommal együtt,s azóta hál' Istennek tünetmentes vagyok s immár 6. hetes állapotos is:-))
Én mindenkinek ajánlom, tudom,h az hozott helyre!
Borókafenyő szivből gratulálok!! :)
Én is nemsoká ilyen hirrel jövök ,érzem.
Párom ma volt népszámláláson és elég jó eredményt produkált ,csak neki is valamiféle gyulladása van,erre mondta párom hogy gynevacot kapunk és végre ő azt mondta hogy ez szuper ő is csak ajánlani tudja, de azért kapott a gyulladásra az orvostól is gyógyit. Már ennek is nagyon örülök hogy ő rendben van és remélem nálam is csak a gyulladás a gond.
Sziasztok Lányok!
Én is nagyon jó hírrel jöttem: szombaton sikerült egy nagyon erős második csíkot "produkálnom". Kimondhatatlanul örvendünk, gondolom mondanom sem kell.
Biztos vagyok benne, hogy a Gynevac segített, hisz az oltások bekapása után 2 hónappal megtörtént a csoda.
Ja, és van még egy dolog: Norytól átvettem a 3 db. csodaoltást, amitől már ketten babásak lettek. ;) Én egy darabot adattam be belőle emlékeztetőnek, még mindig van 2 db. ebből a csodaszerből. Bárkinek nagyon szívesen ingyen átadom, a szerencsével együtt. Egy gond van csak: mivel Németországban élek, csak Karácsonyra megyünk haza, Pestre...
Minden kismamának gratulálok, a még várakozóknak meg kitartást kívánok! Bízzatok benne nagyon, mert tényleg hat. (Ezt azért írtam csak le, mert nekem minden egyes kismama bejelentkezése egy újabb megerősítést adott, és lám :) ;)).
Sziasztok!
Egy kis fejlemény. Már a 3. szurit vettük fel párommal, már az első oltás kihúzta a gyulladásomat, égett ,viszketett de három nap alatt el is múlt teljesen,azóta semmi bajom. Nekem már ezzel is bizonyitott. Mielőtt beadtuk volna nem jött elő két hónapja a gyulladás de tudtam ,hogy igenis ott lappang belül. És mindennapos fürdés a balcsiban sem okozott semmi bajt odalent pedig azelőtt mindig begyulladtam.Mindenkinek sok sikert a továbbiakban is. Emmmy nektek is sok egészséget és irj ha tudod lány vagy fiú lesz.
Sziasztok!
Csak bekukkantottam egy picit hozzátok. Sajnálom, hogy megint nem lehet kapni a gynevacot, ez nagyon bosszantó! Remélem, mire az újabb gyerkőcöt tervezzük, már ismét lesz.
Nory, nagyon gratula, én most voltam a 12. heti ultrahangon, eddig úgy tűnik minden rendben:) Elvileg a következőn már megtudom, hogy kisfiú vagy kislány! Nagyon várom! Elvileg én most február 19-ére vagyok kiírva, de azt mondta a doki, ez még változhat.
Sziporka9 köszi szépen az infót!!
Sajnos én is olvastam hogy leálltak a gyártással, de hátha valahol van még egy doboz szuri!
Mindenkinek gratula a babához!
Mégegyszer gratulálnyi vagyok hivatott :-)))
26.hét,az már nagyon jó!!!
Kisfiú is nagyon jó! Valószínüleg tök mindegy,én is nagyon örülnék,bármelyik lenne,csak a közhely marad,hogy legyen minden rendben.És ez igaz is!
Köszönöm szépen Sziporka!
Ma vagyok 26 hetes terhes, november 14-re vagyok kiírva. 2 hete tudtuk meg, hogy kisfiúnk lesz. :)