Iskolai érdemjegy kijavítása lehetséges? (beszélgetés)
Iskolai ünnepnapon minden gyerek választhatott egy szabad programot , mit is szeretne csinálni. Az én fiam rajzra jelentkezett és kicsapta a német tanár a balhét , hogy neki kötelezően német versenyre kell mennie !
El is mennt szegénykém, első is lett , de hogy mi a szarnak ???
Tudod lehet hogy ha nagy lesz soha nem fogja használni a németet pont ezért mert rossz emlékei lesznek hogy a kedves szülő ráeröltette az ötöst.
Megnyugodhatsz 12 évig tanultam németet,15 éve középfokú vizsgát tettem.Nem használtam azóta a németet.Idén Bécsben makogtam.Anyám mégsem agódot,nem haltunk se éhen se szomjan.Ne legyél már ötöst hajtó szülő,a gyereked látja kárát hidd el.
Szerinted ennek a négyesnek lesz bármikor jelentősége?
Egyébként a kérdésre válaszolva: én még nem hallottam ilyen lehetőségről.
Sziasztok !
Kérdésem mint a főcím is jelzi a következő lenne:
Ki lehet -e javitani a bizonyítványába kapott 4-est ?
A fiam kilenc éves és egy meglehetősen eleven kölyök.
Németül jobban beszél mint én , mert az apukája német és születésétől kezdve két nyelven beszéltünk hozzá. A fiam több német versenyt is nyert , országos versenyen 8- dik lett amire én nagyon büszke vagyok. Német Órán halálra unja magát, nem figyel ,rajzolgat mert unatkozik. Neki a német anyag " dedós" . A tanára erre mit csinál bevarr neki órai munkára 2 db egyest , és a bizonyítványába az áll német: 4 magatartás :2 szorgalom:3 holott egy db kettese sincs a bizibe !
nevetségesnek tartom a német 4- est és szeretném megkérdezni, hogy lehet - e valami pótvizsgat tenni szerintetek ?
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Nős férfi udvarolna? Lehetséges ez?
- 2 gyerek nevelése egyedül - lehetséges?
- Szerintetek hogy lehetséges az, hogy egy férfi és egy nő nagyon jól kijönnek, kedvelik egymást, érdekli őket a másik, mégsem alkotnak párt?
- Keresztlányom négyes érdemjegyet kapott hittanból az év végén. Kerülhet így még a mennyországba?