Irjatok nekem (beszélgetés)
hahó
kihalt a népem
mindennel kapcsosan
én válaszolok
mi nyomja a lelkedet?
Utólagosan Boldog születésnapot!:) Olvastam a naplódba...
Nálam pasik terén még mindig nincs semmi...még a régi "kedves" után epedek...:S
De igazából jelentkező se nagyon akad...vagyis aki meg akadna az nem kell...:S
az enyém be?
pasi vadász a neve
Ez talányos nekem is :) ha szerelmes valaki valakibe, akkor mindegy ki van körülötte..
Bár úgy veszem észre hirtelen dobálózik a szerelmes vagyok kifejezéssel...
Igazad van...:) Én se értem...kéri,hogy segítsen neki valaki ..de mibe?Mert mondjuk Neki....de mégsem..:S Az egyik azért nem jó mert fiatal a másik azért nem mert idősebb és csak havernak tekinti ahogy kivettem a szavaiból..a haramadikba pedig szerelmes?! Tényleg nem értem...ha szerelmes valakibe akkor nem az az egyértelmű,hogy nála "próbálkozik"? Ha már egyszer Ő is úgy vette észre,hogy a srácnak bejön...
Vagy én nem értem már...:)
:DDDDDDDDDD Na ez jó.
Kicsit fura nekem 6cent, ő maga sem tudja mit akar. Jó egy pasit. De minek?? Csak úgy, hogy legyen? Azért az ilyesmi nem így dől el szerintem...
További ajánlott fórumok:
- Írjatok nekem légyszi nagy, klasszikus rockzenei balladákat!!! Minél több annál jobb sokra lenne szükségem!!!
- Kérlek Segítsetek nekem! Irjátok meg, hogy kinek milyen fogyókúra vált be és hogy hogyan vitte véghez.
- Ha van valaki aki Egerből ír, vagy csak nagyon ismeri a várost, írjátok meg nekem, mi az, amit nem lehet kihagyni Egerben?
- Segítsetek! Koncertet kell szerveznem 10-14 éveseknek, de nem tudom milyen magyar zenészeket hallgatnak! Írjátok meg nekem kérlek!
- Légyszi irjatok nekem fogyis recepteket....
- Tudnátok nagyon jó debreceni vagy nyíregyházi magán bőrgyógyászt ajánalani nekem? Tarifát is írjatok kérlek!