Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Köszönöm nektek, megyek nem rontom itt a hangulatot. Ha nem szedném a gyógyszereket, most innék egy pálinkát. :-)
Marad a víz...
Jó éjt drágáim!
Drágám, tudom milyen nehéz.Csak a nagyi ilyen? Mert ő már csak a koránál fogva sem fogja megérteni ezt.
Anyósodék nem tudják legalább kicsit visszafogni?
Mert abból nem lesz unoka, ha folyton számonkérnek...megkockáztatom,még Ir nélkül sem lenne.
Én is határozott vagyok anyóséknál: nem kérek többet, nem eszek sütit- és már nem szülök unokát.
De én már vén vagyok:):)
:-)
Az esik rohadt szarul, hogy a barátaim, meg a kollegáim, felfogkták. A saját, meg a férjem családja meg csak hülyének néz. Legszívesebben nem mennék sehová.
Na ez volt a másik, mi a férjemmel erre kifejlesztettük az elrettentő választ:) szóval, ha az a kérdés, azt szeretné az illető tudni, akkor igen, szexelünk (ezt vulgárisabban mondtuk), egyebet nem tudunk mondani:)
De ez igen, tapintatlanság.
Erre én azt válaszolnám, hogy magánügy, vagy közödhozzá?
Jó én antiszoci vagyok...
És tudom, a családdal azért kíméletes az ember.
de ha ők megengedik maguknak, hogy beleszóljanak a magánéletedbe, te sem tartozol olyan nagy kímélettel feléjük...szerintem.
Ditke,szegénykém.
Mindig vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy mindent jobban tudnak,aztán sötétek, mint éjszaka.
És hát akinek összejött pikk-pakk, az ezt soha nem fogja megérteni.
Engedd el a füled mellett, dupla adag leszarom tablettát írok fel neked!
Dühöngd ki magad, panaszkodj is itt nyugodtan, mindannyiunknak mondtak már ilyet.
Nekem azt, hogy csak beképzelem az Ir-t, és ne nézegessem annyit a netet...
Rohadt életbe, hogy nem hagyják már békén az embert. Miért kell eltűrni még mások okoskodását is? A nagynénémnek sikerült megríkatnia: beszólt, hogy "minek csinálom ezt a hülye diétát, azt kell enni, ami jól eski, és majd jön a gyerek, amikor akar."
Ne haragudjatok...:-(
Teljeskiőrlésű kenyér, durumtészta,tej-joghurt-kefír felejtős.
Ötször kell enni, akkor is, ha nem vagy éhes.
Kaptál már anyagot?
Küldj priviben e-mailt, és elküldöm neked.
Mennyi az a rendben?
Babához olyan 1, max 1,5-ös Tsh kell.
Amit leírtál, az jó. Mármint amit csinálsz. ( sprt, stb)
Arra figyelj, hogy legalább 180-200 ch-t vigyél be.
160-at annak kell, akinek fogyni kell.Viszont kevesebbet sem lehet, mert az sem jó.
Hát, igen,ez sok.
Diétázol? Fogynod nem kell, azt látom. Pajzsmirigyed rendben? ( Tsh)
Glükóz 0' 5,3 mmol/L
Glükóz 60' 6,0 mmol/L
Glükóz 120' 5,4 mmol/L
Köszönöm Zsuga :)
Ha elküldi az e mail cimét én is el tudom küldeni az anyagot.
Adri neve alatt van egy szép összefoglaló és ha jön Roszika vagy Hajna, ők is tudnak neked küldeni anyagot. Nekem itt nincs csak bent a cégnél.
HA elolvasás után kétrdésed van, nyugodtan gyere és kérdezz.
AMúgy mi az hogy jó a cukrod? pontosan mennyi 0,60,120 percnél?
Sőt, ha én sütöm, akkor is teszek bele kicsit. Kell az élesztő beindításához.
Ha egyébként a kenyér jó összetételű, ( én 2/3 tk liszt, 1/3 fehérliszt arányban sütöm), akkor ennyi cukorral nam kell számolni.
Azt szoktam venni:)
Majd megnézem. De valamennyi cukor minden kenyérben van.Minimális.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?