Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Szerintem igen, pláne ha magas lesz a tesztoszteronja. A magas tsztoszteronra meg annnyit mond a nőgyógyász max hogy fogigátló,vagy androkén érzékenység és azért pattanásos.
Még fiatal valószínűleg nincs cisztája, de ettől még simán lehet IR-es....
A szeptemberi ez volt:
Ösztrogén: 6o
Progi: o.41 (ez egy hajszálnyit emelkedett)
TSH: 4.15 (most gyógyszerrel rosszabb, megőrülök)
Megjöttek az eredményeim. Mintha semmit nem szednék, pont olyanok, mint ősszel.
Ösztrogén: 4o,44 pg/mL
Progeszteron: o,6 ng/mL
TSH: 4,43 uUI/mL
És ez volt a 21. nap. Hát így várhatom, hogy gyogyó nélkül megjöjjön. Basszus, de szar. Nem szoktam ilyet írni, de azért egy picivel jobbra számítottam.
Én 7 hetesen voltam először dokinál, és 12hetesen volt megint ultrahang. Szóval nincs későn, ha nincs panaszod akkor nem kell sűrűbben menni.
Én 6000 D3 at szedtem, míg ki nem derült a terhesség, de Tűű doki azt mondta elég ezután ami a terhesvitaminban van (nemértem hogy de bízom benne). Én is kaptam porgeszteron pótlást. A diétát nagyon tartsd és kíméld magad.
Gica, csak egy jó tanács a hőgörbézéshez.
Ha mégis úgy döntesz valamikor, hogy csinálod, akkor ne digitálisat használj, hanem analógot. És hüvelyben, legalább 10 percig mérj. Szerintem látni fogod a különbséget.
Na mai ügyeletes okostojás is távozik és belehúz a munkába :D fél7 ig jo lenne végezni :S
Jó hétvét mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?