Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

2011. nov. 10. 10:07

Dith és Jucus, egyáltalán nem kell mentegetőzni, teljesen érthető, hogy nektek már egyáltalán nem hiányzik egy kisbaba, nincs ezzel semmi baj, hiszen teljesen más életszakaszban vagyunk, Tita jól írja. Dith, lehet, tényleg el kéne lőnöd egy tesztet. Egyébként meg elég stresszes időszakban vagy most, lehet, hogy amiatt van a kimaradás. Én a tesztre szavazok mindenképp.

Szalma, én jóváhagyom, kérdezd a libidós dolgot.

Monyeckám, csatlakozhatsz az elméleti aviva-tornához.

Mosolyka, huh, ez tényleg kemény dió. Miért nem akarod felmentetni a torna alól? Fikáznák érte? Egyébként teljesen egyetértek, hogy szemüvegben ne tornázzon, balesetveszélyes.

7901. Molygó (válaszként erre: 7887. - Monyec83)
2011. nov. 10. 10:07
MOnyec én tudok okosakat mondani portfolio mangagementről :) Persze lehet nevezni az avivaklubba hétfőtől. Küldjem e-mailben a két könyvet????
7900. Molygó (válaszként erre: 7884. - Titamilla86)
2011. nov. 10. 10:05

MI évek után kirángatjuk, amikor még nem is tudtam hogy mindegy is rántja vagy sem, aztán gyógyszer most meg ugyi megint csak lepattanós téma van :) Az első sex alkalmával volt gumi ami 1 perc után nem volt rajta, mert közlte minek ez?

Ennnyit a felnőtt gondolkodásról.

amúgyjóreggelt :)

2011. nov. 10. 09:52
Nálunk lehetett választani, h kézizni akarsz, v a konditerembe menni.
2011. nov. 10. 09:49
Esetleg egyebet csinálhatna, amíg a többiek ilyet csinálnak. De akkor kizárul a közösségből. Nem tooom. :S
2011. nov. 10. 09:38

Sziasztok!

Tudom, hogy más téma, de már annyi mindent tudunk egymásról. A véleményetek érdekelne, hogy ezt Ti hogy oldanátok meg?

A lányom szeme 10 éves kora óta romlik, addig nem volt szemüveges, most 4,5-esnél tart. Tesi órára nem meri felvenni, és én sem engedem neki. (Labdajátékok, stb, de nem a szemüveget féltem, hanem szerintem balesetveszélyes.) Szemüveg nélkül meg konkrétan azt sem látja, hol repül a labda. Kontaktlencsét nem bírja a szeme.

Ilyenkor bezárul a kör, de vajon mit lehet tenni. Már minden tesi óra egy stresszhelyzet neki, mert nem látva kell rohangálnia. Felmentetni a legnagyobb hülyeség lenne.

Nem tudom, mi a kiút, meg szerintem az is veszélyes, hogy úgy rohangál, hogy alig lát valamit, csak homályos alakokat.

Szerintetek mit lehet tenni?

2011. nov. 10. 09:13
Szeles Mónika, néha úgy érzem mazzag kell a bokámra, h a földön maradjak. De nem jöttem rá, mitől van. :)
2011. nov. 10. 09:12

Hát, akkor ciki lesz, ha rákérdezek erre a libidó dologra RR- nál? :)

Tényleg Dith, mi újság a sógorral?

Welkin, a nutellát a pasimra kéne kenni, de nem juthatnék hozzá, mert arra ő is rárepülne... :( XD

Akkor is, ha utána a mentő vinné el a törött gerince miatt. :)

És vannak itt pasik. Vagy mik, igaz Molygóm???

7894. dith
2011. nov. 10. 07:33

Igazad van Jucus, tényleg nincs még egy gyerek betervezve. Persze nem mondom, hogy nem örülnék, de:

6 féle gyógyszert szedek naponta és mindegyikre rá van írva egytől-egyig, hogy terhesség alatt nem ajánlott, 18-án megyek MRI vizsgálatra és ott pl. kapok konttrasztanyagot, aminek nem tudom az összetételét. Aztán a pajzsmirigyemmel van egy csomó bajom, ami miatt fogyatékos lehet a gyerekem és végül itt van a bppv nevű szédüléses betegségem, amiből nem lehet 100%-ra meggyógyulni és bármikor jöhet újjabb roham.

ja és a férjem fizujából nem élünk meg+ a lányom 3-mad éves a fizetős főiskolán és tudjátok még ott van az idióta főnököm (sógorom) akitől szabadulni szeretnék

7893. welkin102 (válaszként erre: 7882. - Monyec83)
2011. nov. 10. 07:25
MONYEEEEEEEEc, úristen miket beszélsz te is, olvasok vissza és csak irulok meg pirulok:D
7892. welkin102 (válaszként erre: 7870. - Szalmalány)
2011. nov. 10. 07:24
Lányok,ti meg milyen rosszak vagytok:D:D:Dimádlak titeket:D
7891. welkin102 (válaszként erre: 7836. - Szalmalány)
2011. nov. 10. 07:20
Öööö, lemaradtam, hova is akarod kenni azt a nutellát, hogy lenyalja a pasid???:D:D:D:D
7890. welkin102 (válaszként erre: 7827. - Molygó)
2011. nov. 10. 07:19
nanááááááá hogy én voltam:D:D:D:Dállat vagyok:D
7889. .jucus. (válaszként erre: 7883. - Dith)
2011. nov. 9. 23:06

jaj Dith nagyon megértelek.

Az én fejemben is megfordult, hogy miután diétázom,mozgok is néha és előbb-utóbb gyógyszert is fogok szedni, már nem ülhetek nyugodtan a babérjaimon.

Eddig biztos voltam benne, hogy nem leszek terhes, vigyáztunk is /éppenhogy/, de ha most minden rendeződik, izgulhatok én is.

Ne értsetek félre lányok, a világ legcsodálatosabb dolga egy baba, de az én életem már másról szól.

Felnőtt gyerek, akinek mindig van valamilyen gondja, mit tanuljon, hogyan szervezze az életét és bizony anyu az most is aki segít, akinek mindent el lehet mondani.

A munkából nem eshetek ki, és a férjem sem húszéves már. /sajnos/

Szóval mi Dith-tel most már nektek drukkolunk ezerrel, de -legalábbis én- már nem szeretnénk szülni.És ahogy olvasom, Dith sem.

7888. Monyec83
2011. nov. 9. 21:26
Hajna, Molygó! Aviva tonára én is szívesen benevezek. Lehet?
7887. Monyec83
2011. nov. 9. 21:20
Tita, olyan jól írsz. Szinte amiket én is gondolok. Nem akarnál kicsit beszélni/ írni nekem a hatékony portfolio managementről és a stratégiai lépésekről. Én majd lefordítom angolra, mert most éppen ezen dolgozom itthon. Erről kéne okosakat mondanom a horvátoknak holnap.
7886. Monyec83 (válaszként erre: 7884. - Titamilla86)
2011. nov. 9. 21:15
Jer keblemre Tita:-)
7885. Monyec83 (válaszként erre: 7883. - Dith)
2011. nov. 9. 21:14

Dith, itt nyugodtan leírhatod ami a szíved nyomja!!!! Legyen az bármi, attól függetlenül, hogy sokan éppen babára várunk, vágyunk. Azért egy tesztet megér a dolog, mármint, hogy megnyugodj.

Nekem is volt nemrég ilyen falás rohamom. szinte tök mindegy volt mi az, bármit meg tudtam volna enni, ahogy te is mondtad édesre sósat, sósra édest. De hamar túl leszel rajta, reméljük.

Én most újra hányingerezek 2 napja, no meg csak forog a kaja a számban. Ilyen volt már 1-2 hónapja, nyavajogtam is itt a lányoknak. De ez is elmúlik. Kitartást.

Nekem pl holnap tuti nem lesz meg a rendes diétás kaja. 1: Zágrábba megyek, hajnalban idulok, majd egész nap mítingelek és haza drájvingolok. 2: my birthday. Szóval holnap gáz nap lesz.

Tényleg, lányok. Nektek szokott olyan lenni, hogy ha már nagyon éhes vagy, és nem tudsz időben enni akkor felpuffad a hasatok? Mert nekem jellemzően ez van és akkor bizony "szeles mónika" leszek, hiába eszek rendes, nekünk való kaját, amint tudok.

2011. nov. 9. 21:08

Ne félj Dith, ha ez boldogít én nekem 25 évesen is annyi eszem van,hogy gyakorlatilag mikor nincs peteérésem szinte folyton a megszakításos dolgot alkalmazzuk,mert már ÚGY UNOM a gumit.

És ha jönne egy baba az olyan nagy baj lenne?

És egyébként hol írnád le? Nyugodtan írhatod, mindannyiunknak más az élete. Mások a bajai. Ami neked probléma nekem áldás, és fordítva.

7883. dith
2011. nov. 9. 20:57

Sziasztok!

Mi történik itt 2 napig, amíg nem olvaslak benneteket? Ejnye-bejnye :-))))

Hát csajok én már több mint 2 hónapja nem menstruálok. Ráadásul a most héten esedékes mensi kimaradás miatt nagyon f.....-sok, hogy terhes vagyok. Mert mióta szedem a gyógyszert, meg diétázok nekem is állandóan lüktet a micsodám és legutóbb kihagytuk a gumit is a nagy hévben. Basszus 40 évesen ennyi eszem van :-(

A diétával eddig én is úgy voltam, mint Mosolyka lánya. Nem esett nehezemre és nem is voltam éhes, inkább csak azért ettem, hogy ne kezdjen rám jönni a szédülés, hányinger, ájulás. De basszus a héten mindent mindennel tudnák enni. Édesre sósat, sósra édeset. Ráadásul a szar hormon értékeim mellett a progeszteron értékem nagyon jó szokott lenni. Azt monda az endo dokinőm, hogy azt kell, hogy mondja, hogy én vagyok a kivétel, aki pcos létére terhes maradna. Szóval nagyon félek....

Ne haragudjatok, hogy rátok zúdítottam a bánatomat, lehet, hogy ezt nem is itt kellene leírnom, ahol annyian vágytok a babára :-(((

7882. Monyec83
2011. nov. 9. 19:17

Hát sziasztok Csajszikáim!

Milyen dolog már, hogy én egész nap keményen melózom (na jó csak a látszatot próbálom fenntartani, de az is sok munkába kerül) és ti meg 4 oldalt írtok.!!! Minden esetre jókat derültem.

Nem értem miért kell itt kötekedni, ha látja, olvashatja, hogy nekünk ez működik és jó. Ha neki nem jött be akkor ne csinálja, és ennyi. Lehet menni számolgatni az inzulin indexet is. Ha mindent figyelembe vennénk bakker mehetnénk fotoszintetizálni. És igen, az ember nem bírja sokáig, muszáj néha bűnözni. Én is sült krumplival ettem tegnap rántott gombát és toltam mellé tartár. És? Én fosok tőle, nem? Na mindegy, hagyjuk.

Azt észrevettem, hogy a hajam nem hullik annyira, sőt, szinte semennyire sem. Ez szerintem a diéta és gyógyszer eredménye(bár a fogyással állnék így). Tavaly ilyenkor nem mertem kinyitni a szemem hajmosás után, mert nem tudtam,hogy maradt-e még valami a fejemen is. És a szex. Na most lehet ámuldozni, de nálunk sokszor heti 1-2 volt csak. Sokszor egyáltalán nem kívántam. Már-már kezdtem azt hinni, hogy frigid vagyok. NA, de most!!!!! Emberek, megijedek magamtól. Főleg peteérés idején. Akkor aztán munkahelyen nulla koncentráció, azon agyalok egész nap, hogy mikor hogy fogjuk csinálni és gyakorlatilag berúgom az ajtót otthon és rávetem magam a zuramra. A múltkor éjjel mikor a harmadik menethez próbáltam kedvet csinálni neki annyit mondott hót kómásan, hogy nem akarnék aludni is valamennyit? Mert ő már nem bírja, ki van fingva. Szóval én azt tudom mondani általánosságban, hogy erősen javult a libidóm:-) Amit a férjem nagyon szeret. NA jó, ha nagyon sok a munka és stresszes vagyok ne is közelítsen, mert harapok, de igyekszem a munkahelyen hagyni a problémákat. Most is alig várom, hogy elmúljon a menses. Szerintem péntek este eksön lesz, de milyen:-) Tita, Hajna, Molygó, Welkin, Szalma imádlak benneteket:-) Szalmám, úrinő: csak csipkekesztyűben veri ki és nyeli le:-) Szóval igyekezz beszerezni (nem véletlenül hagytam meg az esküvői kesztyűmet....meg combfixemet..)

7881. 8f3c54052d (válaszként erre: 7879. - Molygó)
2011. nov. 9. 18:50
Én is cáfolom.
2011. nov. 9. 18:49

Hát ezt nem hiszem el, egyszer jövök fel este, és milyen perverzkedés folyik itt. Nyelős banda. (Höhö többször jövök.)

Tita, azta, téged imádna a férjem. :D

7879. Molygó (válaszként erre: 7878. - Titamilla86)
2011. nov. 9. 17:16
Cáfolom..és Szalma is cáfolja :) Olvassák, minek azt ne kérdezd.
2011. nov. 9. 17:15
Nem hinném,hogy pasik is olvassák ezt a fórumot. De amúgy fejezzék, tudok nemet mondani.
7877. Molygó (válaszként erre: 7873. - Titamilla86)
2011. nov. 9. 17:12

Tita szeretnélek figyelmeztetni, hogy a kinyilatkoztatásaid következtében biztosan ki fogja fejezni valami perverz férfinek mondott lény feléd a tetszését jelküldés formájában.

Respect - Szalma :)

7876. Szalmalány (válaszként erre: 7875. - Molygó)
2011. nov. 9. 17:12
TUDTAM, TUDTAM!!! XD
7875. Molygó (válaszként erre: 7872. - Szalmalány)
2011. nov. 9. 17:10
Jó biztos mondtam volna valamit :)
7874. Szalmalány (válaszként erre: 7873. - Titamilla86)
2011. nov. 9. 17:08
Hasonló szitu nekem is volt, akkor én csak annyit mondtam, h még főzni is tudok meg parkolni is. :) Aztán kirongyoltam a budiba pihegni. :)
2011. nov. 9. 17:06
Én annyit mondtam rá,hogy kérnék egy feles vodkát. Ez tűnt a legjobb megoldásnak.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook