Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Tényleg rizs. Jucus te kérdezted ugye a basmatit? Riceland a márkája megnéztem és rá is gugliztam újra, itt a kép, így néz ki:
A kék zacsis az.
aréna tecsoban voltam már párszor de ott azonkivül h semmit sem találok meg, elég szar a felhozatal is mindenből.
lehet akkor durumot benéztem? pedig tökre ugy emlékszem h volt, de végülis a graham is tökjó mindenre.
egy időben anyós sem talált meg semmit ami tk, de most már rendszeresen jót vesz még réteslapból is. a rizs az problémás, mert a barnarizs feltünő, de rászoktatom majd basmatira.
szerintetek iylen szar hormonokkal mi esély van pé-re? ma 13.napom van és mintha tojcsis lennék..
Anyósék Madárdombiak.
Igen a Lőrinci piacon,az épületben. A rendőrség mellett.(és a rendelő mellett, hi-hi)
Az egyik oldalágban,attól függ, hol mész be.Első pesti malom van a cégéren, rá is guglizhatsz.
Tök ari az eladóhölgy, jókat szoktunk beszélgetni, sőt még tavaly az árakat is lediktálta és beírtam ide a csajoknak.
A durum liszt nincs a teszkóba belistázva, durumtészta van, de liszt nincs (belső infó, ehem, jóvaaan Hajna!!! :D). Bioboltokban szokott lenni.
Egyébként az ódisat csak kérdeztem a kreszről: hogy kell megközelíteni a zebrát? (Zebra mellett van a bringaút.) Szervízúton mennyi a megengedett sebesség? Kb. 20 centire állt meg a lábamtól, majdnem felgyalogoltam a motorháztetőre. Szerintem azt hitte civil rendőr vagyok. :D
Fogalmam sincs, mit főzzek. De marhára nincs.
akkor anyósék szomszédok :) Mármint nekem:) 1 km-re lakom a tecsótól :)
hol van ez a malom bolt? a piac környékén? Mert akkor lehet, hogy tényleg átugrok
Zsuga, én már nagyon kivagyok ettől, hogy még ez a rohadt mensi is felborul, míg nem szedtem a meteket, semmi bajom nem volt az ég világon. Most meg belém áll a szar, barnázok, meg úgy jön meg, ahogy akar.
Csillag endós, arra nem jó az aviva úgy tudom.
Molygó, jó ötlet a lecsó, na majd megpróbálom otthon eladni. Holnap nem lesz nagy főzőcske, mert ma éjszakai horgászatra megyünk, így valamikor reggel érünk haza, úgyhogy a holnapi napom kómában fog eltelni, de valamit azért kéne kajálni.
Shane, durumot csak bioboltban keresd, nem lehet kapni a nagy áruházakban, ne kérdezd miért.
sziasztok,
reggel volt tvben egy pasi a nagy rizsforgalmazó cégtől, és beszélt a különféle rizsekről(persze nem a felszívódás volt a téma), myieln azamatuk, vitamintartalmuk, és h gluténmentes, de h itthon tökre kevés rizs fogy évi 3,5kg/fő.. meglepődtem h ennyire krumplis nép vagyunk inkább? nekem ez kb havi adagom:D
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?