Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Rád is jó lesz a 38-as, csupán idő kérdése:)
Jó kis anyagi csőd lesz, az összes rucit lecserélni:)
Köszi Roszika, írtam a Líviának hátha valamikor válaszolnak. Igaz előbb az IR-t kéne rendbe tenni és utána jöhet a többi egyéb alternatíva.
Dianit én is gondolok rád.
Jaj lányok leírom ma hogy jártam. Bóklásztam az egyik bev.kp-ban és a NY-ben láttam egy tök jó ruhát. Automatikusan a 40-42-es méreteke vettem le, de előbb inkább a 40-est próbáltam fel, hát lötyögött. Na jó akkor kimentem a 38-asért próba cseresznye alapon és basszus, mintha rám szabták volna. Nem is kellett sokáig gondolkodom és megvettem és büszke voltam magamra,. Nem is emlékszem rá mikor volt jó rám utoljára a 38-as méret talán középiskolás koromban, de a Szalma 36-os mérete tutira nem lett volna jó.
Roszika, köszi neked is! :)
Hungária dübörög, én meg a sparhert mellett ropom :) Készül a durumpennés tejszínes gombás kaja :)
Már csak egyet kell aludni és holnap doki :) izgatottan várom!
Szép délutánt meg estét mindenkinek!
Anita
Shanee, grat az eredményedhez.
Csillag, szerintem kérdezz meg egy dokit, hogy mit szabad, avivát tényleg nem lehet.
Zsuga, aviva tornának van hivatalos oldala, szerintm az avivás forumra be is irtam, onnan válogathatsz oktatókat. Én Csehnénél voltam a 11.kerben, ő az oktatás után tart gyakorló órákat is. Merem ajánlani. Dumálnak egy sort a lugositásról is, de nem rámenős.
Antónián kiakadtam, mint unokanővéremen, ő a 4 évest szoptatja még, mg együtt alszanak... Grat nekik... Szerintem mindennek van egy egészséges határa. Persze, ha rosszat áomodik a gyerek, nem mondom neki h tünj a szobádba, de minden éjjel befektetni a szülők közé.
Én most megyek napozni anyósékhoz, jó hétvégét mindnkinek! By telorol... Sorry a hibákért
Dehogy tartozol a negyvenes kategóriába! Oda én tartozom!
Bár ámítom magam azzal, hogy nemrég vagyok negyvenes, szóval az meg majdnem harmincas:)
Bár ez a büdös kölök kicsit öregít:)
Zaki, nagyon frankó lehetett, hogy elugrottatok éjszakai fürdőzni. Mi is szoktunk ilyen spontán dolgokat. Ezt mondjuk pont nem, mert hülyét kapnék, hogy mi ér hozzám a vízben és még nem is látom. Egyszer még ifjú koromban próbáltam, kb. 1 métert voltam hajlandó elmenni a lépcsőtől annyira fostam. Nem tartott sokáig a fürdés :)
Egyébként amikor írsz, egy csomószor úgy érzem, mintha én írtam volna, tök egyforma a gondolkodásunk, már észre vettem. Meg ugye nagyjából az inzulinértékeink is :)
Szalma, én is láttam valamelyik nap Hajdú Pít fürdőruhában (akarom mondani gatyában), mókás volt, hogy behúzta a hasát.
Na jól van, örülök, hogy nemcsak engem borított ki a csecsen lógás.
Csillag szerintem ha jol csinalod akkor igen. En volt hogy joparszor leizzadtam a jogaban. Sot van a bikram joga amikor egy Kb 40 fokos szobaban nyomjatok. Na az nagyon durva, de tok jo ha vegigcsinalod. Az biztos atmozgat! :)
Csak beirtam a keresobe es talatam is egy Bikram joga kozpontot Pesten.
Azt mondta az anyja,hogy ez nem gáz, mert még olyat nem látott, hogy egy 18 éves gyerek szopna...??!!! Heeeeeee????????
Ha nála így lenne, majd abbahagyja a kiscsaj a hisztit, ha megkapja a kocsit helyette...
Berdal: hát nem jó valóban, de a műtéttel remélem, most már tényleg vége.
Zaki: nem kérdés, jaja:)))
Tökéletes lesz ez nem is kérdés:P)ugye??
Szerintem 1000 más rituálé létezik amivel erősíthetnék a kapcsolatukat.Na mindegy...mennem kell gályázni sajnos.Jót ne halljak senkiről mert balhé lesz:)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?