Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Majd en is beirom akkor magam a tablazatba.
Kepzeljetek holnap megyek itt is nodokihoz. Kivancsi vagyok mit mondanak es hogy hallottak-e az IR-rol. Viszem neki az otthoni vervetelt, csak ert belole valamit, mert sok dolognak hasonlo a neve.
Mi még nem próbálkozunk élesben. Majd jövőre. A nagy hajlam miatt nem elég gyors a javulásom, RR szerint simán teherbe eshetnék, de még nem tartok ott lelkileg.
Roszika, hehehe... :D :D Észre sem vettem, mi írok. :)
"Keveset aludtam, sok a dolgom, rottyon vagyok, szal ma."
Írta SZALMA :)
Öööö... Keveset aludtam, sok a dolgom, rottyon vagyok, szal ma. XD
Na jó, nem toooom. :)
ugye-ugye? :)
Én bírlak :) Meg mindenki mást innen! :)
Mikor megyünk ZP-be??? :)
Így igaz :)
De megy ám az, csak mindig a célokat kell szem előtt tartani ;)
Én pont most néztem meg, már 6 hete szedem a gyógyót, szinte észre se vettem, az emelések miatt mindig ilyen "1-2 hete kezdtem" érzésem van :) De ez tök jó.
No, azért én elküldtem a táblázatot annak, aki kérte, mert nem olvastam a fórumot. :)
"mert jön Szalma kedves szavakkal no meg a rollerrel :P
Meg az a sok támogatás, ötlet és kedvesség amit itt kapunk, megfizethetetlen "
Milyen jó hírem van... :D
Meg Zaki, meg én, meg Hajna, meg Réka.
Persze nekem még várnom kell, még javulniuk kell az értékeimnek.
Berdal, Beeeebea:
Most elgondolkodtam a motivációkon, hogy mikre gondolhatunk, ami vissza tart a diéta hanyagolásában:
- saját magunk egészsége egy életen át,
- egészség babavárás -> és az ő felnevelése egészségben
- a FÓRUM -> mert jön Szalma kedves szavakkal no meg a rollerrel :P
Meg az a sok támogatás, ötlet és kedvesség amit itt kapunk, megfizethetetlen
- párunk, egy-két közeli ismerősünk. Nekem a párom is nagyon nagy segítség, néha be kellett állnia karba tett kézzel a konyha ajtó elé szigorú tekintettel, és csak ennyit kérdezett: "tényleg ezt akarod? jó lesz utána?" Mindig rájövök olyankor, hogy NEM, nem ezt akarom. És el is hesegetem a csokievés gondolatát.
A csokikívánás sokszor pszichés, én is imádom a tiltott dolgokat, volt egy-két hét, amikor én is szenvedtem ettől, egy csokireklámtól majd' hisztirohamot kaptam. De elmúlik, csak ilyenkor végig kell gondolni, hogy miért is csinálod, amikor pedig látod az eredményeket is, akkor végképp elfelejted a rosszalkodást. Amikor a mérleg is pozitív visszajelzést adott, meg a mensim is megjött ~20 nappal korábban (persze még van mit javulnia, de ez is eredmény), akkor azt mondtam, hogy már ezért megérte betartani.
Bocsi, hogy hosszú lettem, és nem győzöm megköszönni Mindenki kedvességét :)
<3 mindenkinek :)))
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?