Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Tudom ezzel nem találom fel a spanyol viaszt, de párom szerint isteni lett az almás palacsinta amit kapott :D
Még uzsira reszelt fahéjas almát ettem korpovittal, és többet reszeltem le az almából, most sütök neki palacsintát (én meg majd natúr tolom vacsira, úgy is imádom, és ez legalább csúszik).
Nem is a túladagolástól félek hanem, hogy nem szedek eleget és nem lesz megfelelő a hatása. Na de azért napi 3x2-t mégse szeretnék szedni (ilyen javaslat is van 900 mg-osnál)...
Ezt en sem ertettem mert ez 315mg/kapszula hatoanyag es napi 2-ot javasol de nagyon sok jot olvastam rola.Artani nem artasz ha tobbet szedsz megkerdeztem es ra is van irva hogy nem kell mellette a gyogyszeres kezelest abbahagyni.Telorol vagyok bocsi.
Megkaptam, köszönöm :-) Gratula a nászúthoz! :-)))
Igen, nézegettem én is, hogy van ami kivonat, van ami nem. Fűrészpálmából pl kifejezetten a kivonatot javasolják, talán akkor ebből is? Láttam olyat, hogy 900 mg-os és napi 2-t javasol és olyat ami 400 mg-os és napi 1-et. Na itt bizonytalanodtam el...
Boccci én ilyet vettem Charantea kapszula 1800 ft 500mg-os nem engedi bemásolni...megpróbálom később is egyenlőre napi egyet szedek gyógyszer mellett.
Ejjha nálunk ilyen nincs:)Gondolom metformint kaptál.Csak úgy elkezdted vagy orvos javasolta??
Gratulálok Biocica!!:)Bocci én itt veszem egy bioboltban a múltkor már nézegettem ha megvan akkor ma még megírom,hogy milyen.Szerintem a hatóanyag tartalom ami fontos abból a szempontból,hogy melyiket veszed.
Jaj, akkor mostmár hivatalosan is lehet gratulálni!!! Gratula!!! Milyen az asszony élet? És merrefelé voltatok?
Nem bizony. Se AMH, se IR, se mell uh. Pedig 35 év felett kötelező lenne és én akkor már bőven 35 felett voltam.
Bocsánat az eltűnésemért, de nászúton voltunk. :-)
Már írtam privit.
Pont az üzimmel egyidőben jött meg a válasz :-) Zakkantcsajszi, azért légyszi te is írd meg, hogy melyiket szeded majd. Köszi!
Írtam Biocicának privit a keserűdinnyével kapcsolatban, de sajnos még nem válaszolt :-( Te melyiket fogod szedni? Még mindig nem tudom melyiket rendeljem meg a sok közül.
Képzeld el, bementem a gyógyszertárba és mondom: kérnék szépen egy mekformin tartalmú gyógyszert. Erre megkérdezte, hogy melyiket akarom. Egy 500mg-osat választottam az 1000 mg-os helyett, mert ugye az 500ast könnyű felezni :) Nem tudom mi a neve a gyógyszernek, valami ...formin a vége.
Az lesz megyek veszek is már csak az adagot kell kitalálnom.Köszönöm Lányok:))
A lombikok előtt nem kellett AMH-t nézetned? Akkor honnan tudták mi várható peteügyileg?! Hát hú meg ha, ezen lehidaltam...
Akkor meg nincs miről beszélni, próbáld a keserűdinnyét.
Hát merkformint itt nem lehet recept nélkül venni Nálatok igen?Ez meg nekem fura:)
Hajnának igaza van olyan téren, hogy egy felesleges vetélést kockáztatni felesleges. Sőt mondhatnám, hogy felelőtlen voltam. Igaz is lenne egy bizonyos oldalról nézve.
De mivel nekem 100 nap feletti ciklusom volt, és teljesen felborult hormonrendszerem, és mindenki években beszélt, ha fogamzásról beszéltünk, így álmomban sem feltételeztem, hogy ez így lesz.
A BMC-ben a doki azt mondta, hogy egyáltalán nincs peteérésem, MM-ben Nas doktornő azt mondta, min.1-2 év kb. míg lehet baba.
Persze gondolhattam volna, hogy előfordulhat, mint DorkaMoncsinak... de vhogy nem gondoltam... megszoktam, hogy nem jön össze.
De Nas dokinő is írta, hogy ezzel az értékkel, ha szedem a gyogyót már nem lesz baj - legyen igaza.
Hajjaj, megy a drukk ezerrel!!
Nem tudom Réka csak arra tudok gondolni,hogy ősz óta nem biciklizek tavasszal meg azzal jártam dolgozni.Mostanában nagyon lusta vagyok mozgás terén...másra nem tudok gondolni nem tudom miért lett rosszabb az arány ezért is nem értem a dokinő hozzáállását.
Okosat hozzászólni nem tudok, csak azon csodálkozom, hogy recept nélkül nem tudsz venni gyógyszert? Nálunk simán lehet venni amilyet akarsz...
Szerintem maradok a keserűdinnyénél tudod,hogy én ilyen természetesbuzi vagyok:) a gyogyit is csak muszájból szedem az idő miatt mert az gyorsan repül és Biocicának is nagyon szépen levitte az inzut.Viszont mellette gondolkodom egy újabb átjárhatóságin mert legutóbb 2 éve akkor lett utána pozi a tesztem nem voltam elzáródva de az egyik oldalon csak erős nyomásra ment át a kontrasztanyag.
Zaki! Nekem a tavaszi értékeid arányaiban jobban tetszenek, mint a mostaniak. Mi történt most, hogy már az éhomiaid magasabbak, mint fél éve? (Egyébként én ilyen értékeknek már nagyon örülnék, nekem sokkal rosszabbak voltak.)
Na igen, de az IR javulásának ugye a peteérés az egyik jele.
Nekem is az lett volna a következő tippem. Viszont nálad az emelés is simán segíthet, mert ez az adag nem olyan sok.
Ez is jogos,őszintén szólva ha valakinek egyáltalán "csak" az IR is kiderül elég vicces lenne védekezni nem??
Kreatív bizony. Ezzel szerintem jobban segítesz mint a Clostyval.
mert az összes doki azt mondta, hogy egyáltalán nincs peteérésem. Ezért nem is jutott eszembe...
További ajánlott fórumok: