Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Jucika,nyelek nagyokat a recepted olvasása közben,nagyon fini lehet.Ha egyszer megérem,hogy ne keljen koplalnom akkor kipróbálom.Egyenlőre marad az ábrándozás.
Puszi!!!!!!!!!!!
Szia Ildikó!
Szerintem tudod,de leírom,mert kérted.A kalocsai börtönben van boltom,adok-veszek kereskedek.
Hivatalosan a RÁCSOS Bt.ügyvezetője vagyok.Legjobban vezetni szeretek,sokszor napokon keresztül úton vagyok,járom az országot,árú-beszerzés,üzletkötés de az is előfordul,hogy csak csavargás címén autózom.
Nyáron imádok a víz tetején lebegni,persze matrac is van alattam.
Puszi!
Jucika!Aranyos humor-szösszenetet hoztál össze.Szerintem valami újságíró-szerkesztő veszett el benned!
Erről jutott eszembe,nem emlegeted mostanában a könyvírást?Ötlet elvetve?
Gyógyulást kívánok.
Puszi:Kamilla
A pizza tészta receptje: tapasztalatom szerint ez a legjobb.:
Két szem krumplit megfőzöl sós vízben, egy kevés főzővizet hagysz alatta, úgy törd össze.
A lisztet kicsit átmelegíted, sót keverj hozzá. A tejben, cukorral felfuttatott élesztőt hozzáadod, majd a forró áttört krumplit is, kevés étolajat, és tejjel gyúrod a megfelelő állagúra. Arányokat nem írok, az én kezem ezt már érzi. Gyúrjad, úgy ahogy anyukád tanította, szorgalmasan, míg "szuszogni" nem kezd a tészta, és szép sima lesz.
Takard le, és tedd meleg helyre, én takaró közé szoktam. Ilyenkor még mindig langyos a tészta a krumplitól,ez meggyorsítja a kelesztési folyamatot. 15 perc múlva ránézel, duplájára fog kelni, lágy, levegős tésztád lesz, és jól nyújtható, és a tésztád még mindig meleg. Amikor nyújtod, akkor is levegőbuborékok fognak "sétálgatni" a nyújtófád alatt. Ettől lesz a tésztád utolérhetelenül finom.
No ezt nem tudja utánozni semmilyen csodamasina se,eszembe se jutna ilyen butaságot kipróbálni.
A pizzakrémet is én főzöm, a bolti az nagyon drága, és tömény, meg sok benne az E-betű.
Olajon vöröshagymát, fokhagymát pirítok, paradicsompürét teszek rá, felöntöm kevés vízzel, oregano, bazsalikom, kakukkfű, kevés cukor és pici babérlevél megy bele, pici só, bors, és sűrűre főzöm.
A pizzatésztát kinyújtom, előmelegített sütőben elősütöm néhány percig, aztán megy rá a szósz, a feltét, sajt.
Macerás, de ez felülmúl minden pizzériát.
(Jó, az Ametisztét lehet, hogy nem:):):):)
Amikor megismerkedtek akkor egy kocsmában dolgozott,Gábornak viszont nem tetszett,hogy mindenféle züllött alakkal jópofizik,kérte,hogy keressen rendes munkát.Annyit elért,hogy a kocsmát otthagyta,mást azonban nem akart találni.Hogy mit csinált egész nap azt senki nem tudja,időnként bepakolta a mosógépet,néha talán takarított is,de soha nem volt látszatja,hogy csinált volna valamit.Tudott géppel hímezni,volt is mindig munka a gép alatt,csak nem készült.Egyszer panaszkodott,hogy egy hónap alatt készült el egy terítővel,keresett vele 3.000.-kemény forintot.Gyerektartást nem kapott,első férjét senki nem tudja,hogy hol van,lelépett,talán Amerikába.Másodikkal csak élettársak voltak,bíróságon kellett volna kérnie a pénzt,de nem akart pereskedni.Hogy valóban miért nem fizet egyik Apuka sem azt nem tudni.
Most a nagylánya már dolgozik,kicsiket pedig nagypapa,nagymama látja el.Ő pedig költözik egyik pasitól a másikhoz.
Ennyi.
Asszonyka mit csinált, hogy a tesódra ennyi minden hárult? Egyfolytában azon gondolkodom, kivel is lehetne összehozni.
Nekem van egy ismerősöm, igaz, hogy 45-46 éves, de ez még olyan sok korkülönbség,régóta özvegy,önálló,nagy gyerekei vannak. No amellett nem kéne főzni a tesódnak, takarítani,mert rettentő temperamentumos, hipp-hopp nő,és nagyon jó lelke van. Nagyon belevaló csaj, na az aztán vinne életet a házba:):):)
Szia Ildikó!
A becsületes szakmám számítógép programozó, de van egy kereskedő-vállalkozó képesítésem, ezzel együtt takarítok és szeretek főzni:)
Ildi a suliba irattáros vagyok és a imádok táncolni, motorozni!!!!!!
nem tudom látod e?? akkora lukvan az oldalamon, hogy már mentőt is lehetne hivni.
Sziasztok!
Egyelőre csak visszaolvasásra volt időm, már nem is vagyok olyan fáradt,olyan jól szórakoztam azon amit írtatok! ,,Lökött" egy társaság! - betegekre most az egyszer nem érvényes a jelző.
Szilvike, Jucika tessék iparkodni, nem betegeskedünk , vacakolunk !Szép az idő,a madarak dalolnak,vénasszonyok nyaralnak...
Sziasztok :))
Kedves Csajszik ! Van egy kérésem !
Mindenki aki jön a talira léccike írja le a foglalkozását és egy valamit amit szeret :)))
Hogy miért,az hadd legyen az én titkom hamarosan megtudjátok:)))))
Néhányotoknak tudom a munkáját,de van akinek nem !
Puszika
Nem mondod, hogy ennyi magányos kalocsai nő között senki nem találta meg még az öcsédet?:)
Csaba is 46 évig volt egyedül, aztán csak le csaptam rá!!!!
A mai napig azt állítja, hogy rám várt:)
Biztos, hogy "szétnézett" rendesen Kalocsán nő ügyben az öcséd?
Egy 42 éves pasinak még bőven lehet gyereke.
Az én volt főnököm 53 volt mikor a harmadik gyereke született, és 60 amikor a negyedik. A második felesége 27 évvel fiatalabb nála
Jó srác,mos,főz,takarít,hatalmas telken van a háza,kertészkedik,csirkéket nevel.Amikor beteg lett leszázalékolták,de dolgozik.Nem tudom,hogy honnét van ennyi energiája,de nála mindig rend és tisztaság van,pedig közel 200nm a háza,a kertjében egy szál gazat nem lehet találni.Elfoglalja magát,de látom,hogy magányos.
24-25 éves korában derült ki,hogy cukros,akkor katasztrófaként élte meg.Az lett a rögeszméje,,hogy nem alapíthat családot mert olyan társat nem talál aki ne szeretne gyereket,Ő viszont nem meri megkockáztatni,hogy cukorbeteg gyermeke szülessen.15 évbe tellett mire rájött,hogy rosszul gondolkodott,egyedül maradt,most 42,már nem egyszerű társat találni.
Ennyi az öcsém története.
Kézzel gyúrod a tésztát?
Nekünk van egy kenyér sütő gépünk, anno nagy divat volt. Mostanában kenyeret nem igen sütök benne, de minden olyan tésztát, ami dagasztást igényel, benne készítek.
Egyébként publikus a pizza tészta receptje? ha igen, kérem szépeeeeen:)
Ha jóképű és szorgalmas akkor mutazsd be nekem hát ha?????????????
szégényke Téged még most a csap is huz!!
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Miért vagy most az interneten?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok