Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek !
Timi ! Maximilien nagyot nézne, ha egy nagy lábost raknál le az asztalra ebédnél, sok-sok kanállal :))
Eső mentes napot mindenkinek !!!:):)
Timi!
A csodába, írtam neked, és elszállt, mert elfelejtettem menteni.Na, milyen a kis vendég?
Mi finomat főzöl, hátha elcsenek tőled egy-két ötletet, fogalmam sincs mit főzzek vasárnapra.Legtöbbször húsleves, de most valahogy nem kívánom.Meddig marad?
Jó reggelt, lányok!
Nálunk egyfolytában esik .Amúgy sincs jó kedvem, ez még szomorkásabbá teszi a napot.
Igérem utolsó alkalom, hogy az eseten filozófálok:
Azt gondolom, hogy Jucikának nagyon rossz hírekkel kell szembenéznie, olyan dologgal amiben még a mi baráti segítségünk sem használ.Nem tudom elhinni, hogy ha megsértette volna is valaki ennyire drasztikusan reagálna.
Imádkozom érted, Jucika, bármi történt is veled, legyél a mi jó hangulatú, okos, óriásszívű barátnőnk akárhol is vagy, mi szeretettel gondolunk Rád!
Persze,profi vagyok,túlságosan még nem kényelmesedtem el.
Annyira jó egy saját gép,nem kell azt lesni,hogy mikor szabad éppen.Én imádom,hogy ha van pár percem,akkor leülhetek elé.
Szia!
Nem, mert a Józsié tönkrement. Így Dávidnak lett új, az övét örökölte Józsi, én most az Évi laptopját püfölöm, mert elmentek a barátjával szórakozni.
Kapott Józsi az egyik kuncsaftjától egy laptopot, de rossz, holnap viszem szerelőhöz, ha 20000 be belefér a javítás, megcsináltatom, és akkor lesz saját gépem:)
Hogy megy a kézi mosogatás??? Belejöttél már?:)
Sziasztok!
Szia Szilvike,megérkezett Dávid gépe,Józsiét megörökölted?
Lányok,ne agyaljatok,Senki nem bántott Senkit!!!!!!
Lenne egy kérésem,ha bármikor,bárki azt érzi,hogy megbántották,írja le a sérelmét,mindent meg lehet beszélni.
Puszi:Timi
Köszönöm, aranyos vagy!!!
Lehet én másképp látom a dolgokat. Nekem e műtétet megelőzően már volt néhány más jellegű operációm, és van jó néhány betegségem, amikkel együtt kell élnem. Tisztába vagyok vele, hogy sajnos egy beavatkozás nem mindig jelent végleges gyógyulást, és ezt el is fogadtam, de ezzel együtt igyekszem élvezni az életet, ahogy lehet.
Most még az jutott eszembe, hogy volt egy szobatársam, akit hatodik alkalommal vágtak fel,és már 50 is elmult, és nem vették ki a petefészkét még mindig. Számomra érthetetlen, pedig az ő hasa sem volt cipzáras ! láttam :):)
Akkor ez meg már az orvos felelőtlensége, majd hetedjére, meg azt veszik ki neki ??
Szilvike !
Ne okold magad kérlek! Most majd mindnyájan azt hisszük, hogy rosszat szóltunk, és azért. Ne!
Van ugy szerintem mindenkivel hogy vissza kell huzódnia a "barlangjába . Mindenképpen egy ujabb trauma érte ezzel a betegséggel, és ezt fel kell dolgoznia. Mütét után azt hiszi az ember, hogy már ujabb baj nem érheti, de sajnos...
Van egy idézetem, valahogy igy szól : Addig sajnálod hogy nincs cipőd, mig nem találkozol olyan emberrel, akinek nincs lába "
Kivánom, hogy mielőbb feldolgozza és "csak" egy gyulladás legyen, és mielőbb itt legyen közöttünk ujra.
Mindenkinek jó éjszakát!
Szilvi!
Te hogy vagy, meg sem kérdeztem, annyira elgondolkodtatott a Jucika kilépése.Tudsz már normális kaját enni, vagy diétán vagy?
Ne vádold magad, nem volt semmi sértő abban amit írtál. Én is azt gondolom magamról,hogy megsérthettem, mert azt írtam valahol,hogy,,lökött"társaság vagytok, mert vicces írásokat olvastam vissza,
Nem , nem mi sértettük meg!
Sajnos, valami nagyon rosszat sejtek és hiába akarom , tiltakozik az eszem ellene, de mégiscsak az egészségével kapcsolatos a dolog, csakis az válthatott ki belőle ekkora nehéz döntést.
Lányok, azt hiszem én vagyok az oka, hogy Jucika kilépett.
A másik fórumon az én hozzászólásomra rágott be, akkor írta, hogy világosabban nem tudja leírni, és hagyjuk. Az a baj, én nem tudok olyan jól fogalmazni, és esetleg rosszul raktam össze a szavakat, és nem úgy értette, ahogy én gondoltam. Ne haragudjatok ezért rám. De ha ezek után nem akartok velem szóba állni, én azt is megértem, és elfogadom. Még egyszer bocsánatot kérek mindnyájatoktól.
Szilvi
Lányok,azt konkrétan tudom,hogy tegnap délután meglehetősen rossz lelkiállapotban volt,megbántottnak érezte magát.Én akkor azt mondtam,hogy higgye el,senki nem bántotta,félreértett valamit,ami nem bántás volt.
Apróság miatt berágott,biztos voltam benne,hogy lehiggad,az esti írásaiból úgy is tűnt.
Többet nem tudok,legyetek jók,puszi:Timi
Vendégünk van,Hessen tartományból,Maximilian.Rendes srácnak tűnik,ma este kiderül,hogy az-e.Elmentek egy szórakozóhelyre,nagyon remélem,hogy nem lesz semmi gond.Bízom benne,hogy nem iszik,csak 15 éves.
Elég zsúfolt lesz a hétvégém,de amikor tudok jövök.
Szofi,most olvastam vissza,hogy szinte ugyan arra a következtetésre jutottunk.Bocsi.
Amikor délelőtt egy pár percre benéztem,ez jutott az eszembe,most volt annyi időm,hogy le is írjam.
Ígérem legközelebb először olvasok,utána írok.
Jucikát telefonon sem értem el,egész nap ki van kapcsolva.Szerintem időre van szüksége,hogy helyrebillenjen a lelke.
Nagyon remélem,hogy nem a találkozó riasztotta el,mert akkor okolom magamat,amiért szorgalmaztam a dolgot.
Én is éppen ezt fejtegettem mert azt vettem észre, hogy a másikon éppen ezen borult ki!!!!
még az is mondta felhorkanva, hogy éppen ezt magyarázza és hogy ennél világosabban nem tud írni és inkább hagyjuk. én ezt már figyelmeztetésnek véltem és ezt írtam az előzőekben is le. Erre kellett volna oda figyelnem és talán még itt lenne? szegénykém!!!
Minden elszállt,most újra írom.
Sziasztok!
Sajnos semmi konkrét dolgot nem tudok,csak találgatok.Emlékezzetek vissza a műtét utáni Jucikára.Azt mondta,hogy a méhének elvesztése egyáltalán nem viselte meg lelkileg.Fizikailag viszont nagyon lassan gyógyult,ami kihatott a hangulatára is.Teltek a hetek,és Jucikát kicserélték,nagyon vidám és végtelenül optimista lett.Többször írt arról,hogy túl vagyunk egy nem akármilyen műtéten,Velünk már semmi rossz nem történhet.
Most viszont történ valami,petefészek gyulladása lett,orvost váltott.Ennek az lett az eredménye,hogy szembesült egy olyan dologgal,ami nagyon megviselte.Sajnos a műtétet végző doki elfelejtette arról tájékoztatni,hogy bár nagyon jó,sok szempontból,ha valakinek legalább egy működőképes petefészke megmarad,de hatalmas a kockázat is.Méheltávolítás után sokszorosára nő a petefészek elcisztásodásának veszélye.Ha ez megtörténik,ami kivédhetetlen,annak egy újabb műtét a következménye.Ezt a mostani orvosától tudta meg,panaszkodott is a vizsgálat utáni írásaiban.
Én azt vettem észre,hogy kétségbe esett,megtört a kis lelke.Nagyon érzékeny lett,elég egy szó,egy mondat,amiről azt hiszi,hogy ellene irányul.
Ilyenkor az ember olyan dolgokat is lát a mondatok között,amik nincsenek is ott.Úgy gondolom,hogy idővel megnyugszik,megemészti a hallottakat és vissza fog jönni.
nagyon remélem,hogy igazam lesz és nem ment el végleg.
Az az igazság, hogy amikor leirta, hogy a megmaradt petefészkével gond van, akkor nekem az jutott eszembe, hogy ez egy ujabb mütét lehet, és ez most még elég korai a másikhoz, és szerintem ezt ő is átgondolta.
Én mindig bánom még most is, hogy nem mentem tovább, és nem harcoltam az egyik petefészkemért, mert lehet hogy egy másik orvos meghagyta volna, de.. az én orvosom azt mondta, hogy nem szabad megkockáztatni egy ujabb mütétet, mert ha egyiken volt ciszta, akkor a másikon is előbb utóbb lesz. Most akkor örülhetnék, hogy ennek a lehetősége nálam már nem merül fel, de ettől még a napjaim elég rosszak a hormonhiány miatt. Ugyhogy nincs jó megoldás, csak egészségesnek maradni !!!!!
Sziasztok Lányok!
Több napja nem jártam itt, visszaolvastam.
Teljesen meg vagyok döbbenve Jucika miatt. Mi történt????? Nem értek semmit. Valami elkerülte a figyelmem??????
JUCIKA!!!!!!GYERE VISSZAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Társkeresés az interneten
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok