Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Interneten létrejött barátságok fórum

Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)

3760. 4f65de3fb5 (válaszként erre: 3757. - A0aecda338)
2010. szept. 15. 11:42

Szia Timike, a táncos takarítás jó lehet, nekem most még a járás is fáj. Nagyon meg lettem bolygatva tegnap, mert azóta még rosszabb, bal oldalon már majdnem a csípőcsontig fáj.

A terasz lépcsőn felmenni, meg külön tervezet, mint egy nyanyika, ha látnál, olyan .

Délelőtt elbicikliztem a háziorvoshoz, már csillagokat láttam, és mit ad Isten, délután rendel, eltévesztettem.Mindjárt öltözök, jön az újabb "túra".

3759. a0aecda338 (válaszként erre: 3755. - Marcsi 61)
2010. szept. 15. 11:38

Szia Marcsika!

Ügyesen rendezd a dolgot lánykáddal,hidd el minden megoldható.Jönnek még hullámvölgyek,kisebb-nagyobb zökkenők,de ezt Te jól tudod.

Csekélység nyugtázva!

Millenáris Park mennyire nehezen megközelíthető?Ez csak egy ötlet volt.

Puszi:Timi

2010. szept. 15. 11:29

Lányok!

Próbáljátok ki,hogy a házimunkát zenére végzitek.Nagyon jó,Én a héten pörgök ezerrel.

Más,az autókat bezártam a garázsba,elővettem a hűtlenül elhagyott bringámat,ha nem kell árúért mennem,akkor a városban azzal közlekedek.

Legyen szép napotok,puszi:Timi

3757. a0aecda338 (válaszként erre: 3751. - Rezeda63)
2010. szept. 15. 11:25

Szia Eda!

Nálam az abbahagyás óta sem változott semmi,igaz,hogy csak két hónapig szedtem.Talán annyi,hogy nem vagyok állandóan éhes,aludni ismét nem tudok.

A zene nagyon fel tud dobni,napok óta bömböl a hifi,teszem a dolgom,közben énekelek,táncolok.

Puszi:Timi

3756. a0aecda338 (válaszként erre: 3754. - 08a132e724)
2010. szept. 15. 11:19

Ágica,őszintén irigyellek,Apa viszont Csabát irigyelné,ha tudná,hogy nem mindenkinél vonultak nyugdíjba a vágyak.Mi már csak öregesen,hébe-hóba hozunk össze valamit.

Jó munkát,puszi:Timi

3755. marcsi 61
2010. szept. 15. 10:14

Hahó lánykák!!

bocsika amiért eltüntem de este nagyon nagyba zajlottak az események!!!!!

Egéaz két családos balhé volt. Átt jöttek hozzám a fiu anyukája és a nagynénnye is. Tudni kell a nagynéniröl, hogy egy olasz anyuka és roma apuka keveréke, gondolhatjátok milyen temperamentuma van? de ezzel eggyütt imádni való!!!!!!!!!!

Nos a fiu tegnap otthagyta a munkahelyét NIki meg nem ment suliba! Na ebből égi háború lett és jogosan mert ugye nem eggyütt kellett volna hülyeséget csinálni hanem inkább vissza tartani a másikat! Ezen kiakadva a fiu nöi családtagjai és oltári modón lelett orditva a haja alól mind két csemet, a nagynéni ( mert ugye Ő az akire jobban hallgat mind két gyerek)megtiltotta, hogy most ott aludjona a fiu. Ha láttatok volna még elkerekedett szemeket!! de eggyik kölök sem mert vissza szolni, amikor én vagy Erika az fiu anyukája mondtunk valamit azonnal vitába szálltak vagy éppen duzzogtak. Na mindegy ez az oldala meg van oldva de még kamaszom és az én kapcsolatom megoldásra vár.

bocsika ha hosszú lettem.

Jucika kis beteg ne keseregj mert hidd el hamar meggyógyulsz hiszen ez csak egy egyszerű gyulladás és ennyi volt. Ne tegyél bele többet mint amennyi benne van. Attól, hogy átt estünk ezen a mütéten attól még sajnos leszünk betegek és természetesen meg is gyógyulunk. Viszont máskor tessék jobban oda figyelni magadra, nem mezitlább járni a kövön stb. Gyógyulj meg gyorsan hiszen a nem sokára itt a találkozó.

Timike drága ne keseregj még nem telt el az egy év amig minden a régibe vissza áll, kinek előbb kinek késöbb. Nálam meg vannak a petefészkek és még is van olyan, hogy száraz vagyok de a sexhez való kedvem semmit sem változott és ugyan olyan jó mint régen. bár most pár hónapja koplalok hiszen Péter beteg lett de már az is alakulóban van.

Nem is ujságoltam, hogy Péter ma elkezdet félnapokat dolgozni!!! remélem nem ment tul korán?? bár kértem, hogy maradjon még és ez korai lesz de nem birja ki, hogy semmire nincs pénzünk.

Lányok beszéljük meg a talira, hogy ha valaki hoz is ajándékott az csak nagyon kis csekélység legyen hiszen elég lesz maga az utiköltésg is!!!

olyan jó, hogy vagytok nekem imádlak bennetket.

sok pusza

2010. szept. 15. 08:41

Még valami!

Timi! Te festőművészhez jársz? Végignéztem a feltöltött körmeidet, egyik fantasztikusabb mint a másik, szerintem én egész nap felemelt kézzel mutogatnám őket mindenkinek! Mondjuk én is mániás vagyok, hiszen minden este leszedem a körömlakkot a kezemről, reggel meg felkenem:) Tudom, hülyeség, de már több mint tíz éve ezt csinálom.

A hormonokkal kapcsolatban csak annyit, hogy a párom látja, visszatértem!!!!! Ha mindennap nincs szex, akkor már hiányom van, a hétvégék meg egyszerűen fantasztikusak! Mondjuk én a Divigélt használom, de ha jól tudom ez ráadásul teli van mesterséges hormonokkal. Remélem azért nem lesz gondom ez miatt.

További szép napot mindenkinek, vigyázzatok magatokra.

Ágica

3753. 08a132e724 (válaszként erre: 3733. - A0aecda338)
2010. szept. 15. 08:38
Kitüntetve értem magam:))))
3752. 08a132e724 (válaszként erre: 3730. - 4f65de3fb5)
2010. szept. 15. 08:37
Jucika! MEgértelek! Ugyanis annnnnira imádom a gyerekeket, hogy szerintem én se tettem volna másképp:) Most már viszont tiszta szívemből kívánom Neked, hogy mihamarabb meggyógyulj, nem lenne egész a csapat nélküled a "nagy" buliban:)
3751. Rezeda63 (válaszként erre: 3732. - A0aecda338)
2010. szept. 15. 08:36

Szia Timi!

Nekem is hormon mentes készítményként ajánlották, de a család gyógyszerészei felvilágosítottak róla, hogy ez közel,sincs így. Annyi a különbség, hogy kiegyensúlyozott ösztrogént és progeszteront tartalmaz, természetes és nem szintetikus formában. Ez is valami. Van akinek használ van akinek nem. Minden gyógyszer így van. Én például semmi hiányát nem érzem mióta nem szedem. 'Hál' Istennek!!!!!! De lehet a depresszív tüneteim a hirtelen abbahagyás következményeként alakultak ki. Tudod! Minden mindennel összefügg. Most nem a livialt szedem , hanem az antidepresszánst:))))))

Pusi Eda

3750. Rezeda63 (válaszként erre: 3730. - 4f65de3fb5)
2010. szept. 15. 07:13

Jucika!

Nem gondolom, hogy az emelés okozta problémádat, anélkül is előjött volna. E miatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod.

Vigyázz magadra,és már mondtam, semmi nem olyan mint régen, bármennyire is szertnénk hinni!

Üdv Eda

3749. Rezeda63 (válaszként erre: 3716. - 4f65de3fb5)
2010. szept. 15. 07:07

Jucika!

Ne legyen így!

De a lelki oldalán akár akarod akár sem át kell esned!

Eda

3748. Rezeda63 (válaszként erre: 3682. - Kamilla62)
2010. szept. 15. 06:55

Szia Kamilla!

Nem tudom mit írtak a többiek, mert még addig nem értem el, de szerintem ma már sajnos normális dolog ha a barátja ott alszik, vagy a lányod a barátjánál. Én sem tartom helyesnek, de nem erről szól a világ. Én azt mondom jobb ha szem előtt vannak, mintha máshol lennének együtt, mert úgy is megteszik!

Puszi Eda

Bár Én könnyen beszélek, Nekem fiam van, a lányomat sopkkaljobban félteném, Én is. De a fiúk száműára is meg van a veszélye, főleg ha kislány nem védekezik.

Puszi Eda

3747. Rezeda63 (válaszként erre: 3680. - 289fab1d6b)
2010. szept. 15. 06:49

Szia Szilvike!

Remáélem mára már sokkal jobban vagy! Én szeptember eleje óta már kétszer voltam ilyen helyzetben. Nálam ez foglalkozási ártalom.

Puszi Eda

3746. a0aecda338 (válaszként erre: 3744. - Ametiszt73)
2010. szept. 14. 22:03
Ne tudd meg,Apának meséltem,hogy milyen tervem van jövő nyárra,/Szelídi hosszú hétvége/.Azt mondta majd ő kiszolgál bennünket,sürög-forog körülöttünk.Meglepődött,hogy nem jöhet,mert csaj buli lesz.
2010. szept. 14. 21:55
Jó éjt:))
2010. szept. 14. 21:55

Na ezt muszáj még leírnom:)))))))))

Életem párja azt mondja : nem igazság,hogy csak mi csajok találkozunk,mert ők a pasijaink is velünk együtt szenvedtek:))))))))))

És milyen igaza van:))))))

Azt mondja,most már olyan tali is kel,hogy MNM-es férjek:))))))))))))))

3743. a0aecda338 (válaszként erre: 3742. - 4f65de3fb5)
2010. szept. 14. 21:25
Próbáld meg elterelni a gondolataidat,aludj jól!
2010. szept. 14. 21:21

Köszönöm a szavakat, mit írtatok, aranyosak vagytok. Szilvike gyógyulj meg mihamarabb.

Holnap megyek vissza a háziorvoshoz, a héten még gondolom táppénzen leszek.

Mindenkinek jó éjszakát kívánok, az enyém nem tudom milyen lesz, kavarognak a gondolataim, majd igyekszem rendbe tenni a lelkem. Vagy sikerül, vagy nem, reggel majd írok Nektek.

2010. szept. 14. 21:21
Legurítottam egy duplát az idegeimre mentek cseppjeimből,bízva benne,hogy hozzásegít a hőn áhított alváshoz.
3740. a0aecda338 (válaszként erre: 3738. - 289fab1d6b)
2010. szept. 14. 21:11
Aludj jól Szilvike!Ugye holnap még nem dolgozol?Siess meggyógyulni!!!!!!!!!!!
3739. ametiszt73 (válaszként erre: 3730. - 4f65de3fb5)
2010. szept. 14. 21:11

Annyira sajnálom Jucika...szegénykém:(((

Biztos hamar rendbe jössz,én is szedtem már ezt a bogyót,nagyon erős fajta !

Tessék szépen leguggolva ölelgetni,puszilgatni azt a kicsi gyereket!!!!

Szépen pihengess !!!!

Semmi baj nem lesz,elmúlik a gyulladás,visszajön az erőd és minden rendben esz !!!!

Csak az emelésről le kel szoknod !!!-szoknunk!!!!

2010. szept. 14. 21:08
Jó éjszakát mindenkinek!!!
3737. a0aecda338 (válaszként erre: 3730. - 4f65de3fb5)
2010. szept. 14. 21:08

Jucika,ne keseredj el,meg fogsz gyógyulni.A gyulladások pedig ezután is jönnek-mennek,kivédhetetlenek.Nekem petefészkeim nincsenek,de hólyaggyulladásom már háromszor volt műtét óta.

Küldök sok-sok gyógyító puszit!!!!!!!!!!!!

3736. kamilla62
2010. szept. 14. 21:07

Sajnálom Jucika,jobbra számítottam.Betegszabira kiírt?

Pihenj,gyógyulást!

Puszi

3735. 289fab1d6b (válaszként erre: 3730. - 4f65de3fb5)
2010. szept. 14. 21:06

Hát persze, hogy minden rendben lesz. Mikor kell visszamenned?

Az természetes, hogy most fáj, hiszen megbolygattak, de majd szépen megnyugszik a belsőd és jobban leszel.

2010. szept. 14. 21:06
Bocsika, hülyeséget írtam, Klimicin a gyógyszer neve.
3733. a0aecda338 (válaszként erre: 3729. - 08a132e724)
2010. szept. 14. 21:05
Nem,már nem az esetem,pedig valamikor tetszett.Jaj,nem rohanok ám le mindenkit,úgy mint Téged!
3732. a0aecda338 (válaszként erre: 3725. - A0aecda338)
2010. szept. 14. 21:03

Nem mesélte?Nelli,Gabi barátnője és még mások is kérték a csodagyógyszer nevét,amit az Ő orvosa szokott kiírni.Mesélte,hogy együtt ment egy nénivel ellenőrzésre,aki arról áradozott,hogy annyira jó életében nem volt a szex,mint mióta a gyógyszert szedi.Állítólag a klimaxos tünetei is megszűnten.Az én fantáziámat is izgatta a dolog,hátha létezik csodaszer.Gabi felhívta az orvosát,hogy megtudja a csodapirula nevét.Bánatomra ez a livial,amit én már abba is hagytam,nem segített.

Én hormonként kaptam,a bajai doki hormonmentes gyógyhatású készítményként ajánlja.

Ettől sem fogok beindulni,sajnos!

3731. 4f65de3fb5 (válaszként erre: 3730. - 4f65de3fb5)
2010. szept. 14. 21:02
= a betűkön ez nem megy át.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook