Insanity, 60 napos edzésprogram! (beszélgetés)
Pink ez aranyos..először velem is így volt a Férjem...nem is értette...most már meg sem lepődik:)
Dettó:D Nem is szólok róla barátomnak. Majd ha észreveszi h izmosodtam és megkérdi mivel, akkor megmutatom:P
Akkor marad a harminc nap, augusztustól? Vagy ha kemények leszünk és még élünk, akkor folytatjuk?
Nekem nincs férjem:))De nyugodtan vonjátok csak be őket, kíváncsi vagyok rajtuk mennyire lenne látványos. Azért ők mégis csak pasik, könnyebben izmosodnak.:)
Én nem merem megmutatni a páromnak minek akarok nekifogni,mert már látom lelki szemeim előtt azt a fürkésző tekintetét amivel röhögve végigmér engem az első Insanity-s tornám után:)
Én sem tornázom többet mint te, mégis úgy vagyok vele h belevágok..Aztán majd lesz valahogy:)
Igen...ezen vagyok én is...Apának is lemehetne egy 5 kg...és le is menne 30 nap alatt szerintem simán...ilyen edzés mellett...
Ez szerintem nem lehet meghat-ni Domi...mert lehetsz edzett és mégsem tudod végig csinálni, mert mondjuk aki csak erősít, annak nem olyan a kondija mint aki csak spinningre jár...
Ez nem rossz ötlet, be kell vonnunk a férjeinket is.
Dehogynem kell...engem is kell!!!
A Férjem ennyit mondott: Gyilkos!!!:))
Lehet Ő is velünk tart:)
Akkor ezek szerint én vagyok lemaradva,de azért belemászok nyakig a dologba:)
Nono,felőlem irhatod.
Ahogy ismerlek téged nem kell...:)) De ha mégis, hát itt vagyuuunk:)
Én nem tudom milyen napszakban fogok tornázni,mert arra azt hiszem visszamegyek dolgozni.De azért ha nem este,akkor reggel csinálom,korábban felkelek:)
FELÍRHATOM A NEVETEKET A BLOGRA??
ÉSSSSSSSSSS engem??? engem ki??:(
Hetente 5x mozgok, olyan harminc percet, 20 perc réka, a többi magamtól. Gondoljátok, ez elég , hogy birjam veletek, vagy húzzak bele jobban? Egyáltalán mennyire kell edzettnek lenni, hogy bele lehessen nyugodtan vágni?
Pink én is szeretnék futni, de azért nem futok, mert nincs normális cipőm...inkább spinnning, az jobb a térdnek is.
Mazsi igazad van!:))
csajok elkezdtük letölteni...nem kevés 33 GB!
persze:) igyekszem majd nem feladni, kemény leszek;)<- erre emlékeztessetek, mikor aug.10-én azt mondom, h nem csinálom tovább:D:D Na jó, azért ennyire nem vagyok akaratgyenge:)
Ugyanígy vagyok ezzel..:) Te biztatsz engem, én meg téged, Nonó meg mindkettőnket:D
Én szerintem mindig este fogok...miután lefektettem a Lányomat...nappal 40 fokban asszem nem fog menni:))
Csajok felírhatlak benneteket a blogomra, hogy ti hárman benne vagyok:)
Ehetsz nyugodtan nyaraláson bármennyit, bármikor, úgyis ledolgozzuk;)
Én is nekikezdtem futni,de csak pár napja.Még kezdő vagyok:)
Kell vegyek vmi rendes futó cipőt,mert az is sokat számit....
:DDDD
Nekem is időbe telt mire, heti 2-3-4-5-6 edzés már jól esik...és most is mondom legtöbb nap napi 20-30 perc nem 40 perc taposás és fekvőtámasz...
Nyugi, én is kb. nulláról indulok, de meg kell próbálni..:)
Én is most gondoltam végig, hogy 90 perc H-P-ig, az 450 perc...de nem baj...nyaralás előtt kell:))
most már csak azért is végigcsinálom mert láttam hogy Nono mire volt képes,én meg lusta dög vagyok általában:)
Pedig tudom hogy többre volnék képes,csak motiválás meg sorstársak kellettek azt hiszem,hogy tudjam nem csak én fogok "meghalni" mindennap a tornától:)
kb...:D Én is azon fogok erőlködni:D
További ajánlott fórumok: