Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Szegénykém, akkor most csak még jobban elbizonytalanítottak :-/
Nem mondta el a doki, vagy írta le, hogy mi az, ami 1,8 cm?
Dolgozol, vagy otthon vagy? Húúú...miért nem fektet be...
Egyébként sokat olvasgattam mostanság, és elég sok anyuka írja, hogy 3 héttel kisebbnek felelt meg a magzatuk a nagykönyv szerint, de teljesen egészségesen született és növekszik.
A reményt sose add fel! Továbbra is nagyon szorítok értetek!!!
de mi az 1,8 cm?
Áronom 6w4d volt és 7,2 mm crl-je volt. 2 héttel korábban 8 mm-es petezsák.
Szóval nagyon nem mindegy, mi az, ami 18 mm.
Szia K.T.!
Hogy vagytok? Mi volt a dokinál?
Remélem, hogy minden rendben. 🍀
Én is nagyon drukkolok!! "Már csak egyet kell aludni" :-) És szerintem nem leszel nyugodtabb, de ez így van jól :-)
Reméljük, hogy minden rendben lesz!
Nem volt róla szó, hogy be kell feküdnöd a kórházba (említetted korábban, hogy "nem vagy már 20 éves"), és ezek szerint volt már korábban is probléma)?
Mirabell, bocsi, nem írtam a lefontosabbat, hogy nekem azért is kellene majd a 12. hétig az inofolic, mert kismama vitamint nem szedhetek (legalábbis olyat, amiben van jód). Így nálad más a helyzet.
K.T. ha már voltál dokinál, akkor meg nyugi :-) Minden tőled telhetőt megtettél! :-)
Drukk és szorítás okt. 6-ra :-) Mindjárt itt van :-)
Lanyok, koszi a valaszokat!
Tegnap megkerdeztuk az egyik patika gyogyszereszet es azt mondta, h teherbeeses elott ajanlott, ha vki mar babat var, akkor boven eleg a femibion, ezert nem vettunk.
Kovetkezo penteken megyek az 1. UH-ra, uh megkerdezem az orvosomat is, h ne izguljak. :)
Sok sikert Nektek!
K.T. tünetekkel kapcsolatban én még sajnos nem tudok segíteni... Azóta hogy vagy? Csináltál egyébként más tesztet is? (Arra gondolok, hogy olyat, amin esetleg látod erősödni a csíkot) Az egy picit lehet, hogy feloldana :-) Vagy voltál esetleg dokinál?
Mirabell, nekem is azt mondta a nődoki és az endokrinológus, hogy a 12. hétig kell majd!
Mindenkinek jó csíkosodást,pocakosodást!! :-)
Sziasztok! Gratulálok mindenkinek, K.T nagyon szorítok!!! :)
A kérdésem az lenne, hogy a terhesség (el sem hiszem, hogy leírom) alatt is ajánlott az Inofolic használata?
Köszönöm a segítséget és drukkolok Nektek! :)
Köszi, minden szorítás rám fér!!! :) Nekem Kecskeméten van dokim.
Amúgy érdekes, mert van amikor vannak tüneteim van amikor meg nincsenek. A frászt hozza ez rám. Járt már valaki így?
Jaj de jóóó!!! :-) Szorítok, hogy minden rendben legyen!! Próbálj meg sokat pihenni és ne idegeskedj, csak örülj!! :-)
Reméljük az idő meg repülni fog! Pesten van dokid?
Tegnap teszteltem (digitális) és az eredmény: + 2-3. Szóval, jövő hét kedden leszek 5 hetes. Ez volt a 3. inszeminációnk!
Sajnos most kell a legjobban izgulnunk, hogy ez a baba megmaradjon. Én tuti mindent megteszek!!!! SZORÍTSATOK!!!!!!!!!!
Sok sikert mindenkinek, és üzenem, hogy vannak még csodák! Doki még nem látott, a 7. hét körül szeretnék menni. Nagyon bízom benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz! :) Ja, és még valami: a 10. napon 5,5 mm volt a méhnyálkahártya vastagsága, ami elméletileg kevés. Napi kettesével szedtem az E vitamint, úgyhogy valószínűleg az segített + az, hogy mostanában minden este imádkoztam. Teljesen megnyugtatott és éreztem, hogy most az égiek is velünk vannak...
Nagyon gratulálok a kis Bertoldhoz!! :-)
Jó egészséget kívánok nektek!
K.T. nagyon drukkolok nektek!! Olvastam lentebb, hogy decemberig kell várni Krizsa doktorra...
Én nála születtem :-)
Majd írj, hogy mi a helyzet!
Nagyon-nagyon-nagyon sok örömet és boldogságot kívánok!!!!!! Ez szuper hír!
Ti hogy hoztátok össze a trónörököst? Van valami tuti tipped??? ui: szoríts nekem is, mert 3. inszem után ha ma nem történik semmi (32. nap) akkor holnap reggel teszt. De jó is lenne.... :)
Sziasztok lányok!
2015.09.16-an 19:55-kor megszületett kisfiúnk, Bertold, 3600 gr 50 cm, természetes úton. :-)
Mindketten jól vagyunk, még szokjuk egymást.
Kitartás és pozitív hozzáállás! Ne feledjétek! ! Ez a legfontosabb!
Mi pedig Ausztriában lakunk! :-)
Csak hétvégén járunk haza, így az orvosi vizsgálatok megszervezése is kész tortúra... de nekem is úgy van, hogy Bécsben leveszik a vért, és a leletet csak elküldöm e-mailen a dokinak és jön is a válasz :-) Igen, tuti segített a szelén is, meg az Euthyrox.
Nekem 2 hónap alatt vitte le.
Milyen szelént szedsz? Én Pharma Nord Seleno Precise 50 mg napi 2x1, 3 hónapig. Azt mondták, hogy a szelén jó hatással lesz a bőrömre meg a hajamra is, lehet, hogy neked is segített a pattanások eltűntetésében :-) Köszi! :-)
Te mikor kezdted el szedi a gyógyszereket?
Tenyleg egy cipoben jarunk :-)
En angliaban elek es debrecenben van az orvosom, aki endo/nodoki is egyben. Vervetelre itt fogok majd elmenni oktoberben es emailezem neki a dolgokat.
Nekem mindketto tpo-s resz 400korul volt :/ neked mennyi ido alatt ment le? Szerinted a szelen segitett?
Nekem volt rakszures es az "hibatlan" lett, ahogy a doki irta szoval orultem. :) remelem mostmar minden befog allni es jon hamarosan a baba is :))
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?