Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Hát akkor egy cipőben járunk :-)
Nekem is úgy kezdődött, hogy mivel babát tervezünk (és a tesóm meg a párja is szülész/nőgyógyász) így alaposan kivizsgáltak. Kiderült a magas Anti TPO, aztán az ultrahang alapján még a PCO-ra kicsit gyanús petefészkek is...Így jutottam el a mensmentisbe, és én is Euthyroxot kaptam (50-est, de csak 1/4-et kell bevennem reggelente)meg persze szelént is. Szerencsére a TSH rendben van. Az Inofolictól szépen lerövidültek a ciklusaim. Igen, a jód nekem is tilos (külön felhívta a figyelmem a doktornő, hogy Betadint se használjak). Nekem azóta már volt egy kontroll vérvételem, és az Anti TPO már nem ötszöröse volt a megengedettnek, hanem csak egy picivel volt a határ felett. :-) Nekem is lesz majd októberben még egy kontroll vérvétel, meg egy rákszűrés, aztán ha minden oké, jöhet a próbálkozás novemberben :-) Drukkolok nektek! Ki az endokrinológusod?
Mi mar junius ota probalkozunk. Elmentem kivizsgalasra, neztek hormonokat, az alapjan van ovulaciom vagyis abban a ciklusban volt, de a ciklusaim mindig hosszuak 32-35 naposak.
Nekem a TSH-m 2.8 volt majd 1.7.
Az anti tpo magas es ezert en sem eszek jodot. Nekem Czeizel vitamint ajanlott az endo doki, abban nincs jod. :)
Valamint en szedek szelènt es 25mg Euthyroxot. Oktoberben majd megnezetem ujra a tsh-t, ha addig nem jon babo :)
Mikor akartok próbálkozni? Vagy folyamatban van? :-) Mi majd csak novemberben...
Én nagyon reménykedem benne! Nekem a pajzsmirigyem nem tökéletes, így nem szedhetek jód tartalmú terhesvitamint. Ezért is jó az Inofolic, mert a folsav is benne van és remélhetőleg tényleg rendben van a peteérésem is.
Koszonom a valaszt :) akkor remenykedem :)
Nekem a ciklus 11. Napjan lett pozi ovu tesztem es rendesen ereztem a pè-t, hat remelem jol :) es az inofolic segiteni fog :) na es azt is remelem, hogy rovidebb ciklusaim lesznek :)
Szia!
Én is iszom az inofolicot, szerencsére nincs konkrét pco-m. Bár ultrahang alapján azt mondták, hogy épp határeset. De ezért is (és a babatervek miatt) is kell az inofolic. Nekem legalábbis azt mondta a dokim, hogy ez majd szépen rendbeteszi a "az átlagosnál több petét a kissé lekerekített petefészkeimben". A siker nálam még csak annyi, hogy a 34 napos ciklusom rögtön 28 napos lett, és 14-15 napon poz. lett az ovulációs teszt. :-)
Sziasztok!
Van 24 tasak inofolic porom. Akit érdekel, írjon.
Sziasztok,
Van koztetek pcos es itta az Inofolicot? Nekem acne pcom van, van ovulaciom, de a ciklusom hosszabb,32-35 nap. Az endo dokim ajanlotta, lassan 2 honapja iszom es ugy erzem, hogy vegre felidoben van pè-re utalo jelem ️
Valakinek siker tortenet? :)) nagyon kivancsi lennek, hogy megeri e az arat :) nekem a pattanasaim elmultak egy honap utan :))
Sziasztok!! Újra itt egy kis otthoni kényszer-henyélés után. Szeptember 01-én megtörtént a 3. inszeminációnk. Remélem sikeres lesz... Próbálom magam nem idegesíteni, de ez nem könnyű. Azért a remény hal meg utoljára...
Mindenkinek sok sikert!!!! :D
Szia!
Engem érdekelne! Mennyibe kerül?
Köszi előre is!
Sziasztok!
Megmaradt 28 db Inofolic porom, ha valakit érdekel írjon. Postázom is.
Sziasztok lányok! :-)
K.T.! Kívánom nektek, hogy le kelljen mondani azt a fránya december 9.-et!!
Igen Panni, mi már nagyon nagyok, de még 2 in 1 vagyunk. :-D Nem kímél a víz. Már a kezeimen se hajlanak az ujjaim.
Tegnap voltunk orvosnál, 5 napra való gyógyszerem van még. Azt kell beszednem és többet már nem ír az orvosom. Tehát kb a jövő hét végére tehetjük a picúr érkezését. Olyan 3200 gramm körül van már most. :-D Nyílik tovább a méhszájam -bár még mindig csak a belső- de már nem gond. Hétfőn töltjük be a 37. hetet. Úgyhogy mi már várakozó állásponton vagyunk. :-)
Sajnálom. Lehet, hogy rosszul hangzik a dec 9., de hozzá egy időpont bármikorra felér egy nagyon ígéretes lottószelvénnyel, úgyhogy próbáld meg kivárni türelemmel. A 40 éveden meg ne parázz, de tényleg, gondolj a Szulák Andi félre nőcikre, nem lettek fiatalon gyermekesek, de most milyen kiegyensúlyozott és jó anyukák.
De leginkább azt kívánom neked tiszta szívből, hogy valakinek átadhasd a dec 9-et!!! Most hova és kihez jártok?
KINGUSKAM, ti még 2in1 nyomjátok?
Elnézést, kicsit eltűntem. Nem volt lelkierőm még írni sem. Szóval önként szabadságoltam magam a baba-projektből 1 hónapra, mert elegem lett. Képes volt 34. napon (28. napos ciklusnál) inszem után pont nyaralás kellős közepén megjönni. Jövő hét elején jön a 3. inszem.
Ma kaptam a Kaáliba "elbeszélgetésre" időpontot december 09-re. Teljesen kiakadtam! Tudja valaki hogy lehet dr. Krizsa Ferenchez előbb bejutni legalább csak egy elbeszélgetésre? 40 éves vagyok, nekem már nincsenek feleslegesen vesztegetni való hónapjaim!
MÁS TÉMA: Nem iszom az inofolicot mert rohadt drága és semmiféle hatását nem éreztem 4 havi adag után sem. Kíváncsi vagyok, most mit siekrül majd "alkotni"... :)
MINDENKINEK MENSTRUÁCIÓ MENTES IDŐSZAKOT!! :)
Viráganya, Panni! Köszönöm a soraitokat!! Olyan hihetetlen bele gondolni h már csak pár hét! :-)
Hogy megy az idő, már két hónapos a kislányod, Viráganya.... sodródunk a napokkal, hetekkel és próbáljuk élvezni. :-) Bár én már napok óta ökölbe sem tudom szorítani a kezeimet, szinte még az ízületeim is fájnak. A víz... de hát ez múló állapot és ezek azok a dolgok, amik megszépülnek. ;-)
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?