Immunofortina immunerősítő 2 éves kortól.... (beszélgetés)
A lányom szedte, ő már akkor elmúlt 4,5 éves, sokat volt beteg, eltelt 3-4 hónap, mint akit kicseréltek. Szerintem a sok betegség is megedzette, a készítmény is, no meg a házi tej:)
A középső nem szedte, nem is beteg, sőt, se gyümit, se tejet, se zöldségfélét nem eszik, és mégis nagyon kis erős az immunrendszere..
mi is használtuk orvosunk javaslatára tavaly ,de én nem vettem észre semmi pozitív hatást,4 hónap után hagytuk abba a szedését.
Elkezdtük szedni a Multi-tabs-ot és azóta minden rendben,voltunk betegek de sokkal enyhébbek,és gyorsabban gyógyulunk.
Immunotrifina - erre gondolsz?
December eleje óta használjuk a másfél évesemnél a gyerekorvos javaslatára. Hogy ettől-e, nem tudom, de azóta nem volt beteg. Előtte három hetente, mivel van egy kisiskolás tesó, aki állandóan hazahurcolta.
Elég drága, 3100 Ft, ez 40 napra elég.
További ajánlott fórumok:
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Gyerek immunerősitők.
- Ovódás kislányomnak mit adhatnék immunerősitőként, és száraz köhögésre mit javasoltok?
- A grapefruitmag kivonat tényleg jó immunerősítő?
- 4 éves kisfiamnak milyen immunerősítőtt ajánlanátok?
- Mi a tapasztalatotok a Ribomudyl nevezetű immunerősítő porrol? Két éves kislányomnak adnám...