Imádom a hoxán lévő összes perverz szexmániást (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
csalnak azok a zsigerek néha..-))
Na, de ki megy vízpartra pufidzsekiben?
szerintem nyáron ott Te is ledobod...-))
Én tanulni járok ide a fórumra, a sok okos hsz-ből talán valamit össze kanalazok...
szóval megadom az e-mail címem ha akarod és akkor várhatom a nyarat, ugye?
Annyira nem dobom le a textilt.:)
Játszol Lufthansi nagy kujon vagy pedig, érzem a zsigereimben.:)
Úgy várom már a nyarat..-))
Gondolom akkor jönnek a bikinis képeid..-)
Sajnos a nők nyelvén nem értek, ez mindig is gondom volt...-)
Kicsit úgy érzem, hogy olyan anyám asszony katonája vagyok nők terén....
szolid, szende, szomorkás, más sz betűs szó most hirtelen nem jut az eszembe..-)
Láttam a mai fotódat és elaléltam Tőled...
Én sajnos egy eléggé gátlásos, szorongó pasi vagyok...-)
Azt hiszem keresek másik szénakazlat! Ti parlagon hagytok!
:P
Ma a férjem megkérdezte:
:hány férfit tudnál elképzelni,hogy rád élvezzen egy időben?
A választ "titkosítom", csak a saját klubomban adom meg, nem szeretnék tiltást! :P
"Szex hármasban vagy négyesben..." :P
Szívesen! :)
Jól magamra vagyok hagyva! Arra gondoltam, hogy mindenki a szénakazalban bulizik, csak nekem nem szóltatok!
Egyébként, ha nyáron hazamegyünk, szívesen elmennék egy ilyen szénakazal, beszélgetős estére! :P
Megnéztem délután a filmet. Nem is tudtam, hogy ezt meg is filmesítették. Köszönet a linkért.
Valóban így történt, gőzgép alapú volt az első vibrátor.
Annak ellenére, hogy a film lájtos erotikájú, azért érdemes megnézni a perverz szexmániásoknak is - pihenésképp.
Pedig hidd el,a kielégületlenség, szeretethiány rengeteg feszültséget szül!
Volt egy film,hisztéria volt a címe!Dobok előzetest nektek!
Nos már akkor tudták, hogy a nőknek jót tesz, ha megtalálják ennek a félelmetes tünetnek a kezelését!
Szoktam mondani, hogy ha az asszony boldog, nincsen gondod!
Akkor vannak csak igazán gondok, ha az igények jelentősen eltérnek! Nálunk itthon a férjemnek még mindig nagyobb az igénye, mint nekem,pedig én sem vagyok piskóta! De ha fáradt vagyok, vagy kicsit beteg akkor csak élvezem a látványt, amit a masztijával okoz! Boldogsággal tölt el a látvány! Vagy , ha nekem még nem elég, mert van olyan is, hogy még vágyom az orgazmust, akkor addig okoz nekem örömöt,míg kérem! Nem utasítjuk vissza a másikat! :)
Ha még nem láttátok ezt a filmet, érdemes megnézni, mert roppant érdekes történet! Így találták fel a vibrátort! :P
Dehogy vagy gond :)
Csak a legtöbb ember szerencsére nem fordul ki magából holmi szexhiány miatt. Szépen néznénk ki. Az utcára sem lenne biztonságos kimenni :)
Mármint nincs ilyen sárkánya ? Vagy nincs nője?
Jól értem, gondnak neveztél? :DDDDD
Te nyertél..-))
Akkor 40 körül lehetsz...
életed teljében vagy, neked a merevedés még nem a nyakadban van..
Én még sosem beszéltem ilyen pasival, akinek ennyire más a szemlélete a nőkről,mint nekem.
"Aztán nagyot néznél, jha én lennék a fiatalabb..-))"
Nem hinném. Úgy rémlik valahol írtad német nyugdíjat kapsz. Nekem még 20-25 év a nyugdíj :)
Én tisztellek! Már csak a korod miatt is :)
Aztán nagyot néznél, jha én lennék a fiatalabb..-))
De én is tisztellek, és nem gond ha másképpen szemléljük a világot
Én általánosságban a "normálisakra" gondoltam.
De igaz, mindig vannak kivételek..
Te meg én, mi más szemüvegen át nézzük a világot, ezt már többször észrevettem.
Te nem azt ítéled helyesnek amit én.
Lehet, az én gondolataimban van a hiba..-))
Már akinek :)
Sok embert nem ez mozgat a hétköznapokban. Gyerekek, idősek, betegek, aszexuálisok, depressziósok, munkamániások, alkoholisták, drogosok, hajléktalanok, mindennapi élet gondjaival küzdők..stb., sok nőt, de még sok férfit sem. Fura mi? :)
Nagyon túlértékelt dolog a szex...?????????
Ilyet se pipáltam még.
Az egész életnek, az álmaidnak az a mozgatórugója.
Ha így lenne lottó ötösöm...-))
ma gazdag lennék...
nagyon szeretem a szókimondó stílusodat..-)
Egy fenét túlértékelt!
Ha nincs meg a betevőm, akkor durván sárkánnyá változom! Nahh olyankor vigyázzban áll mindenki, mert képes vagyok a szememmel kifilézni bárkit és még akkor nem nyílt ki a szám! Szerencse a férjem évek óta jól kezel, hogy ne jöjjön elő ez az énem! :DDD
Anno a szexmentesség volt a legkisebb bajom. Pár évig kezeltek gyógyszeresen, ami miatt a libidóm is lecsökkent, de tényleg nem sok jelentősége volt akkoriban ennek.
Nagyon túlértékelt dolog a szex.
Igen, itt lenni, írni, olvasni.
Kukkolni, mutatni.
Ad egyfajta erotikus alapot a napnak.
Lelki segédlet a kielégüléshez.
Perverz egy társaság.