Imádom a hoxán lévő összes perverz szexmániást (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Köszönöm! Megtisztelsz!
Viszont nagyon is sok a különbség a nő és a férfi gondolkodása között! A nők bonyolítják a helyzetet. Ha nincs probléma,akkor a nők csinálnak! Ezek tények! :P
humor volt csak tőlem, de neked nem ment át..-))
gondolod, hogy ezt nekem el kell magyaráznod?
ojjé, főnix, csalódom benned..-)))
Közben kávét csináltam.
Más egy férfi, vagy egy nő válasza/véleménye. Habár ha jól átgondolom, nem sok különbség van férfi és nő között. Az a kicsi ami van, az a lábuk között található.
Egyébként szakértőnek tekintelek.
Hát 'mán 'méén 'má megint én? :DD
Ti férfiak könnyebben megértitek egymást..., én bonyolítom csak! :P
Nem gondoltam volna soha, hogy ezt valaha el kell magyaráznom egy tapasztalt, sok mindent megélt férfinek! :DD
Merev, hideg,frigid, nemi érdeklődést mellőző, túl komoly nő!
Tehát, ha véletlenül a száraz fapinába téved a farkad, könnyen megeshet, hogy szálka megy a pöpölődbe! :P
Isten óvja a farkakat!
Teljesen igazad van, de valamilyen szót csak kell használni. Nem is az értelmező szótár szerinti megfogalmazásra gondolunk ebben a környezetben.
Én még szoktam használni a deviáns kifejezést is, de ebbe is bele lehetne kötni.
Meg egyébként is, nagyon jó egy izgalmi szint felett bizonyos szavakat használni ami egyébként illetlen, negatív.
Környezete válogatja.
Pl itt a perverz szexmániások közt tagadni perverzséged, kifelyezetten negatív. :) :) :)
Én nem tudom!Nem sorolom magam perverzek közé, mert annak olyan beteges hangzása van! :DD
Az én igényeim, vágyaim,fantáziáim számomra normálisak! Viszont a haverom,csak annyit mond rám, hogy te állat! Jó néha azt is, hogy te beteg állat! :D Pedig csak arról beszélek, hogy imádom az orált és a spermát a arcomon,testemen, vagy, hogy lenyelem! :D
Különbözőek vagyunk, sokan még csak beszélni sem akarnak róla, (még itt sem,pedig névtelenek) mert tabu, én a gyerekeimet is úgy neveltem, hogy merjenek beszélni erről!
A testvérem az ki volt akadva, hogy egy másik párral játszottunk, hogy lányt kényeztettem, más férfinek ez meg a vágyálma!
A férjem is elmesélte a haverjának, hogy Én meg egy másik lány együtt cumiztuk le és megosztoztunk a fehér kincsén. El volt borzadva és kiakadt, hogy én milyen vagyok. Meg buzulok! :D
Mik a kritériumai, jellemzői a szexmániának?
Hogy a fórum témájánál maradjunk a perverz szexmániának?