IKRES SZÜLŐK forumja (beszélgetés)
Szia Dius!
Örülök, hogy itt vagy és remélem maradsz is. A kocsiról van kérdésem. Az egymás utáni mennyire van lelakva? Te az elő tulaj vagy, vagy már a második? Hol lehetne ránézni??? Rajta vagy a licitesen??
így van, ahogy denique mondja :)
tehát azért adjuk el, mert közben felhalmoztunk szám szerint 4 kocsit. egy anyuéknál van, de talán 2-3x használtuk csak, most meg már egyáltalán nem. van egy az autó csomagtartójában /esernyő, imádom, viszont nálunk az utcán kiskerekűvel nem lehet mozdulni sem/, ez új szerzemény, megtartjuk. aztán kaptunk egy egymás mögöttit, ami még használva sem volt, egyszer ültek benne a szobában egy körre. és van a nagy, amit imádok, siratni fogom, de már felesleges ekkora. az egyik szobánk már babakocsi és gyerekjármű raktár, muszáj vmit áruba bocsájtanom. amúgy volt még 2 kocsink az elmúlt 15 hónapban, azokat már eladtam.
más, hogy megpróbáljak bekapcsolódni az eddigiekbe, remélem nem bánjátok....
szuper fiaim vannak, a kicsik fél 7-től a nagy legkésőbb 8-tól alszik másnap reggel 6-ig. mivel az apjuk nagyjából ezen időintervallumban tartózkodik itthon, így ilyenkor miénk a világ :)). nálunk inkább azt kell kiügyeskedni, hogy együtt tudjunk lenni mindnyájan néha egy kicsit
Hogyhogy eladjátok a babakocsit? Bár ez lehet, hogy buta kérdés, mert a nagy kocsi már nálunk is alig van használatban. Mi vettünk két "esernyő kocsit", amit lényegesen könnyebb az autóba betenni és egyébként is jobb vele közlekedni. Lassan nálunk is eladó sorba kerül a nagy kocsi.
Csaj hogy a többieknek is érthető legyen: Diussal egy szobában voltunk a kórházban, az ő fiai pontosan egy héttel idősebbek az én kislányaimnál.
sziasztok,
végülis feladtam több helyre is, közben keveregtem ide hozzátok, de ha nem baj, és sok-sok szabadidőm lesz :)), akkor azért benézegetek időnként.
denique, én is írtam vissza.
licitesre egyenlőre nem mindet raktam fel, de próbálkozom.
előbb-utóbb bizti sikerül.
köszi lányok
Szia Dius!
Bocsi még egyszer, írtam privit.
Sajnos nem tudom, hogy itt lehet-e venni-eladni. V...terát próbáltad már?
sziasztok,
most vagyok itt először, még nem nagyon ismerem ki magam az oldalon, de majd biztos alakul.
egy kérdésem lenne, tudok itt vhol babakocsit eladni?
előre is köszönöm, Dia.
Álmodozni lehet , majd ha nagyobbak lesznek a gyerköcök akkor lehetek kettesben :DD addig mi is csak óóóóóóóóóóóó...
sziasztok ...
Szasztok csajok!
Csak beköszönök. Holnap reggel korán kelek és madj elolvaslak benneteket. Melózom. Tegnap kettesban maratunk a párommal és egymással foglalkoztunk:))))))))))))))
Majd holanap bővebben...
pussszantás!!!!
Lányok, köszi a segítséget!
Inci, ezt az orvos írja fel neked, vagy a patikában recept nélkül is kapható?
Sajnos gyógyszert nem tudok szedni (másmilyet sem, még fejfájásra sem tudok gyógyszert bevenni).
Szia!
Sajnos nem tudok tanácsot adni ugyanis, Én az ikrek születésénél elkötettem magam!
Sziasztok!
Denique én semmi mást nem használtam csak gyógyszert(harmonet)és nekem nagyon bevállt..A mesimet is beállitotta rövid ideig tartott nem fájt stb én csak ezt tudom ajánlani neked..
Lányok, egy kicsit intimebb kérdés. Nem is igen szoktam ilyesmit megkérdezni, de úgy látom, veletek lehet ilyesmiről beszélni. Nálunk probléma a fogamzásgátlás. Mindig megpróbálom a gyógyszert, de valahogy fóbiám van a gyógyszerszedéssel kapcsolatban és egy idő után nem vagyok képes bevenni. Most is megpróbáltunk (olyan gyógyszert kaptam az orvosomtól, amit lehet szoptatás alatt szedni). Az első levéllel nem is volt gond, de utána, már egyszerűen forog a gyomrom, amikor be kell venni, úgyhogy abba is hagytam. Rengeteget olvasok fórumokat, cikkeket ezzel a témával kapcsolatban, de sajnos nem tudom, mi lenne a jó megoldás. A spirál tűnik a legjobbnak, de azt meg az orvosom nem javasolja.
Ha nem túl indiszkrét a kérdés, segítenétek a tapasztalataitokkal?
Sziasztok : köszi a lányok dicséretét, de tényleg elég kreatívak, sajnos ök mivel diszesek , így máshová járunk suliba 7buszmegálló oda és 7 vissza de át kell szállni ez kb reggel és délután is háromnegyed óra, de mivel kocsival járunk így max, 6-8perc alatt ott vagyunk azért nem mindegy , de így meg drága kb úgy húszezer a tankolás és 6800ft, a bérlet kettőjüknek , de nem tudom melyik lenne a jobb. a párommal ezen vitázunk hogy mit csináljunk.
A szülésről csak annyit , hogy Eszter fejel lefele volt Mariann lábbal , éjfélkor elkezdet folyni a magzatvíz, kettőre a szülésznő előkészített és a dokim addigra bejött, fél háromkor infuzióra kötött és jött a vita hogy nem szülök 7óránál hamarabb, de én hisztiztem hogy négyre megszülök hahaha, oké kiabáltam hogy nem bírom tovább, szó szerint úgy fájt mindenem az infúzió fel gyorsította a szülést, és szóltam a szülésznőnek háromnegyed négykor hogy valami van addigra már jött a gyerekfeje, két perc alatt mindenki ott volt a dokim a gyerekorvos inkubátor minden , 3-50re megvolt az Eszter 3660gr-mal és 50cm, és második tolófájásnál felnyúlt a doki a Mariannért , nehogy keresztbe forduljon a nagy hely miatt vagy baj legyen , na akkor megint kiabáltam , és kihúzta a csajszit, nehogy beakadjon a szülőcsatornába , és 4óra előtt ő is meg lett 2400gr és 48cm ,azt monda a párom hogy nagyon ügyesen bánt a Mariannal , és meg be nem fogtam a számat, utána a varrás és stb. Utánna meg mondta a doki hogy nem sok esélyt adott a terheségre , jókor mondta mi ?????
Na ennyit a szülésről jó kis biztatás mi ??????,, Na kinek van kedve szülni ? jó mindezek ellenére még egyszer vállalnám, mert szép dolog és én nem is kértem volna császárt , csak ha nem tudok simán szülni , és nagyon jó volt a dokim aki , azóta sajnos autóbalesetben meghalt..
Nekem mindkét szülésem császár volt (sajnos!) Rebeka azért, mert ugyan be volt már fordulva, de a 42. hét végén sem akart megmozdulni, a méhszájam teljeen zárt volt. Az ovros azt mondta, hogy gyógyszerrel beindíthatjuk, de akkor órákig is vajúdhatok, mire kijön a kiscsaj, de nem javasolja, mert semmi szülési jelet nem produkál a testem. Rá halgattam és császáros lett a kisasszony.
Az ikrek is császárosak (sajnos!!). A 36-37. héten vacakolt a vérnyomásom, hol 90 volt, hol meg 210. A 37. hét végén már nem ment 190 alá, így az orvosom (ugyanaz, akinél Rebeka is született) azt javasolta egy szombat reggel, hogy ne rizikózzunk tovább, ugyan a lányok szívhangja rendben van, de félő, hogy velem lesz valami. Így felhívtam a páromat, hogy jöjjön gyorsan, mert nemsokára megérkeznek a babák. Sári 2450 g-mal és 50 cm, Anna 2900 g-mal és 48 cm született.
További ajánlott fórumok:
- Szo/szó kezdetű szavakkal bővítsd a fórumjátékok listáját
- Ikres szülők, nagymamák beszélgessünk!
- Banki hitelesek Fórumja
- Debreceni ikres szülőket keresek tapasztalatcserére 2 évesek a lányaim!
- Miért nem jelenik meg a kedvenc naplóim között az újonnan irtak?És a fórumjaim is megálltak 13:40 percnél!!MIÉRT?
- Hol vannak a fórumjátékok?