Nincs abban sem semmi fura egyszerüen csak elvannak foglalva a 7köznapokkal és annyi idejük sincs hogy egy kicsit meditáljanak.Én is dolgozom elég sokat ha meg éppen szabadnapos vagyok akkor itthoni munkát végzek,de egy pici időt mindig szánok arra hogy magamra is figyeljek.Elég régóta vonzanak ezek a megmagyarázhatatlan dolgok és a sok miértek!Hát így van ez dióhéjban...
:D Vannak nálam megérzések pl hogy a lelkitársam mikor gondol rám a távolból.Vagy megérzem bizonyos emberek gondjait vagy hogy ha baj éri őket!Vagy volt már arra is példa megéreztem valaki halálát!Bizarr igaz?Mondjuk ez a szakmám miatt is lehet:)Ápolónő vagyok...Vagy voltak Angyalos tapasztalataim is.Fehér tollak a semmiből amikor nagyon magam alatt voltam és fényvillanások.
Tudom, hogy vannak érdekes, szokatlan dolgok a világban. Azt is, hogy a nagy százalékukra van ésszerű, logikus magyarázat. Azzal is tisztában vagyok, hogy nem mindenre van. És igenis érdekelne a magyarázat.
Leginkább úgy állok ezekhez a dolgokhoz, mint az X aktákból Scully (persze még az elrablása előtt :D)
Nem attól van nyitva!!!akivel már történtek furcsaságok az hiába meséli el olyan embernek aki hitetlen ilyen téren.Ezek szerint te sem hiszem így van?Akkor felesleges megosztanom az ilyen dolgokat.Csak hülyének néznél:)
Sokkal több minden van az életdben mint az átlagos 7köznapok.az emberek 70% nem nyitott szemmel jár!Nem biztos hogy amit nem látunk az nincs ott!Én hiszek benne hiszek minden ilyen dologban.Honnan tudod Justizmord hogy az élet a valóság?Honnan tudod hogy amikor álmodunk nem az az a valóság?Semmiben sem lehetünk biztosak!Pl van bizonyíték a reinkarnációra is csak nem úgy foglalkoznak vele.Mert az átlag emberek háromnegyede hülyeségnek tartja!!!
A vallás is egy elavult dolog.. Több ezer éves mégis még mindig divat hinni benne. És képzeld azok az emberek is olvasnak sétálnak családoznak akik vallásosak
Gondolkozz is mielőtt írsz. Még ennyi idős fejjel is...