III.kerületi anyukák (beszélgetés)
sziasztok!
nem tudom olvassátok e még a fórumot, de arra gondoltam felvehetnénk újra a kapcsolatot,ha van kedvetek.
üdv betty
sziasztok!
bocsánat, hogy nem írtam de nem voltunk itthon..mit szólnátok ha szerdán összehoznánk egy sétát?vagy rossz idő esetén egy kis sütizést és beszélgetést?
jó hétvégét
betty
nem is lakunk messze egymástól, mondjuk mi a 11es másik oldalán...
mi 4 körül szoktunk sétálni, Ti?
Sziasztok!
Hu nagyon boldog vagyok hogy írtatok..én csillaghegyen lakom a József Attila utcában.Ha az nektek jó kezdhetnénk az ismerkedést egy közös sétával..én inkább délután szoktam menni a kisfiammal, mert akkor jobban unatkozik itthon.De ha van kedvetek és nem túl hirtelen az ötlet egy kis tea-süti partyval kezdhetünk...nálunk rengeteg játék van, a fiam régi játékait játszószőnyegét is könnyedén előtudom szedni.Én sütök sütit:)
Majd írjatok mi lenne nektek szimpatikusabb és hogy melyik nap lenne nektek a legjobb:)
Köszi :-)!
A Duna felőlin.
nagyon szép Dorkád :)))
melyik oldalon laktok?
Szisztok!
Az én Dorkám még csak 5 hónapos, de csatlakoznék.
Mi Békáson lakunk.
szia!
én kisfiam 13 hónapos :D csh.-en lakunk :) Ti merre laktok?
Sziasztok!
Betty vagyok, s van egy 14 hónapos kisfiam.A férjem nem sokat van itthon velünk én pedig nagyon unatkozom napközben.Szeretném olyan anyukákkal felvenni a kapcsolatot, akik benne lennének közös sétákban teázásban és egy egy jó beszélgetésben.Kisfiam imád más gyerekekkel játszani, így a a gyerkőceinken is sok jó pillanatot szerezhetünk.