Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Így lett Csernobil a világ legkülönösebb turistaparadicsoma fórum

Így lett Csernobil a világ legkülönösebb turistaparadicsoma (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Így lett Csernobil a világ legkülönösebb turistaparadicsoma (Napi érdekes)

tegnap 18:47
Jobb turisztikai úticélt is el tudok képzelni.
tegnap 14:58

Amikor a csernobili felhők éppen felettünk voltak, na pont akkor este sétáltunk a barátnőmmel a Mihály napi vásáron a főtéren. Úgy tűnik semmi hatással nem volt ránk...

Emlékszem a menzán sosem kaptunk fejes salátát addig. Azon a héten amikor bejelentették a katasztrófát, a kutya sem vette a kerti fejes salátát, így aztán a menzára is jutott belőle. Nem ettük meg, sőt számonkértük a szakácsot, hogy sugárzó salátát adnak. Szegény ki volt akadva.:)

tegnap 11:47
Anno láttam, amikor Pamkutyáék voltak ott. Az érdekes videó lett, néha hátborzongató volt. Az iskola meg a játszótér anyaként teljesen kicsinált lelkileg.
tegnap 10:41
Én nem szeretem az olyan helyeket, amely ennyire negatívak történelmileg, emberi szenvedést és halált hordoznak. Utazásaim alatt is mindig kihagytam ezeket az élményeket, nem mentem be pl haláltáborokba sem. Engem ez nem vonz. De nem ítélem el azt sem, aki meg akarná nézni.
tegnap 09:35
40 évvel ezelőtt a világ lélegzetvisszafojtva figyelte a híreket, a csernobili atomerőmű blokkjának robbanása örökre megváltoztatta a történelmet. Akkoriban senki nem gondolta volna, hogy a „Tiltott Zóna”, ahol megállt az idő és az élet, egyszer majd szerepelni fog a legnépszerűbb utazási magazinok ajánlóiban. Mégis, Csernobil ma már nemcsak a gyász és az emlékezés helyszíne, hanem a globális turizmus egyik legkülönösebb jelensége.

Ugrás a teljes írásra: Így lett Csernobil a világ legkülönösebb turistaparadicsoma

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook