Igazam van, hogy 9 hónapos kisfiam semmi pénzért nem hagynám senkire 8 napra? Vagy túlaggódom? (beszélgetés)
Hat ezek kozul egyik sem tortent meg..csak annyi,hogy latta.
nem is arra gondoltam,hogy "látta", hanem többször is találkozott vele, volt vele
Én ennyi napra biztosan nem bíznám másra, de Te tudod, hiszen Te ismered a gyereked.
Ha ismeri és Te teljesen megbízol abban akikre rábíznád tedd és nem aggódj! Neked kell a döntést meghozni!
Fontos egy csecsemőnél, hogy akire rábízzák az ismerje a baba jelzéseit, szokásait. Az nem elég, hogy látta már.
Gyozkoditek egymast az allaspontotokrol!
Igen,mindenkinek mas kell!
Megegyszer,jo utat!
Szia :)
Huh,én biztos nem hagynám annyi időre "magára". Persze biztos a nagyszülők vagy akik vigyáznának rá,ők is vigyáznak rá nagyon,de én azt nem tudom elképzelni,hogy annyi időre távol legyen tőlem. 1-2nap még igen,de több,nem. Nekem iszonyat hiányozna már másnap :)Bár nálunk eddig eszünkbe se jutott volna,hogy nélkülük menjünk nyaralni hosszabb időre. 1,5napot voltunk kettesbe nyaralni apával mióta meg vannak. Persze eljárunk szórakozni meg "élünk" is. De annyi napra,nekem sok.
gondolom a nagyszülö, vagy akire az ember rábízza a gyerekét nem akkor látja először
neeeem vitatkozunk,csak kulonbozoek az allaspontok,de eszem agaban sincs meggyozni mast,hogy enyem a helyes..kinek a pap,kinek a papne.. :D
Sok a 8 nap, főleg így, hogy nem ismeri a nagyszülőket. Mondom ezt úgy, hogy nekem se szimpatikus, amit manapság sokan a gyerekek körül művelnek, hogy mindent nekik rendelnek alá, de ez most más eset.
Ezzel nem értek egyet, de kár ragozni.
A bolcsikbe tobbnyire olyan emberek dolgoznak,akik szakkepesitessel rendelkeznek,ha egy olyan emberre bizod a gyereked,aki 30 eve nevelt fel 1-2 gyereket,az nem fogja tudni mit kezdjen a gyerekkel hirtelen,ha mondjuk rajon a hisztiroham,vagy megmakacsolja magat es nem eszik,vagy nem hajlando elaludni. Aki gondoskodik a gyerekrol,az lehet 2 mp alatt megallapitja mi baja a gyereknek.
A személyreszabott instukciókat azért el lehet mondani, nem? Meg a bölcsik is csak működnek valahogy.
Hat ha minden gyerek egyforman mukodne,egyszeru lenne a vilag! De ez nem igy mukodik! Nem art azert minimalis szinten ismerni a baba termeszetet,szokasait!
Semmi. Aki olyan hülye, hogy nem tud mit kezdeni egy gyerekkel, arra nem bíznám.
miért? mi van olyan dolog amit csak anya tud megoldani???? és akkor azok a babák akik anya nélkül nőnek fel????????
Az igaz, hogy ne egyből 8 napra.
De alkalmazkodjon a pár hónapos is.
ki mondta hogy ordit?én biztos nem..azt mondtam anyázik..mert hiányzom neki..ennyi..ez baj lenne?szerintem nem..szerintem az nagy gond ha a mamának ugyanúgy örül mint az anyjának..én nem alkottam véleményt hanem reagáltam a hozzá szólásodra
nem az a gond, hogy ugyanúgy örül a mamának, mint anyának...az már inkább, hogy apánál ordít anya után...
Kár, hogy reagálásom alapján alkotsz véleményt...
ja hogy már döntöttél?és milyen jól:-)
kellemes utat kivánok érezzétek jól magatokat..
Már hogy lenne mindegy???attól mert tápszeres???tök mindegy hogy anya tejes vagy tápszeres az én kislányom is az és volt mindig is de ennek ellenére nagyon anyás és ha az apja se meri több órára elvinni magával mert akkor már anyázik...ez nem elkényesztetés mert nem kényesztetem el,hanem kötődés az anyjához és ilyen korban ez a normális..szépen is néznik ha ha a nagymamának ugyanúgy örülne mint az anyjának..ott már gond van akkor
az semmi..vigyétek magatokkal..még élvezni is fogja..sógornőm kislánya 9hónapos volt amikor haza látogatott Floridából és teljesen jól viselte..én most a 17hónapos kislányommal készülök Floridába jövőhónapban kértem függőágyat viszek neki minden féle szir-sz.rt hogy játszon,meséket,de soha nem hagynám senkire 8napra..én egyedül az apukájára szoktam rá bizni vagy elviszi valahová..de ő az apja úgyhogy ez más..a párodnak pedig meg kell értenie ne mondjátok le az utat,élvezni fogja a pici is a tengert és az új környezetet..más hosszú autóutra elviszi a gyereket amivel inkább nem értek egyett..
Nagyon szepen koszonjuk neked is! :)
Persze nem egyformák se a gyerekek se az anyukák. Minden esetben az adott baba és szülő igényeit kell figyelembe venni. Csak szerintem mindig fegyelembe kell venni, azt is hogy a másik fél, jelen esetben a baba, hogyan érezheti magát a legjobban a lehetséges megoldások közül. :)
Bocsi,Az előbb a nővérem írt az én nevemmel,mondjuk hasonló az álláspontunk a témában.
Kellemes utat mindhármatoknak, ha nem kell a hétköznapi gondokkal teendőkkel foglalkozni, azalatt a 8 nap alatt, mindhárman összébb kovácsolódtok és egy erős egységet fogtok alkotni. Előre is jó pihit nektek és addig is jó szervezkedést :)
Ezt mindenkinek magának kell érezni, hogy mit tegyen.
Most le lehet hurrogni, de nálunk a kisfiam 1 hónaposan is volt a nagyinál, igaz, nekem az APEH-be kellett mennem ellenőrzésre:(
Nyaralni együtt voltunk hármasban. Nem bírtam volna nélküle.
Ha a fórum indítója mondjuk a kimerültség határán van, megérteném azt is, ha kettesben szeretne menni. Jobb a kipihent, nyugodt anyuka, mint egy idegroncs.
Nem vagyunk egyformák és a gyerekek sem azok. Valakinek meg sem kottyan, ha a gyerek vagy gyerekek mellett dolgozni kell és háztartást vezetni és van, akinek a házimunkára sincs ideje, energiája.
A gyerekek sem "működnek" egyformán, séma szerint.
A kisfiam szeret a nagymamájával is lenni. Viszont a közvetlen családtagokon kívül nem érhet hozzá senki.
További ajánlott fórumok: