Idősek otthona vagy házi ápolás? (beszélgetés)
Szilvia 86 Drágám! Két szarva közt a tőgyét!, ahogy mondani szokás, jól beletrafáltál, ezt próbáltam körülírni. Köszönöm. Van más ötlet talán?
Köszi
Monroe
köszönöm, a látogatáson túl vannak. Nyárom voltak a látszat viszonylag jó volt de, az azóta hallottak pl körzeti dokinő véleménye, lesújtó, mert más a látszat ( és a kezdet) és más a valóság. az intézmény neve ami szóba jött, a "legnemesb fém és az alkony:-P" ez remélem nem reklám. Köszönöm a továbbiakat is,
monroe
p.s mindenkinek szép és kellemes hétvégét és áldott első adventet ebben az évben.
nagybevásárlást online segítséggel el tudja intézni a g-vel kezdődő robyval végződő online shopban. házhozszállítanak jutányos áron. vidékre is méltányos áron. pontosak, korrektek
ezt bátran merem ajánlani, mert egy idő óta én is így nagybevásárolok :)
Köszi tuxy!:-))
Annyit még Budepesten él az ollető idős hölgy.
Várok még tapasztalatokat, és érdeklődjetek, ha lehet:-))) lécci, lécci, KÖSZI KÖSZI!!!
Hello lányok!
Szépen kérem segítsetek.!!!
Egy barátnőm édesanyját ( 85 éves viszonylag egészséges) szeretné biztonságban tudni, mivel ő a világ távolabbi részén él. Nap, mint nap beszélnek telefonon, nyáron itt vannak 5 hetet, eddig minden télen utazott hozzájuk az anyuka, de az idén, mindenféle kifogással ellenállt(p, a virágokat nincs ki locsolja, stb)
A barátnőm halára aggódja magát, nem tudja, mit tegyen, hogy biztonságba tudja anyukáját.
Szóba jött pl. az ARANYALKONY idősek otthona egyik intézménye, de hezitálnak, mert ebben a gazdasági helyzetben, minden "ilyen befektetés" rizikós.
Az anyuka viszonylag jól van, kicsit szédeleg,de vásárol, főz ellátja magát.A nagy problémája, hogy 85 éves korára nem bírja már az egyedüllétet,( rokon nincs) társaságra vágyik ( idősek klubja kizárva,nem megy sehova( nagyon kontervatív a hölgy) csak a szomszéd öreglányok a társaságai, de az is viszonylagos.)
Én azt mondtam, Idősek otthonába Ne!, mert az ellátás a kezdetben jónak látszik, utána meg lezüllhet ( gyakori az ilyen péda), de lehet, hogy én látom rosszúl.
Kérem adjatok tanácsot, ki mit hallott, milyen otthon, vagy ellétás legyen a viszonylag jó megoldás.
Köszi a segítségeteket nagyon!!!♥ üdv monroe:-)))
További ajánlott fórumok:
- Idősek otthona
- Idősek otthonában élők és hozzátartozóik segítsetek
- Ha megöregszel beköltöznél egy idősek otthonába? Milyen tapasztalataid vannak némelyik otthonról?
- Beszélgetés az idősek otthonában idősekkel
- Vélemények: Idősek otthona Budapesten, Pest megyében
- Szeretnék dolgozni idősek otthonában, kell hozzá valamilyen szakképzettség? Úgy tudom, hogy nem...de azért itt is megkérdezem.