Húzgálta a száját a bankban a csaj, mikor a papírért... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Háááát, nem tudom, te hol élsz...
Számos banknak van ingyenes számlacsomagja, ami valóban ingyenes. Versengenek az ügyfélért.
A bankváltás pedig nem körülményes: online két nap alatt megoldható.
Hát, nem kell ótépésnek lenni, ez igaz.
Szerintem senki után nem sírnak, így van ez minden szektorban, jön helyettünk más.
Szerencsémre nálunk mindig kedvesek, mosolygósak. Lehet hogy azért, mert nrm volt még bonyolult ügyem. Lakáshitel is simán lezajlott. Netbanknál mostanában változtatás történt, ezt szokni kell...
"legtöbb ember berzenkedik a bankváltástól, mert körülményes."
Ki sem kell mozdulni otthonról - online elintézhető, még egy hitelátvállalás is.
"evidenciának veszik, hogy náluk van az ügyfél"
Nem is értem miért költenek százmilliókat reklámokra?
"az eddig is kimagaslóan nagy banki ktg-ek"
Havi csomagdíjam 433,-Ft. Ez olyan kimagasló?:)
"ragaszkodik ehhez a hárombetűshöz, mert “állami”"
Egyáltalán nem állami. Közel 54%-os a külföldi tulajdonos és 44% a belföldi. Az OTP Nyrt. és a részvényei az Értéktőzsdén adható/vehető.
Az állami tulajdon aránya mindössze 0,05%.
Nem a bankfióki ügyintéző hozza be a bankba az ügyfelet, hanem vannak erre külön felkészített "ügynökök". Vagy a reklámok.
Úgyhogy őt "jól megfenyegetted" a bankváltással.:)
Te bankban dolgozol?
Magyarországon a bank szereti hatóságnak képzelni magat:evidenciának veszik, hogy náluk van az ügyfél, meg hogy bármilyen feltételt le lehet nyomni a torkán.Épp most ugranak meg az eddig is kimagaslóan nagy banki ktg-ek, számlavezetési díj, stb.
Kihasználják azt is, hogy a legtöbb ember berzenkedik a bankváltástól, mert körülményes.Főleg a “legpatinásabb” hárombetűs bank gondol úgy az ügyfeleire, mint fejőstehenekre: ők már megvannak, pipa, nem kell kepeszteni értük, halálukig itt maradnak.Munkám miatt volt, hogy személyes megbeszélésen voltunk náluk, ahol a marketingesek szó szerint a fejőstehén hasonlatot mondták.(A BCG mátrix egyik kategóriája a fejőstehén)
De egyszer csak kihal majd az a generáció, aki azért ragaszkodik ehhez a hárombetűshöz, mert “állami”, meg “biztonságos”....
További ajánlott fórumok:
- Szerinted szebbek a bankban dolgozó nők, mint az "átlag"?
- Két és fél millió kivétele után kb. mennyit kell a bankban fizetni?
- Táppénzes papírért kell előbb telefonálni az orvoshoz?
- Kötelező 2 hetente menni a 9-es kódú táppénzes papírért?
- Terhesség alatt milyen gyakran kell táppénzes papírért menni a terhesgondozóba?
- Csepeli Egyesített Bölcsődék. Azt tudom, hogy szerdánként lehet menni beiratkozós papírért, de mettől meddig?