Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Húskenyér recept

Húskenyér recept

Elkészítési idő 60 perc

A Húskenyér hozzávalói:
60 dkg darált sertéscomb
2 beáztatott, kinyomkodott zsemle
2 tojás
1 apróra vágott piros kaliforniai paprika
őrölt bors

1 csokor felkarikázott zöldhagyma
3 szál kakukkfű (vagy 1 kk. szárított)
1 csokor apróra vágott petrezselyem
zsemlemorzsa

a sütéshez:
10 szelet húsos füstölt szalonna (bacon)


A Húskenyér elkészítési módja:
Gyúrjuk össze a húskenyér hozzávalóit, és annyi zsemlemorzsát szórjunk bele, hogy könnyen formázható masszát kapjunk. Tegyük a szalonnaszeletekkel bélelt hosszúkás formába, és 180 °C-os sütőben süssük 40-45 percig.

hidegen vagy melegen tálaljuk, tetszés szerinti körettel vagy salátával


Kategória: Húsételek receptjei


A húskenyér elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook