Hoxa tagok, akik már nincsenek köztünk-Miért törli magát innen valaki? (beszélgetés)
Jó kérdés!
Egy-két tippem nekem is lenne!
Kérdezd meg tőlük :D
Van egy-két ember, akinek jó gondolatai voltak és hiányzik a hozzászólásuk. Valami oka biztos volt a törlésnek.
Hali! :DDD
De rég "láttalak". Na a véletlenek. Pálmaleveles fórum... na engem az is taccsra tett egy ideig, de már kigyógyultam belőle.
Amúgy teljesen egyetértek ezzel a csordaszellemes dologgal is meg amiket írtál azzal is. Ennek ellenére mégis van/lehet valami pozitívum, mert itt vagyunk, rendületlenül. Na jó... néha bosszankodva, de idővel tök meglehet szokni. :)
Nem titok, nekem sem ez az első regisztrációm.....
senkinek semmi köze hozzá(csak azért mondom, mert van, aki ezen is fennakad??)
Van, amikor csak úgy lehet véget vetni valaminek, ha törlöd magad.....(és ráadásul nem te voltál a "rossz") :))
Én is fogom a jeleket, ha pl. valaki/valakik saját magukkal beszélgetnek, de egyáltalán nem botránkozom meg rajta, inkább szórakoztat...... :DD
nem, nem a kedvencekről van szó, hanem az "Általad jozzászólt topic-ok" fülről.
Onnan nem tudod kiszedni, ha egyszer hozzászóltál valamelyik topichoz, az folyamatosan listázni fogja neked.
"pl. az volt, hogy nem akartam látni folyamatosan azt a topikot az általam hozzászólt topic-ok között, amiből sajnos távozni kényszerültem."
Nem lett volna egyszerűbb kiszedni a kedvencek közül? Ugyan úgy meg tudod találni azt a topicot amihez hozzászóltál. Vagy pedig nem értem. :)
itt nem kell felvállalni a valódi nevet, ez az internet, mindenki egy nick névvel szerepel. itt ez a normális dolog.
úgy ahogy a való életben a rendes neveden mutatkozol be, úgy itt meg a nick neveden.
az eredeti kérdéshez:
sok oka lehet, nekem pl. az volt, hogy nem akartam látni folyamatosan azt a topikot az általam hozzászólt topic-ok között, amiből sajnos távozni kényszerültem.
ne mérgelődj!
40 múlva, nem tesznek majd ajánlatot :)
További ajánlott fórumok:
- Ismertek olyan nőt, akinek nincsenek barátnői? Mi az oka szerintetek?
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Miért nincsenek párkapcsolatok?
- Mit tennél, ha gyermekedről a szalagavatón derülne ki, hogy nincsenek barátai az osztályban?
- Miért van az hogy az ember szülei nincsenek a gyerekük segítségére ha a helyzet úgy kívánja?
- Ti költöznétek az új házba, ha fürdőszoba kész van teljesen, bútorok nincsenek csak 1 ágy?