Hoxa tagok, akik már nincsenek köztünk-Miért törli magát innen valaki? (beszélgetés)
Kedves inga, még megvan a hsz annak a hölgynek . NEM TÖRT BE SENKI SEHOVA, EGY NYILVÁNOS FÓRUMRÓL BESZÉLÜNK. Tiszteletben tartva a fórumgazda kérését, eljöttünk indítva saját fórumot. És mint egy láncos kutyi oda jött acsarkodni.Mondjuk az áldozat szerepét jól adta az fix de te erről nem tudhatsz . No csak érezd itt jól magad.
Jó hoxázást
Nem egészen így történt. Kérdeztük, zavarja-e az ottlétünk, azt mondta, nem. Mikor rájöttünk, hogy hazudott, mert zavarja elnézést kértünk tőle, mire ő nekiment annak az embernek akit a leggyengébbnek gondolt, elhordta mindennek.
Ez a viselkedés az amit az életben sem szeretek, a sunyi, alattomos álszentek jellemzője.
Ha valami nem tetszik megmondom az illetőnek, nem a háta mögött, hanem szemtől szembe.
Annyit kellett volna írnia, hogy ezt nem szeretné a fórumában, legalább mikor rákérdeztünk.
Utána megjátszotta a sértett úrinőt, pedig egyik jelző sem illik rá.
Többektől hallottam már ilyet, hogy erősen gondolkodik hogy törölteti magát.
Ezért írtam, Hoxa is gondolkodhatna, hogy meddig tűri, hogy itt egy-egy összeverődött csapat uralja az oldalt, kiszemeljen magának esetenként 1-1 embert, és akkor annak a cikizésével napokig, esetleg hetekig jól elszórakoznak.
Ha Hoxa nem tesz rendet, előbb utóbb minden jóérzésű Hoxa-tag távozik.
Hmmm.
És olyankor mindig elfelejtett magába nézni....
Sokszor megfordulkt már a fejemben, hogy menni kellene...mit keresek itt?
Mikor igaztalanul vádoltak, bántottak, olyan emberek sem szóltak mellettem, akiket barátnak hittem!:) ...éppen nem olvasott semmit, nem volt a gépnél senki:(((
Ha megyek, én ilyen miatt fogok menni.
Tényleg, rémlik, valamit hallottam:
valakik szinte betörtek egy fórumra, amit egy viszonylag új tag indított, és ott minősíthetetlen magatartással mókázott egy csapat. És amikor a fórum indító ezen kiakadt, akkor mint a hiénák estek neki, és amikor már teljesen kicsinálták, akkor a "betörők" vihorászva, "jó buli volt" megjegyzéssel mentek "haza". Nem lehetett volna "otthon" kihülyülni magatokat? És ezek után csodálkozol, hogy "utánatok ment a fórumotokra?"
És hol volt az a közösség, aki ezt a mókázásból odamegyünk egy fórumra és ott jól érezzük magunkat csapatot leállította volna.
Ezek szerint erről a szituról hallottam? Hát nekem nem igazán úgy mesélték, hogy ti voltatok az "áldozatok" abban a helyzetben!
De mindegy, ha az illető már töröltette magát, ezek szerint mégiscsak az volt, hogy a közösség hallgatott, a "sok lúd disznót győz" alapon pedig a jókedvű kis csapatod még itt van.
volt már képzeld hogy utánunk jött egy fórumra egy illető. Már nincs itt, és annak ellenére hogy elhagytuk a fórumot amit ő nyitott és elnézést is kértünk minősíthetetlen hangnemben szitkozódott arra a jókedvű csapatra akik mókázni járnak ide.Látszólag egy jól szituált magát jó nevelést kapott nőnek tartotta magát de a megnyilvánulásai alapján egy kocsmában sem tűrték volna el.
Látom friss reg vagy, tudod mindennek két oldala van, jó hoxázást !
Ja, én nem maradok csendben:)))
Én elmondom a véleményemet simán, és van is belőle elég sűrűn problémám, de igyekszem leszoktatni magam arról, hogy belemenjek ezentúl ilyenekbe.
És persze ilyenek miatt én nem töröltetem magam:)
Már ne haragudj, ez hülyeség!
Ha arra van ideje, hogy gonoszságot műveljen, ha van ideje egyáltalán eldönteni, hogy most jót vagy rosszat cselekedjen, vagy gondolkodik azon hogy egyáltalán cselekedjen-e???
Ez nem idő kérdése.
Erről van szó!
A vihart-kavarók összeállnak, mert ugye "egységben az erő", míg a többi = te + én + meg ő + mindenki más, csak hallgat, és igyekszik meghúzni magát, nehogy ő legyen a következő célpont.
És akkor már annak a magára maradottnak nem sok esélye van, inkább kilép, törölteti magát, és életében sohasem fog tudni jószívvel visszagondolni a Hoxára, és inkább lebeszél másokat is arról, hogy ide reg-eljenek, minthogy jószívvel ajánlani tudná.
És azért ezen a honlap tulaja, üzemeltetője is elgondolkodhatna. Mert ha időben nem lép, minden jóérzésű Hoxa-tag előbb-utóbb törölteti magát!
Van itt pár ember akikért kiállok. A való életben is így van, pár ember fontos, a család, barátok, a többieknél megfontolom.
Öregszem, kezdek kinőni a szélmalomharcból.
Nevezd, aminek akarod!
Egy fecske nem csinál nyarat!
Bocsi, részemről a téma befejezve!
Nem mindegy, mióta vagyok itt?
Olvasni én is tudok, gondolataim nekem is vannak, és gondolom másoknak is!
Eléggé új és öreg vagyok ahhoz, ha azt látom, hogy mások nem szólalnak meg, amikor meg kellene szólalni, akkor én sem teszek mást, mint kivárok, és bízom abban, ha nem a közösség, majd az "illetékesek" meglépik, amit lépniük kell, kellene.
További ajánlott fórumok:
- Ismertek olyan nőt, akinek nincsenek barátnői? Mi az oka szerintetek?
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Miért nincsenek párkapcsolatok?
- Mit tennél, ha gyermekedről a szalagavatón derülne ki, hogy nincsenek barátai az osztályban?
- Miért van az hogy az ember szülei nincsenek a gyerekük segítségére ha a helyzet úgy kívánja?
- Ti költöznétek az új házba, ha fürdőszoba kész van teljesen, bútorok nincsenek csak 1 ágy?