Hoxa akác köz (beszélgetés)
Jó reggelt!
De örülök, Fokhagyma, hogy nem lett baj a bánatos pincézésedből! (Szinte biztosra vettem, hogy összeszedsz valami kórságot ott a hűvösben. Leheverni a hideg földre!! Ne mondjak semmit...!)
Köszönöm, ma délutánra már elígérkeztem, ne várjatok.
Várlak benneteket, de most már elfogyott a bor. Túl sokáig voltam a pincében. Piát is hoznotok kell, ha inni is akartok, bár az udvaron van egy kút. Ha az is megfelel, kaphattok a vizéből. Be kell vallanom, még nem kóstoltam, lehet, hogy egy kicsit arzénes.
Ejha Fokhagyma, nagy csalódást okoztunk Neked, most aztán szenvedhetsz a másnaposságtól:DDD
No majd máskor szavatartóbbak leszünk.
Egy elmaradt buli miatt kár ilyeneket csinálni, Fokhagyma! Ami késik, nem múlik.
Nem jöttetek. Pedig a pince ajtaja nyitva volt. A bejárati kiskapu se volt bezárva. Bánatomban leittam magam, most is itt vagyok a pincében, mindjárt elalszok a puszta földön.
Nohát! Nekem ez eszembe se jutott!
(Míg készülődtem Fokhagymához a pincebuliba, egyszerúen csak nem volt kedvem pogácsát sütni. Meleg is volt, no meg más dolog is volt, fontosabb.
De aztán, látod, megoldódott a helyzet, elmaradt a találkozó. No de üsse kő, majd máskor bepótoljuk!)
Nem tudok pogácsát sütni, de van mellettünk egy remek cukrászda, ott nagyon finomakat készítenek. Abból vehetek és vihetek.
Csakhogy én pogácsa nélkül mennék... :-)
Jó reggelt. A muszáj nagy úr foghagyma. Dolgozni kell. Nemsokára költözünk. Hétköznap még rendes munkahely van. Mi újítunk fel egy 150 éves parasztházat. Szakikat nem keltünk. Válogvakolunk festünk csempézünk. Két kicsi kezünkkel 51 és 61 évesen.
Nono! :-)
(Egerek mindenhol vannak, csak lehet, hogy még bizalmatlanok, azért nem mutatkoznak. :-) Majd ha már tele lesz a kamra, télen...)
Fokhagyma meghívása igazán csábító... Mit szólsz hozzá? Én szívesen benéznék hozzá pár percre.
Nagy Ég!
És te hagyod ezt?!?!
Remek ötlet , egy kis pince buli, sok pogácsa, kevés itóka, csak a jókedvért.
Vasárnap ne dolgozzatok! Pihenni is kell valamikor. Meghívok mindenkit egy kis pinceszerre. Pogácsát hozhattok, a piát én adom.
Igen, az egyik már teljesen lerészegedett, és a macskát keresi. Meg akar küzdeni vele.
Sziasztok. Reményeim szerint itt nincsenek egerek. Kinn vagyunk a háznál. Dolgoztunk egész nap. Holnap folyt. Köv. Itt alszunk.
Őket itatod ott lenn a hűvösben?
Kellemes napot nektek. Ne a legnagyobb hőségben sepregessétek a tornácot. :)
Nem egyedül. Egerek is vannak itt.
Egyedü-ü-ül??
Ezt nem illik! :-D
Csapra vertem egy hordót.
Mivel töltöd az időt ott a hűvösön?
Megvagyok ám, csak lent vagyok a pincében, azért nem láttatok. Ott van a leghűvösebb.
Nárcisz, szerinted akad olyan ember aki minden nap ne lenne egy nappal öregebb?
Te és az öregség, ugyan már! :-)
Öregszem, feledékeny lettem.
További ajánlott fórumok: