Hoxa akác köz (beszélgetés)
Sepregettél, sepregettél...!
És ezután ki fog sepregetni??
A házikódat szemmel tartjuk, mig odaleszel, és vár vissza az Akác köz!
Még szerencse! :-D
Tudod, mi itt az Akác közben egyáltalán nem ugyanúgy reagálunk a "jelenségekre", ahogy más népek.
Mi valamennyien barátságosak, toleránsak vagyunk, szeretjük a szomszédainkat és úgy egyáltalán az embereket. És más élőlényeket is, úgymint kutyák, macskák, egerek, gyíkok... Sőt! Egyikünknek még tigrise is van, és ha éppen házon kívül tartózkodik a gazdi, beosztjuk, hogy mikor melyikünk visz neki enni. Pedig az nem semmi, amit az a fenevad eszik! :-D)
Deeeehogyis, apróság az egész!
Csak azt jeleztem Fokhagyma felé, hogy tovább nem várom a segítségét.
(Nem vagyok én ANNYIRA vészjósló! :-D)
Hát jó!
Ha nem, hát nem, nincs harag.
Talán jobb is így!
Nos?
...Nos...
Fokhagyma, talán neked korán van még ilyenkor...
Ahogy látom, ebben az időben még csak ébredezik a Köz... Nálam viszont már kész az ebéd. s gondoltam, ideülök egy szusszantásra...
Annyira szeretném, ha ez az ötletünk az együtt gondolkodásról összejönne! Itt a kispadon...
Az ám!
Fokhagyma! Te kifejtetted a napokban, hogy miért csak a "külső" Közben vagy hajlandó lakni... Megértettem, tudomásul vettem. Kérdeznélek ugyanakkor: van-e (véletlenül) olyan barátod, ismerősöd, vagy barátodnak a barátja, ismerősödnek az ismerőse, aki lakhatási gondokkal küszködik? Mert ha volna ilyen (esetleg), szóljál neki esetleg, hogy az Akác köz a Hoxán tele van szebbnél szebb házacskákkal, s közülük még elég sok a gazdátlan...
Ha nem esik nehezedre...
Megköszönném...
Aranka háza előtt itt a Közben van egy kispad.
Jobb helyet el se tudok képzelni egy kis tervezgetésre... :-)
Szia, Fokhagyma!
Köszönöm a jótanácsot! A töltögetést illetően! El is kezdtem rögtön töprengeni, hogy miféle micsodát is lehetne megtöltögetni valami jóféle miegymással... Eddig nem jutottam messzire, pedig felmerült már egy csomó ötlet. Csak egyiknek ez a hibája, a másiknak az...
Mivel írod, hogy ilyesfajta problémákkal Te is küszködöl időnként, nem lenne jó, mit gondolsz, ha közös erővel ötölnénk ki valami jót?
Örülök Fokhagyma, hogy nem a cserben, hanem a kertben vagy . Még rímmel is hihi!
Kellemes hétvége elé nézek, lányom mindkét nap szabad, idő is gyönyörű.
Jó reggelt!
Szia, Fokhagyma! Örülök, hogy kikerültél a pácból! Akarom mondani.. a cserből!
Hogy mi újság? Nálam szinte semmi. Jönnek-mennek a napok egymás után.
Könnyem pereg,
Itt kesergek.
Egymagamban bulizok,
Nem jöttek a szomszédok.