Honnan lehet tudni (lehet-e egyáltalán), ha egy pasi csak ki akar használni? (beszélgetés)
Ez igen nehéz kérdés... Vannak mániások, akiknek ezzel telik az élete, hogy skalpokat gyűjtsenek. Van, aki magába a szerelembe szerelmes és ezért elhagy minden nőt. Szerencsére én eddig mindig megéreztem, ha egy pasi sumákolt, mondjuk mindigis óvatosabb voltam. Volt, akinek túljártam az eszén, mikor megéreztem, hogy nem őszinte.
Nyitott szemmel, és ésszel kell járni. Szándékosan nem szívet írtam, mert arra nem jó figyelni ilyenkor.
Ugye a legszembetűnődd az, ha hamar szexelni akar. Az eleve felejtős. Ha túlzottan nyomul (ajándékok, egész nap sms stb) akkor az is gyanús.
Olyat válassz, aki külsőleg és belsőleg is egyaránt megdobogtatja a szíved. Aki határozott, szeret veled lenni és ezt a tudomásodra is hozza, kedveli és élvezi a veled töltött programokat és beilleszkedik a családba (márha normális a család).
Szerintem nincs erre konkrét recept. Minden férfi más, a bizalmat ki kell érdemelni. És kutyából nem lesz szalonna :)
sajnos sok csalodásom volt,ezért nagyon bizalmatlan vagyok...van vmi tippetek ennek kivédésére ? (megismerkedsz vkivel együtt vagy vele, stb utána meg elhagy?...)
mi kell ahhoz hogy meg is tarts egy pasit ?
További ajánlott fórumok:
- Szoptatás alatt lehet-e fehérjeport inni és édesítőszert használni?
- Babe koszmó elleni sampont lehet-e akkor is használni, mikor már nem koszmós a haja?
- Tudna valaki segiteni? Nadin kén szappant lehet-e használni Apotheker zsálya géllel?
- Kisbaba mellett lehet-e klímát használni?
- Kötőhártygyulladása van a 4 éves kisfiamnak, szerintetek a Bioptron lámpát lehet-e használni, a gyulladt szemre?
- Fémallergia esetén lehet-e ezüstkolloidot használni?