Honlappal kapcsolatos témák (beszélgetés)
Nem értünk egyet. Nem baj, ilyen bármikor, bárkikkel megtörténhet. :)
Az, hogy mi hihető és mi nem, eléggé szubjektív lehet.
Fura, hogy pont te hozod fel ezt. Igen, azt gerinctelenségnek tartottam és aljas visszaélésnek a törzspont rendszerrel. Kevéssé hihető, hogy több száz recept szorult törlésre, majd "finomított" formában feltöltésre. Én ezt nem fogadom el indoknak.
Ha valaki a naplójába is elrak recepteket, az nem probléma. A két eset ég és föld.
Khm.
Gerinctelenségnek tartottad, hogy egyesek törölték a receptet, s új, kipróbált, finomított módon feltöltötték.
Itt te vagy a főnök, te határozod meg a törzspont rendszert. Kíváncsian várom a változtatást. :)
Kedves Hoxa!
Írtad: "A törzspont-rendszeren még dolgozunk, fog változni."
Észrevétel (már ha elfogadod tőlem/szerintem te is tudsz róla): többen úgy szereztek/szereznek törzspontot, hogy a receptet feltöltik a naplójukba (most csak egy naplóra nézve 2 pont), majd felteszik a receptek közé ugyanazzal a képpel (+2 pont). Szerinted ez nem gerinctelenség?
Gondolom, ezt az anomáliát megszüntetni nem túl egyszerű. Vagy ebben is tévedek?
Köszönöm a segítséget, ránéztem a böngészőm körmére, s megtaláltam, hová kell nyúlni. :) (Valamelyik idióta wint10 frissítés állíthatta el, mert arrafelé nem szoktam kotorászni. A win7 ilyet nem csinált, viszont a win10 egyre több bosszúságot okoz. Már tisztáztam feléd, hogy valóban nem sok közöm van a weboldalak fejlesztéséhez, ezért néha nehéz szétválasztanom, hogy mi az op. rendszer/böngésző, ill. egy akármilyen web oldal sara.)
Nem „valamilyen témában, ami valahogyan kapcsolódott a számítógépekhez” van közöm az informatikához. Pl. speciális bérszámfejtési programrendszereket (is) írtam (csapatmunkában). Luxus lett volna hibázni, mert emberek tízezreinek fizetése függött a munkánk minőségétől. Tudnék mesélni a „kalandokról”, amik abból adódtak, hogy valaki megírt egy jó web-es felületet, amin rögzítették az általam kódolt, sokáig hibátlanul működő programrendszer (szervező által kiválóan specifikált rengeteg egyéb: utalási, statisztikai, adatszolgáltatási, stb. követelményeit és) inputját; aztán a következő web-es verziót (jogszabályváltozás miatt) mással csináltatták, aki nem tudta a rögzítő felületet üzembiztosan használhatóra programozni. Nem kevés plusz munkám származott miatta.
Itt is elmondom: félreértettél; egyáltalán nem tartom idiótának és értelmetlennek a fejlesztéseiteket; becsülöm a rengeteg munkát, energiát, amit belefektettek. Ha nem tudnám követni a változásokat, nem lennék naponta itt (ellentétben azokkal, akik már be se lépnek, de olyan is van aki mérgében törölte magát).
Már biztosan elfelejtetted, - én is csak egyre emlékszem -: tettem (igaz, apró) módosítási javaslatot, amit rögtön végrehajtottatok.
Kedves Syria! A helyesírás ellenőrzése a böngésződ funkciója, nem a honlapunké. Ezért a böngésződben kell keresned a problémád okát ezúttal, nem nálunk. Én most éppen PC-n használom az oldalt Chrome-ban és vígan aláhúzta a nevedet a hasznos kis funkciója.
Tudom, hogy vén róka vagy valamilyen témában, ami valahogyan kapcsolódott a számítógépekhez, de mivel - mint ahogy már az akasztófás fórumban értésemre adtad - idiótának és értelmetlennek tartod a fejlesztéseinket és követni őket nem tudod, ezért nem élnék a tapasztalataid kiaknázásának lehetőségével, köszönöm szépen.
Csak nálam nem működik az "Új hozzászólás" ablakban a helyesírás ellenőrzés? Ezt nov. 8-án szóvá tettem itt. (Kb. akkor gyűlt meg a bajom a dominós fóromon a bejegyzési lehetőséggel.)
Kedves Hoxa! Ez nem kötekedés. Tény, hogy nem írtam honlapokat, nem üzemeltettem weboldalakat, de hidd el: a tesztelés az egyik erősségem, mert régi róka vagyok a szakmában. :)
A lista kódolása nincs összefüggésben semmivel, a szerveren csináltam és nem figyeltem a kódolásra. Ennyi történt. Leírtam már máshol, hogy nem olyan egyszerűek ezek a dolgok, ahogy egy laikus elképzeli.
Nekem még senki más nem írt erről.
Bocs, de valamilyen szinten biztosan összefüggésben van a váltással.
Kérlek: ne az én számomra rakd fel jól, hanem teremtsd meg a többiek számára is a saját receptjeinek a listázási lehetőségét! Ha hónapokat kell várni rá időd hiányában, az nem számít. Szerintem rajtam kívül mások is örülnének a lehetőségnek. :)
Köszönöm a törődést. Kezdem érteni, miért nincs listázási lehetőség: az új platformon nem egyszerű az élet. Ezt kaptam:
"SzegĂŠny" tĂŠszta (sĂłs)
ĂfonyakrĂŠmleves
ĂfonyĂĄval tĂśltĂśtt alma
Alma krĂŠmleves
AlmarĂłzsĂĄk
AlmĂĄs batyum
AlmĂĄs reggeli
AlmĂĄs sajtkoktĂŠl
AlmĂĄs-mĂĄkos muffin paleo mĂłdon
AlmĂĄs-tormĂĄs csĂźlĂśk
AlmĂĄs, hagymĂĄs krinolinsalĂĄta
AlmasalĂĄta mandulĂĄval
AlufĂłliĂĄban sĂźlt gyĂśmbĂŠres hal
Amerikai kĂĄposztasalĂĄta
AnanĂĄsszal tĂśltĂśtt jĂŠrcemell-filĂŠ
AnanĂĄszkosĂĄr
Angol hagymaleves
Aranygaluska muffin
Argentin vegyes salĂĄta
Aszalt szilvĂĄs falatok
Aszpikos sonka
AvokĂĄdĂłs karalĂĄbĂŠ fĹzelĂŠk
BabpĂźrĂŠ
Unicode (UTF-8)-ként megnyitva a helyzet egy fokkal jobb, de még mindig nem lehet vele messzire jutni. Biztosan bennem van a hiba, mert nem találtam rá a megfelelő konverzióra.
"SzegÊny" tÊszta (sós)
ÁfonyakrÊmleves
Áfonyåval tÜltÜtt alma
Alma krÊmleves
Almarózsåk
Almås batyum
Almås reggeli
Almås sajtkoktÊl
Almås-måkos muffin paleo módon
Almås-tormås csßlÜk
Almås, hagymås krinolinsalåta
Almasalåta mandulåval
Alufóliåban sßlt gyÜmbÊres hal
Amerikai kåposztasalåta
Ananåsszal tÜltÜtt jÊrcemell-filÊ
Ananåszkosår
Angol hagymaleves
Aranygaluska muffin
Argentin vegyes salåta
Aszalt szilvås falatok
Aszpikos sonka
Avokådós karalåbÊ f�?zelÊk
BabpßrÊ
A váltás előtt, néhány gombnyomással ilyen lista volt készíthető. Gondolom, ezt a lehetőséget nem fogjuk visszakapni. Sajnálom, ha így van.
"Szegény" tészta (sós)
Áfonyával töltött alma
Almás batyum
Almás-tormás csülök
Alufóliában sült gyömbéres hal
Amerikai káposztasaláta
Ananásszal töltött jércemell-filé
Angol hagymaleves
Argentin vegyes saláta
Aszalt szilvás falatok
Aszpikos sonka
Baconbe tekert fasírt
Baconbe tekert sütőtök
Kilistáztam neked a receptjeid nevét abc-ben, innen leszedheted:
Kedves Hoxa!
A recepteknél nagyon bezavarnak a túlnyomórészt semmitmondó képek.
2018.05.17 előtt csodás listát tudtam készíteni bárki által feltöltött receptjei címe alapján, többek közt a sajátjaimról is.
Most értékes negyedórákba kerül, mire megtalálok egy-egy kedvenc receptemet, amivel gazdagítottam a honlapodat, mert a fene se emlékszik arra, hogy mi volt a pontos név.
Pihenjünk bele abba is, hogy nincs szűrés a saját receptjeiken belül?
Kedves Hoxa!
Nagyon hiányzik a képeslapoknál (is) a szűrés a sajátokon belül kategóriára. Adott esetben 10-20 percbe is telik, mire kihalászok egy-egy régi üdvözlő, vicces, akármilyen kategóriájú képeslapot a sajátjaim közül.
Pihenjünk bele a mostani helyzetbe? Szándékodban áll a módosítás, csak idő/kapacitás hiányában nem tud realizálódni, vagy örüljünk annak, ami egyáltalán van?
További ajánlott fórumok:
- Akinek van kedve, jöjjön:beszélgessünk! Csevegjünk kötetlenül, gyermekkel kapcsolatos témákat hanyagoljuk!:)
- Friss kapcsolat, kényes témák megbeszélése
- Keresztény vallással, hittel kapcsolatos témák
- Gyermektelenek gyerekekkel kapcsolatos témákról?
- 2-3 éves gyerekekkel kapcsolatos témák
- Szerintetek a felhasználok betartják a honlappal kapcsolatos szabályokat?