Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Én is úgy tudom h a pipi-husi fiatalít.
... valamikor itt az egyik vállalkozó képtelen volt ellenállni 1-1 új lehetőségnek , sokszor ráfázott , mégse tanult belőle soha , majdnem úgy volt , mint ecceri h mindegyiknek épített 1 házat , aztán többnyire egyetlen bőrönddel jött el és mire megöregedett teljesen tropára ment a memóriája ... öregségére megtalálta álmai nőjét ! és majd 40 évet leéltek együtt / v belefáradt ? a keresgélésbe ?!!!!!
A második sor is nagyon jó.....
Arra emlékszem h az első gyerekkoromban a Nagymamám is tett zsírt a nokedlira, gondolom azért is h laktatóbb legyen, meg azért is h ne tapadjanak össze.
(Meg talán hús helyett is.....)
A sztrapacska pedig el is bírja a sok zsírt is.
...igen ! :) én arra gondoltam h ha valaki a kutyának se kell :( :( :( annak is , mondjuk ha van valakinek 1000nyi lehetősége és mégse él vele vissza :))))))))))))
... persze h nem jön össze !!! mert aki nem is akar beletenni ? az ugyan honnan is akarna kivenni ?!!! rácsapnának a kezére azok , akik strapálták magukat érte ! 1x az egyik vállalkozónak a buliján voltak nagy bográcsolások és mindenki meg volt hívva aki a dolgozója volt , de volt aki félreértette és csak az jutott el a füléig h mindenki !!! aztán rászóltak :( :( :(
Ez nagyon jó 😀
Hasonló: impotensen könnyű hűségesnek lenni.
... persze ! mert mire a zember megöregszik cefetül erkölcsös lesz , v elromlik a memóriája :( :(
... persze h nem !!! nem szedegeti ki az ember állandóan ! minek szedné ?!
... szeretné most is a nasit , de szokott is néha bűnözni és utánanyomni 1 kis inzulint , felvilágosította 1 másik cukros , h ő bizony mindent eszik és utána nyom 1 kis inzulint , azóta Bundy is elengedi magát néha :( :(
... az se jó ? ha írsz neki a facebookon :) ha neki nem ilyen gagyifonja van ? mint nekünk , ő netezni is tud vele , megnézheti akkor az üzeneteit is :)
... persze ! akkoriba kaptam az első használt telefonomat :)
De ez így megy, mióta felbomlottak az ősközösségi társadalmak. Igaz, hogy kb. 50 évig dolgoztunk azon, hogy majd: "a közösből mindenki egyaránt vehet", de nem jött össze.
Változnak az értékrendek, mint mindig a történelem során.
Az is állandó, hogy az öregek az erkölcs és a tisztesség pusztulását vizionálják. Úgy emlékszem, a legrégebbi erről szóló írás az ókori Görögországból származik.
Elértéktelenedik a világ, vesznek a régi értékrendek, és egyre inkább csak fogyasztás számít.
Az értékrendben is: valaki meg tudja venni, a másiknak csak használtakra telik...
Én egy időben gyakran váltogattam a meglevő telefonok között aszerint,hogy melyikbe sikerült éppen akkut venni.
Mindenáron a régieket akartam használni,mert ragaszkodom a megszokott tárgyakhoz. De már kezdek beletörődni, hogy vannak eldobható tárgyak... kapcsolatok... törvények... érzések...
Hát ugye? Azok a félős dolgok, nem amikor nem éred el.
Én egyet már elkoptattam, és nehéz volt az aktuális telefonomba is beletenni, féltem, hogy eltöröm. Kértem másikat, és az ügyfélszolgálatos csak úgy lazán belerakta, ahova én kínlódva és nehezen tettem bele.
én is.mikor a lányomat elütötte egy autó,a kollégiumi nevelőtanár hívott.egyszer beszéltem vele,de azonnal megismertem a hangját.
Az én SIM kártyám már ha jól emlékszem, a 4.-ik készülékben van.
Azt hiszem, a SIM kártya nem kopik el hamar. Én is rakosgattam, már, semmi baja.
Nagyanyám néha sütött krémest, de nem vett hozzá pudingport. Ő még elkészítette a "rendes" krémet hozzá.
Biztosan szeretné most is, csak nem eheti. Még jó, hogy a kis adag kocsonyákat is szereti.
Sok finomságot csináltál. Gondolom, Bundy cukra miatt már nem lehet ilyeneket.
Nálunk a mennyiség elegendő volt, de én minden zsíroshoz kenyeret ettem, és a nokedli is zsíros volt.
Itt is kaphatók ilyen olasz sonkák, de meglehetősen drágák. Egyszer azért majd kipróbálok pár szelet pármait, hátha az itteni nem annyira sós, mint a tiétek.
Ha valamelyikünk nem elérhető, akkor nem kapunk frászt, legfeljebb azt gondoljuk, hogy valami miatt kikapcsolta, vagy nincs térerő ott, ahol éppen van.
Az már kicsit más, ha hosszú időn át nem veszi fel, de még akkor is ott a lehetőség, hogy levette a hangot.
Én akkor ijednék meg, ha a fiam telefonjáról egy idegen hívna.
Nagyon helyes! A szalámi és a sonka nem tartalmaz annyi szénhidrátot, mint a kenyér, a tészta vagy a krumpli.
A sovány sonkát nem szalámival párosítva eszem, de kenyér nélkül, sok savanyú káposztával.
További ajánlott fórumok: