Hologramos karkötő tapasztalatok (beszélgetés)
Hali mindenki...
25 éves sportoló vagyok és egyetemista, aki most decemberben fog államvizsgázni. No először is le szeretném írni, hogy én nagy szkeptikusok közé tartozom, aki még a vallást se kajálja be. Semmit se hiszek el.
No, tegnap kaptam egy fekete színű dízájnos SBS Forza Balance UNICO karkötőt (7800 ft), mondtak ezt azt, hogy "húdeszuperülhat". Én meg csak néztem ezt a fekete vacak műanyag karkötőt, hologrammal. Fel se tudom fogni, hogy ez a hologram képes 7,83 Hz -t produkálni (Utána is néztem: Mylar hologram --> erről semmiféle leírást nem találtam, a működési elvről se --> kitalált név).
Meg kipróbáltam a kísérleteket, hát mit ne mondjak, jót mosolyogtam magamban. Az ember agya elhiszi, hogy hat, ezért "működik". Ez egy ezeréves trükk, amit alkalmazott kineziológiának hívnak, és amelynek segítségével képes becsapni az embert, aki egyszer gyengébbnek, másszor erősebbnek hiszi magát.
Szval, jó nagy duma az egész. Jó biznisz. 1 év múlva kiderül, hogy kamu az egész.
Nos, még mindig rajtam van mert tetszik, és divatos. De nem várok semmiféle hatást tőle.
De azért tegnap este az ágyban, mintha elzsibbadt volna a bal karom (bal csuklómon van a FB), de tuti hogy nem a karkötő miatt, hanem a horgászat miatt :))))
Holnap megyek edzésre, és ott meglátom hogy mivan. Sztem ugyanolyan lesz a teljesítményem mint múlthéten, azaz semmi sem fog változni. Pénteken meg gyúrni megyek.
Na ide is leírom, az összes hologramos karkötő gyógyító ereje egy nagy szemfényvesztés!
De aki akar, nyugodtan vásároljon, majd megtapasztalja a nagy büdös semmit!
Sziasztok!
"Point break" tipusut vettem tegnap a férjemnek és magamnak.Remélem beválik.
Sziasztok!!!
Van egy ismerősöm, aki Forza Balance karkötők értékesítésével foglalkozik. Mondta, hogy vegyek, de hát eléggé szkeptikus voltam. Aztán másik két ismerősöm is ajánlotta még és a foci csapatban, ahol játszom ott is van két embernek. Jó tapasztalataik vannak. Tegnap beadtam a derekam, rendeltem egyet. Kíváncsian várom a hatásait...
Sok évig volt ekcémás az arcom.. ezen a problémám egyedül az elocom segített. . minden másnap be kellett kennem az orrom tövét, a homlokomat, és az államat. . mert ha elmulasztottam, bizony csúnyán viszketett, és esztétikailag sem volt valami szép. . . . . .
5 hete hordom ezt a karkötőt. . . 4 hete pedig egyetlen egyszer sem kellett használnom a krémet. . ugyanis nem jönnek elő a viszkető ekcémás foltok!!!:):)
Tanulmányoztam a Moksa elixírt..kb.ugyanúgy hat, mint a karkötő..először előhozza a negatívumokat, majd egy idő után elkezd hatni...ha akkor ezzel tisztában lettem volna, dehogy kapkodom le-fel..:)De az ember megijed a tünetektől..és butaságokat tesz:)
Már teljesen jól vagyok:)
Nem végeztem -túl "bonyolult"
Nézd semmi sem 100 %os mindig is lesznek áldozatok
csak kérdés mennyi ....
egyszerű és olcsó megoldásokat keresek -és nem hiszek a 100000 es szereknek sem mert annak megvan a megfelelője párszáz esetleg ezer forintért is .
Ja most a boltban egy hölgyel megcsináltuk a telefonos tesztet - és nagyon érdeklödő volt -meg is adtam a forumot neki olvasgasson :)
Most beszéltem egy ismerősőmmel azt mondta bármit is adsz az ember kezébe az erősiti ha az neki jó -és megemlitette a cukrot mert az szinte mindenkinek gyengülést hoz -kivéve a cukorbetegeknek -ezt is kiprobálom :)
Tudati beprogramozás ez a lényeg - most volt Domján Laci az agykontrolos az egyik rádioban és lényegében erről mesélt-csakhogy nehéz megtanulni és alkalmaznia egy már betegebb embernek -de másnak is -viszont az EFT ugyan erre épül negativ ki pozitiv be :)
Na de ha ez a karkötő képes erre ? nincs miről beszélni kit érdekel hogyan működik hisz a tudományosok is állandoan változtatnak az addig állitólag bizonyitott tényeken -mégsem ugy van ahogy gondolták eddig -most l rájöttek a cukorbetegség sem ugy van ahogy gondolták -ezt a GNM ben már rég tudjuk :)
További ajánlott fórumok:
- Műtétem miatt le kell vennem a kabbala karkötőmet!!
- Van-e valakinek iRenew egyensúly karkötője, és mi a tapasztalata?
- Power balance karkötő
- A párom karkötőt kapott a "haverjától"... Elhinnétek?
- Mágneses karkötő tapasztalatok
- Van tapasztalatod a szúnyog és kullancsriasztó karkötővel kapcsolatban? Megosztanád velünk?