Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
PP Full Protein nap,Protein Proteinnel magyarul fehérjenap
PV Protein Vegetable- Fehérje-Zöldség nap
Jó reggelt!
Látom Ti már rövidítéseket használtok,miket jelentenek?
PP,PV stb....
Szép reggelt mindenkinek :)
Látom, tegnap nagyon aktív fórum volt!! Izgi :)
Piroskám, tudod, én bírom a stílusodat.. valószínűleg, mert az enyém is határozottan hasonlít. Maximálisan egyetértek veled :)
Dzsuli.... ez a veterán dolog szíven ütött :) Annyira azért nem vagyunk öregek :)
Jóreggelt szép napot!
Tegnap fini csirkemájat csináltam pörköltkockával, natúr zöldbabbal, tetejére egy kanál yoghurtot tettem, fenséges!
Ma kipróbálom a mikrós-sütit.
8.nap 4,4 kg nagyon örülök!Hihetetlen, de hát nagy a súlyom is.
Jó reggelt:)
Istenem, de utálom ezt a korai kelést. 6 óra óta bent vagyok a melóhelyen, és 1 óra az út idáig. Akkor képzelhetitek mikor kelek.:(
Hétvégén meg 6-kor kidob az ágy.
Tegnap nagyon finom levest főztem, igazi dukanos PV napra. Lucskos káposzztát. Mindig a leves hiányzik, így megpróbálok vegyes napra azt főzni. Ma az lesz az ebéd. Délután tandoori csirkét készítek holnapra. Ez a borzasztó, hogy mindig reggel ki kell vennek a fagyóból a húst, hogy délután megfőzzek, másik napra. És akkor a családról még nem is beszéltem.
Ez a receptgyujtemenyt engem is érdekel!:)
Dalit, én amikor sebeszetre megyek mindig kifogom a sok labujjat bekotos betegeket, fel óráig vannak bent:((( én mindig csak azt nézem, hogy kinek milyen helyen van kötése, és számolok, hogy ez most mennyi idő nekem, pedig biztosan szegények nem örömmel vannak ott ok sem.
Hűűű, én gyerek koromban csináltam ezt, durva.
Ma voltam sebészeten átköttetni, kifogtam egy elég béna asszisztenst, folyamatosan a sebbe nyúlt kötözés közben. Viszont ma végre tényleg fegyelmezetten PP napot tartottam. Kiváncsi vagyok az eredményre.
Van benne kép a tiramisudról:)))
De bocsi, első recept pont a tejbezabim
Bontó nem bontotta fel rendesen, gondoltam majd késsel lefeszítem a tetejét. Végeredmény, kuka:D
Én is kaptam mar receptgyujtemenyt, de egy ilyen anyagot csak néha olvasok el végig, ha legalább kép is lenne benne:)
Mit köze a konzervnek a keshez? Jobbulast, megmaradsz?
Engem ma mar 3*ra kotoztek, ragasztottak, és ott oromkodtek, hogy mar milyen szép a seb, egy 5cm-es átmérőjű eleven hús. Na de ha ők mondjak, hogy szép, hat akkor legyen!
Persze, de ha nekem küldenek levelet azért elolvasom, azért gyüjtögetek, nem?
Holnapi ebédkészítés közben beleállt e kezembe a kés, még jó h. "szép" széle lett és nem balkezes vagyok. Egy darabig elfelejtem a konzerv halat.
Szilvia, Cologran Lidlban kapható. Pangasius ehető, de zsíros halnak számít, meg ami általában Mo-on kapható az egy hulladék, ezért inkább válassz vmi mást!
Tejbezabit én mikroban keszitem. Egy 1,5 dl tejhez rakok 2ek korpat és azt addig forralom amíg majdnem ki nem fut, figyelem. Nekem ízlik.
Piroska, én értem és tudom milyen veterannak lenni egy közösségben, nehezen tudjuk megszokni, hogy új emberek is megpróbálnak beilleszkedni, megpróbálnak sikeresen lefogyni. De egy veterannak szerintem feladata kicsit több türelmet tanúsítani és lehet, hogy többször megválaszolni egy kérdést. Örüljünk neki, hogy mi mar ezekre mind tudjuk a választ, mert az azt jelenti, hogy jók vagyunk ebben.
Remelem tudod, hogy ezt egyáltalán nem rossz szándékkal írtam.
Nekem még az ilyen tiszta filével nem volt rossz tapasztalatom,mondjuk csak ezen a sütőn sütöttem eddig és nem volt se zsíros se semmi,inkább szárazkás volt.
Akkor szerintetek mehet így?
hááát a Pangasius halfilé elég rizikós dolog. Vagy te ismered?
Nekem volt, hogy nagyon fonom volt, máskor meg olyan utóíze volt, és zsíros, hogy azt hittem elhányom magam (bocsánat!)
De szerintem másnak is volt itt hasonló tapasztalata...
De egyébként elvileg lehet, semmi akadálya
Azt a Cologran port hol lehet kapni?
Az mindig kell bele vagy elhanyagolható?
sziasztok!
az normális, hogy nem vagyok éhes??? és azt azért nem mondanám, hogy sokat ettem...
Ha elolvasod a receptgyüjteményt amit küldtem Neked az első helyen van.
Na ezért szoktam NEM kedves lenni. Mert el se olvassátok, de Nekem kell jelszóval küldjem el? Másnál is tapasztaltam h. elküldtem és még 2x is benne lévő receptet kérte. Olvassátok el legyetek szívesek. Köszi.
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(