Hölgyek !Jól esik ha megnéznek? (beszélgetés)
Férfiaknak nem eshet jól?:)
Hiszen életünk egy nagyon nagy része az, hogy "megjelenjünk".
Sőt, van akinek csak az. Az már nem annyira szerencsés.
Egy ilyen összehasonlítás akkor és attól valós, ha több helyen is megtörténik a megfigyelés. :)
De továbbra is tartom azt, hogy nem a várostól, hanem a nőtől függ, hogy meri-e viszonozni a pillantást, vagy szemlesütve elsiet.
Korábban egy terjedelmes cikkben azt olvastam, hogy a nők nem igazán szeretik ezt. Nehéz így végigmenni az utcán, hogy a pillantásokat viseljék és zavaró.
Ezért gyakran sütik le szemüvet és mennek úgy végig bárhol csak ne kelljen senki szemébe nézni. Pontosan nem emlékszem már a részletekre, de ez volt a lényege. Na pedig itt eddig több volt a pozitív hozzászólás ez ügyben :)
Én személy szerint eltérést látok ebben a témában itt vidéken ahol lakom, és pl Budapest között. Pesten a nők sokkal inkább az ember szemébe néznek min,t mondjuk egy tetszőleges vidéki városban. Ennek okát nem tudom, csak tapasztaltam nem is egyszer.
Á...nem bírom!
Most vagy mindenkit megtéveszt a fórumcímben a "helyesírás", vagy tényleg senki nem tudja, hogy a jólesik ebben a szövegkörnyezetben egy szó? :O
:)) náráncsosruzsaszín :))
De hogy nem piros az tuti :
Miért szeretted volna megmondani?
Ha ő abban érezte szépnek magát.
Erzsébet királynőnek a rangjához méltóan kell öltöznie, a "mákos tészta"hajú hölgynek a hangulatához, egyéniségéhez :))))
Lehet. Bár én nem szoktam osztályozgatni a nőtársaimat.
Viszont pl. tegnap láttam egy idősebb nőt gyönyörű ezüstösen őszülő ("mákos tészta"), természetes kékes alaptónusú hajjal. Amihez fölvett egy LAZACPIROS otthonkát.
Annyira szerettem volna megmondani neki, hogy a csodás haja egy kincs, és vétek elrontani ezt egy színben ennyire hozzá nem illő ruhával. És legszívesebben azt is mondtam neki, hogy ha hozzá illő ruhatárat akar, akkor tanulmányozza azokat a színeket, amikben Erzsébet királynő meg az anyukája jár / járt.
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy a hölgyek rossz házasság vagy együttélés esetén nem tudnak változtatni?
- "Nadrágot" hordó hölgyek:)
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- 40 feletti hölgyek, asszonyok! Gyertek, csevegjünk!
- Nők vagy inkább hölgyek a másik oldalon
- Ennyire elítélendő ez a hölgyeknél?