Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
:D Nálam is ez van... egész éjjel alig aludtam, jöttem volna már, most meg mennék haza! :DDD
Amúgy mizu veletek? :)
Szeva! :) Neked is!! :))))) Mi a helyzet Nálad?
Ja és Mindenkinek, ha még nem írtam volna! :P
Szia!
Megírtam priviben őket, köszönöm szépen a segítséget!
Gratulálok az újdonsült kismamának!!!! 2 éve nekem is ilyenkor lett pozitív a teszt! :)
Sziasztok! :D
Nagyon Boldog Új Évet kívánok nektek! :)
A babásoknak jó egészséget, a babásodóknak sok gólyát, a gyerekeseknek sok kakis pelenkát! :D*
csak beköszöntem,sziasztok!!
B.Ú.É.K mindenkinek!!
Sziasztok!!
Gratula!!
Sziasztok! Rég nem írtam ide, de folyamatosan olvasgattalak titeket!
Nekem az évem nagyon jól kezdődik.
Ma reggel produkáltam egy pozitív terhességi tesztet! Most még hihetetlen a dolog!
10 hónap után végre sikerült!!!!
szia
kellene még a neved
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék Tőletek, ha nem bánjátok! :) Megnéztem a lunariumos oldalon a J napjaimat és a rizikófaktoroknál meglepődtem. Eddig úgy olvastam, hogy 0-5ig lehetnek, de nekem 8. hónapra 6-ot, 9. hónapra 8-at írt!!!!! :( Vajon én rontottam el vmit? Ha vki lenne olyan kedves és lenne pár perce, megnézné nekem légyszi? 1983. 02. 13. reggel 5 órakor születtem. Ennyire gáz lenne a rizikóm? Nagyon szeretnénk egy húgicát a kisfiamnak tavasszal-nyáron, de nem sok jót ígér. :((((( Előre is köszi! Sziasztok
sziasztok!!
Jól emlékszel ezt így mondják azok is akik nagyon benne vannak a témában!!!
:)
Sziasztok!
ARE!!!
Írtam neked privit, várom a válaszod..
B.Ú.É.K. mindenkinek...
sziasztok!
csatlakoznék, ha lehet....
október óta próbálkozunk a férjemmel szorgalmasan, de eddig nem jött össze a baba... megfogadtam,hogy januártól a jónás módszert is bevetem... vissza is számoltam és kiderült, hogy az elmúlt három hónapban egyszer sem akcióztunk a jónás módszer szerinti napokon :(
tehát összegezve szedem a gravidát, hőmérőzök, palástfüvet iszogatok, és most már a jónás napokat is figyelem.. :DDDDDDDDDDDDDD kész agyrém :D
kicsit hosszúra sikerült a bemutatkozás, bocsánat.
üdv
moki
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?