Hol vásároltok gyermekeiteknek? (tudásbázis)
abcd!
Meglepett amit írtál, mert nekünk a Kengurusok nagyon bejönnek. Az egyik kedvenc márkám! Sajnos nálunk nincs márkabolt, de a helyi bababoltba nagyon sok rucijuk van és sokszor szoktam venni belőlük.
Bababolt, bevásárló központok, márkabolt, kínai és minden olyan helyen, ahol meglátok valami aranyosat, amibe a fiam tuti jól mutat. Kerül amibe kerül!:) Inkább nem eszem:) Egy helyen nem szoktam, a turiba. Én sem hordok levtett cuccot a gyerekem meg pláne!
A barátaim, viszont szinte mindent ott vesznek, esküsznek rá. Nekem nincs vele gondom, de én nem adom a gyerekemre a használt cuccot.
Szia Hoxa!
Ez volt az a kettő... :-))
És most már világos a reklámozás-téma. Köszi. :-)
Én csak azt a reklámot nem szeretem, amikor idejön valaki és árul valamit, vagy a saját boltját, üzletét reklámozza, ha leírtok pl. egy üzlethálózat nevet, ami több helyen is van, abban semmi rossz nincs, nem is szoktam reklámnak tekinteni.
Én használt angol cuccokat szeretek venni, most még oké, mert úgyis hamar kinövik a gyerekek. A Kenguru goldba szoktam még járni, a Brendont kerülöm, mert iszonyú drága.
Szia Ancsi!
Nem reklám, ha leírjuk?
Hoxa-anyácskánk rossznéven veszi...
Ok, rejtjelezem: B-betűs bababirodalom (bár nagggggggyon drága), K-betűs magyar hálózat (azért jó, mert az azonos színek együtt vannak az állványokon, nem kell végignézni az összes ruhácskát, hogy találj összeillő body-t és rugit), szeretem a tesco bébi body-ját is (különben rühellem a t., de ezek a cheroke ruhák tényleg jók!).
Ez változó. Amkor kicsi volt, akkor a Brendonban, most pedig játszós ruhának a kínai is jó, utcára/orvoshoz/alkalomra a helyi gyereküzletben.
Cipőre viszot sosem sajnálom a pénzt, mindig olyat veszek, ami jól tartja alábát, megfelelően szellőzik, jó a talpbetét benne.
További ajánlott fórumok:
- Gyerekszáj - gyermekeink aranyköpései
- Miért támadják azokat a szülőket, akik vegetáriánus módon étkeztetik a gyermekeiket?
- Ti támogatjátok anyagilag a gyermekeitek életkezdését? Ha nem, akkor miért nem?
- Meditáció az iskolákban? Mire nevelik a gyermekeinket?
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Nem a gyermekeidért élsz