Hol érdemes ismerkedni? (beszélgetés)
Disznósajt a mi Hansi Barátunknak.
Te is találnál ott jó kis Német csajokat.
Hát azért ez így nem igaz.
A legjobb barátnőmmel 9 éves korunk óta vagyunk barátnők.
Együtt jártunk általánosba, majd középiskolába, dolgoztunk is együtt.
Amíg nem volt családunk, addig naponta volt közös programunk azon felül, hogy együtt ültünk a suliba is és együtt dolgoztunk.
Aztán kicsit ritkult, hiszen a családunkkal is kell időt tölteni, de gyakran találkozunk, együtt nyaralunk, együtt töltjük az ünnepeket. Van olyan, hogy csak havonta találkozunk, de ettől még legjobb barátnői vagyunk egymásnak.
Vannak barátnőink is, akikkel ritkábban találkozunk, de ettől még barátnők vagyunk, hiszen ők is az életünk részei már több tíz éve. Ők 'csak' a barátnőink, mert velük ritkábban találkozunk, de igyekszünk azért minél több közös programot szervezni, és bár egyszerre ritkán tudunk nyaralni, de azért ilyet is szoktunk szervezni, ahogy együtt szoktunk sok mindent ünnepelni (születés napok, gyerekek születésnapjai, karácsony, stb.)
Tehát, a barátok, azok barátok, úgy is, ha nem naponta találkozunk.
A haverjaim azok, akikkel ha véletlenül összefutunk, akkor csapunk egy nagy bulit, tudunk beszélgetni, esetleg konkrétan is megbeszélhetünk programot, de velük nem osztok meg minden eseményt és nem tudnak annyi mindent rólam, mint a barátaim vagy legjobb barátaim.
Lichtenplattenweg 78.
várom.
én rossz helyen élek, itt se túró rúdi, se röfisajt, se lángos...
megyek az USA-ba...)
nincs valakinek röfisajtja?
úgy megéheztem...
Rágörcsölni semmire sem lehet. Se barátra, se annál többre.
A másik fórumban, ahol hadoválsz, hogy nem lehet kijönni egy főnek 10 ezer forintból/nap , és csak hajtod a magadét, de nem tudsz érvelni miért nem, hááát én sem választanálak barátnak.
Én azokat kedvelem, akik érvelni is tudnak amellett, amit kimondanak, és az én barátaim bármikor megmondhatják a negatív véleményüket is, hiszen azért a barátaim.
Ez azért nem így van véleményem szerint, fizikailag nem mindig kell találkoznunk, néha több száz, vagy ezer km választ el valakitől, de a szívét, a szívemet kiönthetem, neki, egy jó éjt, jó reggelt tudok kívánni kívánni.
Ha szomorú, egyedül van tudok vele beszélni a világhálón ott lehetek vele a legnagyobb bajában is.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- Csak beszélgetni, ismerkedni szeretnék
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- Budapesti anyukákkal ismerkednék!
- Érdemes úgy is megpróbálni ismerkedni valakivel, hogy a családjától tartok több szempontból is?
- Érdemes valakivel ismerkedni, akit mint ember kedvelek?