Hol bulizzak Pesten 30 felett? (beszélgetés)
Szia! Ezen a listán rengeteg szórakozóhelyet, romkocsmát találsz. Mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt. :)
[link]
Mi a barátainkkal karaoke bárokba járunk tini korunk óta...van zene,tánc,mulatság,lehet énekelni vagy szájat tátani ha hátborzongatóan jó vagy szőrnyű rossz hanggal énekelnek-de le is lehet ülni beszélgetni...nem süketülsz meg.
most a neo nagyon felkapott club a hajógyárin van.
köszönöm az eddigi hozzászólásokat utána néztem pár helynek még nem döntöttem akinek van véleménye még mindig várom.
Fat Mo's, mi szerettünk odajárni...
Írtam már, P-SZ a Moulin az nagyon jó hely. Én is 30 felettiekkel voltam már ott többször is, kultúrált emberek buliztak a legnagyobb slágerekre (80as-90es évek)
Én mikor még fiatalabb voltam, már akkorse találtam jó helyet. Én se szerettem a tuc-tuc zenét, táncolni akartam és egyszerűen nem volt. Egy hely jött be, de az melegbár volt és már megszünt, de azóta is visszasírom, olyan jó bulik voltak ott. :)
Arra nem is merek gondolni, most hová mehetnék!
na ezt en is sztnem tudni 35 evesek vagyunk es nem talaltunk misem olyan helyet ahol nem bedrogozott tinik vannak :) abbol sok van :)
Egyszer elrángattak, hát hogy is fogalmazzak, egy olyan réteg szórakozik ott akikkel nem tudom mennyire szívesen keverednél.
Kiörögedett vénlányok akik erősen alulöltözöttek és zöldségesjózsik tobzóhelye:)
A Jam és a Kreol is s slusszkulcsokról szól, na meg az ingmárkákról. Az átlagéletkor tényleg 30 körül mozog...
Ha tuc-tcu zenét végképp nem szeretnél akkor menj péntek-szombat Moulin Rouge (Nagymező utca)
A Retropolis a bank Dance Hall helyén van, én oda be se tenném a lábam.
De tényleg további infókat kellene kapnu. Ott a Symbol is, jó de nekem kicsit sznob.. Macskafogó is nagyon jó! Azzal az a baj hogy kicsi pince helyiség! Én amire esküszöm az a Slágerterasz!! Csak nem tudom nyitva van e már ilyenkor mert ugye nyitott.
A két barátnőm 35-38 évesek és minden héten mennek szinte. :) (esküsznek rá) :)
Valaki ajánlotta a RETROPOLIS nevű helyet. Erről vélemény?
Én az Alkatraz-t szeretem! 30-on túliak vannak többségben, jó a zene, vannak fellépők,és lehet finomat vacsorázni...
Hú, hát attól függ, hogy milyen stílusú helyet akarsz? Gondolok itt az árakra, a sznobságra, a hely stílusára. Olyan helyet viszont ahol nincsenek annyira fiatalok, nem könnyen találsz majd. Esetleg a Jam, vagy a Kreol jutott eszembe hirtelen. teljesen más stílusú hely mindkettő.
"tuc-tuc" zene kizárva. Amire lehet bulizni táncolni.
Szerintem konrétabban kéne írni a "jó zenére".
hm.. én itt élek, de bulizni már azt sem tudom mikor voltam! De vannak jó helyek azt hallottam, de hozzál magaddal sok-sok pénzt, mert belépősek úgy tudom!
Sziasztok!
Még soha nem voltam pesten bulizni. Nem ismerem a jó helyeket. Kérlek segitsetek. Hová lehet elmenni ahol jó a zene, és nem 15 évesekekkel van tele.
Holnap mennénk! Előre is köszi
További ajánlott fórumok: