Hogyan vegyem rá a páromat, hogy csináltassa meg a fogát? (tudásbázis)
Pontosan, és főleg úgy, hogy erre van megoldás. Korszerű, hatékony, gyors és új fogászati technikák vannak fájdalom mentesen.
Ez ellen lehet, sőt...KELL is tenni.
Már bocs, de most itt nem rólam szól a mise. Egyébként meg fel sem merült, hogy mi kellenénk-e egymásnak. Ne konfabulálj.
Fogászat és rohadó fekete fogak a téma egy 36 éves férfinél, aki 5 éve képtelen ezt a feleségét is negatívan érintő problémát megoldani.
Még egyszer leírom, szerintem a fórumindító, a feleség elég ideig elfogadta a férje "fóbiáját". Szerinted fogadja el életük végéig? Éljen így mellette? Még csoda, hogy nem ábrándult ki belőle teljesen.
Egyébként engem nem zavar, tőlem élhetnek így, csak hát szegény asszonyt foglalkoztatja és bántja ez a kis nüansznyi kellemetlenség:)
Márpedig ha már kopott feketék a fogai akkor biza baromira retteghet..... nekem is van 1 kis ciki érzetem pedig nem feketék, ezt alább írtam is.-
Biztos neki sok van hidd el de a félelem az nagyúr főleg fogászat témán.
Igen, bejelenteném a háta mögött, simán....5 éve könyörög neki. Én tuti nem nézném el.
De tudod mit? Fordítsuk meg...ha a feleségét zavarja és gondolom nem kicsit, mert szégyenli is, megcsókolni sincs gusztusa, hát legalább ezért szedje már össze a bátorságát és üljön be abba a fogászati székbe.:)
Érted?!:)
Ebben nem csak virtuálisan vagyok, lennék kemény.
Ne haragudj...nekem nem kellene olyan pasi akinek rohadnak a fogai. Ez kb. olyan, mintha hetente egyszer fürdene.
Ez alapvető elvárás és igény.
Én meg épp azt gondolom, hogy eljött a keménykedés ideje. 50 vagyok, a férjem 58, el nem tudnám képzelni, hogy ne legyen fogunk.
Nekem meg nőgyógyász fóbiám van, de tudom az agyammal, hogy az én érdekem és évente megjelenek a szűrő vizsgálaton.
Egyébként meg vajnyi kevesen vannak, akiknek ne legyen valamitől fóbiájuk.
36 évesen még nagyon fiatal, hogy ne legyen, vagy rohadt fekete foga legyen. Ma már korszerű eljárások, altatásban történő beavatkozások vannak.
Nem tudod hogy miért nem megy fogorvoshoz?
Anyagi okok, félelem, szimpla igénytelenség?
Jő fej vagy , itt virtuálisan látom kemény vagy!
Hát én ilyen barátnőt párt stb... biztos nem szeretnék aki nem fogad el rossz fogakkal, ez még hagyján, de hogy te be akarod jelenteni a háta mögött??
És ha fél és nem megy??!!! Erőszakkal odaviszed???
Szerintem meg nem kéne keménykedni! Rengetegen szenvednek fogorvos fóbiába és ez egyáltalán nem vicces és elbagatelizálndó dolog.
Ha ez téged annyira de borzasztóan zavar, szép lassan keresni kell egy megbízható dokit akivel előtte beszélhet satöbbi..
persze nem mondom hogy ez van de ha már elrohatt fekete fogai vannak gyanítom ezért mert fél.
Jézusom, 36 évesen fog nélkül?! És 5 éve?!
Hihetetlen. Én tuti leordítanám a fejét. Csináld amit írtam, kérj időpontot és irány a fogászat.
Egyáltalán, hogy csókolod meg, hogy bújsz hozzá? Alapvető higiénés problémái, igénytelenségei vannak. Ez ápolatlanság, gondozatlanság.
Egyáltalán...te ezt, hogy tűröd el?
Kérdezd meg tőle, hogy mit szólna ha neked nem lenne fogad és ápolatlan slampos, büdös lennél.
Fenyegesd meg, hogy elválsz tőle, te szégyenled, megjelenni sem tudsz vele sehol. Túl ezen egészségtelen, ronda, igénytelen, visszataszító.
Én kérnék neki időpontot és ha kell az elején elmennék vele, akkor nincs apelláta.
Egyébként hány éves? Dolgozik? Jár társaságba?
Például mondd neki, hogy drágám, menj fogorvoshoz.
Ha ez nem működik, vajmi keveset tehetsz :/ Ha neki nincs rá igénye, valószínűleg úgy marad :(
További ajánlott fórumok:
- Apasági tesztet hogyan csináltassak?
- Hogyan mondanád meg egy férfinek, csináltassa meg a fogait?
- Világos szőke hajam és nagyon fehér bőröm van, ezért olyan, mintha nem lenne szemöldököm. Csináltassak szemöldöktetoválást?
- Szerintetek töröljem magam a hoxáról, és csináltassak egy másikat, valami jobb névvel?
- Hogyan vegyem rá a páromat, hogy maradjunk külön?
- Hogyan vegyem rá konfliktuskerülő páromat, hogy kiálljon mellettem? Tanácsot kérek...