Hogyan tudok címjegyzéket írni? (tudásbázis)
Szerintem az lesz a probléma, hogy te úgy kattintasz az újra, hogy a "megosztott" biszbasz van kijelölve.. ebben az esetben új mappát, esetleg új csoportot lehet létrehozni.. de te mit akarsz? nem új kontaktot?
mert akkor ki kéne próbálni azt, hogy először ráállsz a fő identitás partnerére, hogy az legyen kijelölve, és utána kattints az újra. ha jól értem a szitut.
mit akarsz csinálni?
jaa ez az az address book, ami aztán outlookban is megjelenik.
kinyitod a kellékekből és milyen mappanevet kér? le tudod írni azt az üzenetet pontosan?
Sziasztok.
ECDL tanfolyamra járok. Ott a suliban a címjegyzékbe irtunk,de az én gépemen nem tudok bele irni. Megnyítom és kér egy mappanevet. Beirok egy nevet abba a pici kis rublikába. Azt a nevet beirja és ennyi. A suliban hosszú szöveget gépeltünk bele. Ez nálam nem megy. Mi lehet a baj? Segítsetek.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudok a naplómba "más" betűkkel írni? (Times, Brush, Comic...)
- Hogyan tudok szamitógéppel úgy filmet irni dvd-re, hogy lejátsza a dvd lejátszó is, ne csak a számitógép?
- Hogyan tudok az iwiw-en szívecske jelet írni?
- Ha valakinek elolvasom a naplóját, itt a hoxán, hogyan tudok neki hozzászólást írni?
- Ha a billentyűzet magyar nyelvre van állitva, hogyan tudok @-ot irni (pl. e-mail cim)
- Hogyan tudok a WORD-ben alsó és felső indexet írni? pl. kettő a négyzeten, függvényeknél: fA(x) itt alsó index kellene nekem.....