Hogyan tudnék egy programot /képnyomtatás/ átrakni egy másik gépre? (tudásbázis)
Itt vagyok már :)
Bocsi hogy csak most írok, de csak tegnap este volt időm felrakni. Simán ment minden, nem volt semmi gond.
Még egyszer nagyon köszönöm a segítségedet! :)
eppexwin306hu.exe
Ezt a fájlt kell letöltened, ez nincs tömörítve!!!
eppexwin306hu.exe
Ezt a fájlt fogod letölteni, én feltelepítettem ezt a programot, és nem írja, hogy időkorlátos lenne, igaz nem tudok nyomtatni vele mert nem ilyen nyomtatóm van, és kéri a program, hogy a nyomtató legyen feltelepítve.
ha ezen a címen letöltöd, szerintem ez a program nem időkorlátos! De pendrive-on el tudod vinni az exe file-t amit letöltesz!!
A CD sajna nincs meg.
Néztem ezt a web-címet, de ha jó értem az angol szöveget, akkor csak egy ideig lehet a programot használni, nem? Lehet hogy erre a gépre akarja telepíteni, amit most használok? Az nem jó, mert haza akarnám vinni.
Innen le tudod tölteni és tudod telepíteni, előbb csomagold ki majd, ha kicsomagoltad, indítsd el a EWP_HU_264_Setup.exe telepítő fájlt,majd kattints mindig a tovább gomba (vagy ami a továbblépéshez szükséges).
Az ikon már a programot futtatja. Elindítja onnan, ahová telepítve lett.
Először kell a telepítő program, az telepíti az "igaz" programot. Telepítéskor te adod meg, hogy hová tegye a gépen. Az ikon erre a helyre "mutat" rá, és indítja el a programot.
Tehát: kellene, hogy legyen valahol a gépen a programnak valami...intstall.exe vagy ehhez hasonló programja. Azt kell az új gépen lefuttatni.
További ajánlott fórumok:
- Esős időben Budapesten milyen programot tudnátok ajánlani második randin?
- Van kedvetek megcsinálni a 6 hetes 100 fekvőtámasz programot?
- Virusirtó programot keresek, ingyeneset és megbízhatót, tudnátok mondani?
- Tud valaki a számítógépre egy jó takarító programot ajánlani?
- Osztálykirándulás lesz, de mindenki veszekedik, mert egyre rosszabb helyeket mondanak. Fürdés kilőve... Más programot tudnátok ajánlani?
- Hogyan tudok a gépemről egy másikra másolni programot?