Hogyan nézhetnék ki idősebbnek? (tudásbázis)
Lenne értelme ha adnátok még egy pár hasznos ötletet!!:)
köszi az eddigieket pl: szolárium, nem alvás
tudom, de azert foto meg most se nincs az adatlapon...
aaa, lepek is tovabb, ennek a forumnak semmi ertelme :)
aaa, ugyan mar, azt irja bianka005,hogy nem segitettunk neki :DD
irtak a csajok a tippeket, de nem tetszik neki, smink, frizura,ruha..stb...
mit gondolt, akad itt a forumon 1 varazslo, aki majd 25 evesre valltoztatja a fejet?mert ugye o maga irja,a feje gyerekesen nez ki...
hat varazslo tovabbra se letezik...
vagy ha 70 evesre varazsolna, meg lennel elegedve??
bocs,de mar kiakasztott..
Ha a topic kiírója ezen agyal, akkor valószínű nagyon sok ideje lehet.irigylem érte.
Vagy valami baj van neki a fejében
Hát igen!18 évesen elkérték a személyimet egy szórakozóhelyen,mert 16-nak sem látszódtam!Megdöbbentek a kidobók,mikor a rendőr igazolványt meglátták a szemályimben!:DDD
De soha nem akartam többnek látszódni a koromnál!Élveztem,hogy kevesebbnek látszódom!
Azon gondolkozok 19 evesen en is ilyen gondolkozasu voltam??????aaaaaaaa,kimondottan NEM
kb 14 evesen gondolkoztam ugy mint bianka....
Nemár:(
19 éves vagy.Persze hogy gyerekes a fejed!
Azért csak finoman az öregedéssel, majd 50 év múlva is így örülnél neki?
Dehisz már válaszolt erre kérdésre
"Csak"
Ahhoz, hogy segítsünk, ismernünk kell a problémát!
Te még mindig nem írtad le, hogy miért is zavar a "gyerekes fej".
Talán azért, mert Te sem tudod?
:)
Szerintem meg indíts egy fórumot valami pasi oldalon, hogy egy pasi szerint egy 19 éves nézzen ki idősebbnek, vagy nekik is az tetszik, ha valaki fiatalabbnak néz ki a koránál. Tudod, van egy bazi nagy problémánk nekünk nőknek.
Mi ahogy idősödünk annál inkább szükségünk van arra , hogy fiatalabbnak látszódjunk, mert mi ráncosodunk, a pasik viszont minnél öregebbek annál jobban néznek ki, mert ők sármosodnak, és ha testileg is oda figyelnek magukra akkor hát öööö izé..érted. Mi is megtehetjük ugyan ezt, csak nekünk több az erőfeszítés. Tehát ne akarj már ennyire idősebbnek látszani könyörgök.
További ajánlott fórumok:
- Fórumozás, de hogyan?
- Aki fiatalabbnak néz ki a koránál, az tényleg tovább él, mint aki idősebbnek néz ki?
- Miért néznek sokkal idősebbnek a koromnál?
- Régen idősebbnek hazudtam magam, most meg már le kell...
- Utálom, hogy mindig idősebbnek néznek, 35 vagyok, nem 40....
- Milyen típusú borotvát ajánlanátok idősebbnek?