Hogyan lehetne megakadályozni, hogy tönkretegyék az esküvőnket? (beszélgetés)
Mint írtam, igen jogod van...de ha tudod, hogy ilyen gondok lesznek, hiába a jogod, mert úgyis kútba dől az egész!
Ezt kellett volna mérlegelni.
Hivjatok meg a kislanyt koszoruslanynak, vagy o is vigye a gyurusparnat.
A legtobb ceremonian szokott lenni kisgyermek... van neha siras, kacagas, bekiabalas.
Ezt a kapcsolatot te vállaltad?
Gondolom nem a 3. randin nyögte be a párod, hogy van egy ex + egy gyereke és kicsit zűrös a szitu?
Vállaltad?...vagy fegyvert tartott valaki a fejedhez, hogy ilyenbe bele menj?
Nem te vagy az egyetlen aki beházasodik egy ilyen helyzetbe, de mivel a helyzetet ismerted, nem kéne meglepődni.
Valaki írta, hogy minek ez a felhajtás, mármint az esküvőre, ha már az exnek volt egy.
Engem nem zavar, ha valki másodjára is csinnadrattát csinál, hisz kijár az első nagy lagzi az új asszonynak is, DE ha ilyen gondok vannak, lehet bele kellett volna törödni abba, hogy inkább csönben elvonulva és nyelni egy nagyot...vagy zártkörű ceremónia utána batár lagzi, ott a zajtól senki nem hall smmit még ha balhé van akkor sem.
Vagy ami már többen tanácsoltunk Ajtónálló, a kérdése ez volt a fórmunka, hogyan: Ajtónállóval-Meghívós szűréssel!
Jó lenne közös nevezőre jutni a volt asszonnyal. A gyereknek mi haszna abból , ha apukát elmondják mindennek a feleségével együtt. Neki semmi köze a szülei marakodásához.
Gyerek nem hülye. Rájön magától is később, hogy ki a "ludas".
Én abban sem vagyok biztos, hogy nem a fórumindító volt a válóok.
Ez persze nem menti fel a volt feleséget a primitív viselkedés alól.
Ezt szerintem a pároddal kéne tudnotok megoldani, itt nem fogsz kapni igazi segítséget.
Ha más nincs, szerezzetek egy ajtónállót és tényleg csak az léphet be a templomba ill. anyakönyvvezetőhöz, aki meghívót lobogtat!
Na, jó...én kiszálltam ebből a buliból.:)
Sok boldogságot kívánok Nektek, legyetek boldogok:)
Ha valaki ennyire hhhúúú nem is tudom mi a helyes szó...inkább nem használok jelzőt, mert nem biztos, hogy helyes...szóval aki azt nem tudja belátni, hogy a közös gyermeknek ott a helye az édesapja esküvőjén, és még fenyegetőzik is, lehet simán gondolkozás és következmények átgondolása nélkül odamegy.
Bár a fórumindító párja is lehetne talpraesetteb, hisz agyeremek közös és ez különleges alkalomnak minősül.
Az, hogy a mennyasszony tart egy kicsit attól, hogy a 3 éves miként viselkedik majd ha netán megjelenne...hát ezen agyalnék a legkevesebbet...ugyanis ez is hozzá fog tartozni, ahoz, hogy olyanhoz megy hozzá, akinek gyermeke van!
Nem kicsimanóci feltételezi, hanem a fórumindító, hogy az ex oda megy és cirkuszolni fog!
Ill. a 8.bejegyzésben azért tényleg írja a fórumindító, hogy a kicsi kiabálásától is tart!
Nem vagyok elhagyott...én első és igazi feleség vagyok és már biztos maradok is:)
Miért lenne cirkusz...én csak azt nem értem.
Egy kisgyerek, ha megszólal a templomban, vagy kiabál az apjának, az nem cirkusz.
Ha odamenne a kislánnyal, és a kislány kiabálna, hogy így apuci meg úgy, bátran hívd oda magatokhoz. Fogjátok meg a kezét, és kész. El lesz ő bűvölve a szép ruhától, nem lovacskázni akar majd menni.:)
Ha meg az anyja nem engedi oda, az szintén neki lesz gáz és nem nektek.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megakadályozni palacsinta sütésekor, hogy mindenhol az a nagyon durván büdös égett olaj legyen?
- Hirtelen leeső vérnyomás - hogyan lehet megakadályozni?
- Állandóan lefagy a gépem. Mit lehetne tenni, hogy ezt megakadályozzam?
- Tudnátok ajánlani olyan talpbetétet nyitott szandálba, ami tényleg megakadályozza a láb csúszkálását?
- Hogyan tudom megakadályozni, hogy a házunk falára fészket rakjanak a fecskék?
- Mivel lehetne higitani a körömlakkot, hogy ne sürüsödjön be, vagy legalábbis hogyan lehetne ezt megakadályozni?