Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani? fórum

Hogyan lehetne ezt a problémát megoldani? (beszélgetős fórum)


2012. aug. 1. 00:46
Szerintem ha ordítanak, az egy tünet. Mert miért teszik? Lehet felakarják hívni csak a figyelmet. Ha egyébként aranyos kislányok, akkor lehetne velük pajtulni is pl. :D De komolyan, lehet nem kapnak elég figyelmet, vagy szeretet vagy bármit.
2009. jún. 6. 23:58
Egyszóval csak azt akartam írni, hogy oda kell menni a szomszédhoz és elmondani, hogy mi zavaró. Szerintem amúgy az ő anyjuk is ki van bukva, azért rakja ki őket az utcára ordítani...:)
7. Sznebk2 (válaszként erre: 4. - 3e0ba54fb8)
2009. jún. 6. 23:56
Tudjátok ez olyan dolog, hogy nekem két hiperaktív kisfiam van. Éppen ezért költöztünk el egy nagyon jó lakóparkból kertes házba, hogy tudjanak végre élni izélgetés nélkül. Mondjuk nekem nem ordítanak unos-untalan, de ha játszanak, előfordul, hogy hangosak. Ha artikulátlanul, idétlenül, zavaróan ordítanak persze mi is csitítgatjuk őket, természetesen próbáljuk a kulturált viselkedésre tanítani őket. De azért nem szólnék rájuk (mondom ezt négy év szorongásos lakóparki együttélés után), mert valaki éjszakás és nem tud aludni. Apukám is az volt, mégis nappal hallgatta a szomszédban az építkezést. Igen, a füldugó kiváló ötlet, én is udvariasan ezt javasolnám. De ha átjönne egy szomszéd most, hogy halkabban, nem küldeném el, megpróbálnám úgy terelni a gyerekek játékát, hogy mindenkinek jó legyen.
6. e87e4cce43 (válaszként erre: 4. - 3e0ba54fb8)
2009. jún. 6. 15:35
Pont ezt szerettem volna írni.
2009. jún. 6. 12:48
A füldugó nagyon jó ötlet, nekem is van, még koleszos koromban szoktam hozzá, mikor demizson bort "kellett" a kedves kolesztársaimnak elfogyasztani egy-egy éjszaka alatt, és én aludni szerettem volna.
4. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 1. - Molyka)
2009. jún. 6. 12:43

De, szerintem simán odasétálhatsz és pont ezzel a szöveggel, amit leírtál. Elmondhatnád, hogy édesanyád egész éjjel dolgozott, nyugalomra vágyik, szeretnétek egy kis csendet, kérd meg őket, hogy a lányok játsszanak csendesebben amíg ő alszik.


Ha nem elvetemült vademberek, megértik. De ha nem szólsz, hogy zavar, ne várd, hogy megoldódjon a problémád, annak pedig előbb-utóbb az lesz a vége, hogy elmérgesedik a viszony.

2009. jún. 6. 12:22

Szia!

Sajnos, tényleg nem igazán lehet ilyeneket kérni, - ha ez náluk normális - hogy ne üvöltözenek a saját udvarukon.

Meg lehetne nekik említeni, hogy teljesen áthallatszik az üvöltözés és nem lehet tőlük aludni, de lehet, hogy hülyének fognak nézni és örökre húzni fogják az orrukat...

Persze elképzelhető, hogy segítőkészek lesznek, de a mai világban ennek kisebb az esélye.


Én egy megoldást látok, nagyon jófajta füldugókat lehet vásárolni. Azzal legalább ha aludni akar, nyugodtan ki tudja megát pihenni.

2009. jún. 6. 12:17
Füldugót nem próbálta még Anyukád?
2009. jún. 6. 12:15
Kertes házban lakunk, a szembeszomszédban 2 kislány lakik. Nem ismerjük őket, csak köszönőviszonyban vagyunk a szüleivel is. Az egyik kislány 7 éves, a másik 3 lehet. Amikor kint vannak az utcán, artikulátlanul üvöltenek, mint a fába szorult férgek. Anyum éjszakai műszakban dolgozik, nem bír pihenni. Tisztában vagyok vele, hogy az utcán nincs jogom senkit korlátozni, sőt, gyerekgyűlölő hárpia sem vagyok, hiszen gyógypedagógus vagyok és imádom a gyerekeket, de mégsem tudom, hogy miként lehetne megkérni őket, hogy kicsit halkabban üvöltsenek... Nem állíthatok oda, hogy XY vagyok, itt lakom szemben és a lányok ne visítsanak, mert anyum éjszakás, hülyén jönne ki. Kényes téma, megbántani sem akarom őket, hiszen nyilván azért nem panelba mentek, hogy nyugodtan kiereszthessék a hangjukat. Előre is köszi

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook